Costuri de servicii
Firme de pază
Pază umană

Cât costă servicii de pază umană?

 • 1525 lei/oră
  Pază umană
Solicită oferte

Aveți nevoie de servicii de pază umană? La necesit.ro vă putem oferi rapid mai multe oferte. Am adunat prețuri orientative pentru servicii de pază umană pentru a vă ajuta să vă orientați. Am analizat oferte de la profesioniști, prețuri pentru proiecte finalizate și alte surse de informații.


Pază umană

 • 1525 lei/oră

Am indicat prețul aproximativ pe oră pe care îl veți plăti pentru un agent de pază. Echipamentul agenţilor de pază include uniformă, echipament de protecţie, ecuson de identificare, baston tip Tonfa, pulverizator iritant-lacrimogen de capacitate mică, detector de metale, lanternă, mijloace de comunicare și arme conform aranjamentului cu beneficiarul şi în condiţiile legii. Așteptați-vă să plătiți între 15 lei/oră și 25 lei/oră pentru servicii de pază umană. Prețul mediu pentru servicii de pază umană este de aproximativ 20 lei/oră.

Solicită oferte

Solicitări recente pentru servicii de pază umană

Monitorizare şi intervenție

 • Localitate / sector: Brăila, Braila
 • Tip obiect: Spațiu comercial

Buna ziua, am nevoie de monitorizare si interventie pentru un spatiu comercial. Oferta dv pentru monitorizare la distanta si interventii , o doresc in format scris, transmise pe e-mail. De preferat ca in spatele fiecarui tarif orar sa aveti modalitatea explicita si transparenta a calculului, materializat printr-un deviz . Multumesc!

Pază obiective (pază umană)

 • Localitate / sector: sector 4
 • Tip obiect: Casă sau vilă

Buna ziua . Suntem o societate de constructii si solicitam oferta pentru paza obiectiv santier, casa in curs de consolidare in zona Bd-ul Dimitrie Cantemir sector 4 Bucuresti . Avem nevoie de paza umana pentru intervalul 20.00- 06.00 pe durata a 2 luni cu posibilitate de prelungire pentru inca 2 luni . Nu este nevoie de cabina de paza, agentul va efectua serviciul de paza in incinta imobilului si nu va permite accesul decat a persoanelor autorizate precizate in fisa postului. Imobilul are 3 laturi calcan dispuse pe alte propietati si o latura stradala de acces. .

Monitorizare şi intervenție

 • Localitate / sector: București sector 3
 • Tip obiect: Spațiu comercial

Buna ziua, Sunt interesata de oferte privind servicii de monitorizare si interventie in caz de declansare alarma si accesare buton de panica pentru clinica de kinetoterapie KINO MED CENTER SRL din str Valeriu Bransite 37-39. Va rog sa trimiteti oferta Dv pe email pentru a putea fi analizata. Astept raspunsul d-voastra! Multumesc!

Monitorizare şi intervenție

 • Localitate / sector: București sector 4
 • Tip obiect: Apartament

Buna ziua! Ma intereseza un serviciu de monitorizare si interventie la o casa in sectorul 4 ,strada Mosoaia.E vorba de un apartament la parter in care locuieste o persoana in varsta. In acest moment exista montata o alarma ROel insa este scoasa din functiune .Deasemeni sirena a fost scoasa din circuit. multumesc o zi buna!

Pază obiective (pază umană)

 • Localitate / sector: SECTOR 1
 • Tip obiect: Instituție publică

1 AGENT DE LUNI-JOI 8.30-16.30,VINERI 8-14.30 IN STR.LOUIS BLANC 3 CONTROL ACCES PERSOANE, VIZITE, CONTROL PACHETE, PLASE,GENTI CONTROL PARCARE , COLABORARE CU PERSONAL IN SITUATII DE URGENTA SI EVACUARE, INFORMARE PERIODICA a ANOMALIILOR INREGISTRATE RESPONSABILITATE PT CONSERVAREA SI MANUIREA INSTALATIILOR TEHNICE PUSE LA DISPOZITIE DE PT DESFASURAREA ACTIVITATII DE MAI SUS. PRETUL SA FIE SPECIFICAT IN EURO, SI SA INCLUDA SI TVA-UL!

Monitorizare şi intervenție

 • Localitate / sector: București sector 5
 • Tip obiect: Casă sau vilă

Buna ziua, ma intereseaza un pret ptr. un serviciu de monitorizare bazat pe actionarea unui buton de panica, nu este necesara instalarea de echipamente antiefractie ci doar a 1 buton de panica, la actionarea caruia sa se intervina rapid. Casa este locuita de catre parinti in permanenta 24/24 si este prevazuta cu usi metalice si grilaje metalice la toate geamurile. Locatia este pe Soseaua Bucuresti-Magurele.

Instalare sisteme de alarmă

 • Localitate / sector: Pitaru
 • Tip obiect: Casă sau vilă

Buna ziua, Am un sistem de securitate instalat la o locuinta semi-permanenta din satul Pitaru. Sunt 5 camere de luat vederi, senzori de miscare, consola centrala, automatizare porti. in prezent nu stiu care din ele mai sunt functionale si am nevoie de ajutor, chiar daca asta inseamna inlocuirea partiala sau completa a unor componente. Va multumesc,

Monitorizare şi intervenție

 • Localitate / sector: Baia Mare, Maramures
 • Tip obiect: Apartament

Buna ziua. M-ar interesa o monitorizare cu interventie in caz de probleme pentru un apartament din localitatea Baia Mare situat pe str. George Enescu nr.4 Pe de alta parte as dori sa va intreb despre o solutie pentru interventie in caz de probleme in exterior. Exista un buton de panica portabil? Se poate face o interventie daca apar probleme afara? Ma intereseaza pentru copilul meu. Va multumesc. O zi excelenta!

Monitorizare şi intervenție

 • Localitate / sector: Suceava, Suceava
 • Tip obiect: Altele

Buna ziua, participa la licitatia serviciilor de MI pentru locatiile First Bank. Tinand cont de relatia pe care o avem cu dvs. va rog mult sa ne ajutati cu o oferta pentru locatiile de mai jos. Se solicita : - Timp de interventie pentru : max 10 min ptr unitatile bancare si max 15 min pentru ATM-uri - Abonament cu 2 interventii incluse, restul se tarifeaza - Asigurare dispecerat IP Paradox IPR Am nevoie de la dvs. de oferta de pret Luni pana la maxim 11:00. Va rog sa ne precizati pentru interventiile suplimentare. First Bank Suceava Centru . Va multumesc,

Monitorizare şi intervenție

 • Localitate / sector: Botosani, Botosani
 • Tip obiect: Spațiu comercial, Altele

Monitorizare si interventie pentru mai multe locatii in Botosani: Vodafone Botosani Adresa : Calea Nationala, nr.72, Botosani Vodafone Botosani Cuza Voda (fost UPC) Adresa : Str.Cuza Voda, nr.12, Botosani Vodafone Botosani Primaverii (fost UPC) Adresa :Str.Primaverii, nr.25, Botosani Vodafone Dorohoi (fost UPC) Adresa : Str.Spiru Haret, nr.7, bl.B 1, sc.A, ap.3, parter, Dorohoi Discutam de spre o licitatie la care ne dorim sa participam impreuna cu dumneavoastra si va asteptam raspunsul pana miercuri orele 17:00. Conditiile principale sunt: - Interventii reale nelimitate, interventii de test/false 2 - Va solicitam un si cost pe ora pentru : solicitarile Vodafone în scris, prin e-mail sau telefonic, asigurare permanenta la obiectivele Beneficiarului, în scopul asigurării integrității patrimoniului lor, pentru prevenirea și oprirea deteriorării instalațiilor, a bunurilor lor și a valorilor în incinta acestora și, în conformitate cu prevederile legale în vigoare. Serviciile de securitate cu agenții de securitate în situații de urgență trebuie furnizate la cererea destinatarului, exprimate în scris sau telefonic cu cel puțin 4 (patru) ore înainte. În cazul în care beneficiarul are nevoie de pază permanentă, acesta va cere furnizorului în scris unul sau mai mulți ofițeri de securitate, cu cel puțin o zi înainte, specificând data, ora și locul, numărul de ofițeri necesari și durata serviciului de securitate. Va solicitam oferta pentru licitatie. Multumesc.