Costuri de servicii
Firme de pază
Monitorizare si intervenție

Cât costă monitorizare şi intervenție?

 • 100110 lei/lună
  Monitorizare și intervenție (casă)
 • 110150 lei/lună
  Monitorizare și intervenție (spațiu comercial)
Solicită oferte

La necesit.ro, ajutăm de câțiva ani clienții să găsească profesioniști locali buni. Pentru a vă ajuta să vă decideți, am adunat prețuri orientative pentru monitorizare şi intervenție. Verificați cât vă va costa serviciile și ce este inclus în prețul indicat.


Monitorizare și intervenție (casă)

 • 100110 lei/lună

Serviciul de monitorizare și intervenție include instalarea unui sistem de alarmă și/sau a unui sistem de supraveghere, monitorizare și intervenție rapidă în caz de alarmă. Se plătește o taxă lunară de abonament. t Prețul reprezintă oferta pentru monitorizare și intervenție pentru o casă. Costul mediu pentru servicii de monitorizare și intervenție (casă) este de 105 lei/lună, sau de obicei între 100 lei/lună și 110 lei/lună.

Solicită oferte

Monitorizare și intervenție (spațiu comercial)

 • 110150 lei/lună

Firmele de pază oferă abonamente lunare pentru servicii de monitorizare și intervenție. Prețul este pentru un spațiu comercial. Prețul include instalarea sistemului de alarmă sau de supraveghere, monitorizarea periodică și intervenția rapidă în caz de alarmă. Așteptați-vă să plătiți între 110 lei/lună și 150 lei/lună pentru servicii de monitorizare și intervenție (spațiu comercial). Prețul mediu pentru servicii de monitorizare și intervenție (spațiu comercial) este de aproximativ 130 lei/lună.

Solicită oferte

Monitorizare și intervenție (apartament)

 • 8595 lei/lună

Aceasta este suma lunară pe care firma de pază o va percepe pentru serviciile de monitorizare și intervenție la apartament. Instalarea sistemului de alarmă sau de supraveghere este inclusă în preț. Prețul minim pe care îl vei plăti pentru servicii de monitorizare și intervenție (apartament) este de 85 lei/lună, iar cel maxim este de 95 lei/lună.

Solicită oferte

Solicitări recente pentru monitorizare şi intervenție

Instalare sisteme de alarmă

 • Localitate / sector: Iași
 • Tip obiect: Spațiu comercial

Instalare echipamente (sistem de supraveghere si alarmare cu buton de panică + sistem antiefracție, ) Spatiul comercial se afla pe Bd Dacia, nr.29, Iasi. Are suprafata de 50 mp, este formata din 2 camere, una este in interior si nu va fi utilizata, iar cea de-a 2 cu sprafata de 30 mp va fi utilizata ca spatiu comercial, magazin de detergenti, cosmetice, articole de curațenie

Pază obiective (pază umană)

 • Localitate / sector: Brașov
 • Tip obiect: Instituție publică

Paza si protectie pentru Scola Nr.12 cu sediul in , Str. Scolii Nr.6A. Mentionam: are doua corpuri de cladire, pe Str. Scolii si pe Str. de Mijloc, prin urmare avem nevoie de doua posturi de paza; Programul de lucru este de luni pana vineri, 10 ore pe zi; Serviciile nu se vor derula in perioada vacantelor scolare; Multumesc! Cu respect, Administrator patrimoniu' ing. Iorgut Maria

Monitorizare şi intervenție

 • Localitate / sector: Bacău
 • Tip obiect: Altele

Veau sa eleminam paza umana si sa actualizam sistemul de alarma. Noi avem cateva camere momentan, daca considerati ca ete necesar sa cumparam mai mult, achizitionam. Senzori de miscare, sistem de alarmare iar totul sa se duca catre dispeceratul firmei de paza daca este cazul, pentru interventie. Astept sa ma contactati pentru detalii.

Monitorizare şi intervenție

 • Localitate / sector: Moșoaia
 • Tip obiect: Casă sau vilă

Vreau sa aflu mai multe detalii referitor de serviciul dumneavoastra de monitorizare si interventie. Am o casa in comuna Mosoaia, din Judetul Arges, care pe perioade mari de timp, peste jumatate de an, sta nelocuita, iar in perioadele cand cineva este acolo, sta doar mama mea singura. Este o casa batraneacsa, care nu cred ca ar reprezenta nicio atractie pentru vreun hot, in curand va incepe constructia unei case noi in curte, dar lucrul de care sunt interesat in special este siguranta mamei, intrucat, cum am mai spus, locuieste singura, iar in zona, in ultima vreme, au existat cateva cazuri nefericite. As vrea sa stiu care este modul de achizitie al serviciilor dumneavoastra, ma intereseaza un pachet care sa contina supraveghere video, senzori de prezenta/miscare, dar si posibilitatea de interventie al unui echipaj, prin buton de panica, sau...un dispozitiv asemanator. Astept raspunsul dumneavoastra, daca se poate si cu un pret lunar/anual estimativ.

Monitorizare şi intervenție

 • Localitate / sector: Pitești
 • Tip obiect: Spațiu comercial

Va rog sa ne transmiteti oferta dumneavoastra cat si termen orientativ de livrare/finalizare lucrare pentru: - subsistem de alarmare la efractie + posibilitate instalare - subsistem de camere supraveghere video cu circuit inchis cu inregistrare pentru 20 de zile (1 camera interior, 1 camera exterior orientata spre usa intrare, 1 camera exterior orientata spre teren) + posibilitate instalare - posibilitate contract mentenanta cu verificare sistem - posibilitate contract monitorizare sistem alarma si interventie Cu stima, Marius Mihai Popescu Project Manager Custom Trike & Bike Industries S.R.L. Str. Viilor, nr. 1, bl. D11, sc. D, et. 1, ap. 7, Municipiul Pitesti, Arges M(+40).. | contact.customind@gmail.com

Monitorizare şi intervenție

 • Localitate / sector: Sibiu, Sibiu
 • Tip obiect: Apartament

Bună ziua, Am rugamintea să îmi comunicați ce oferte aveți pentru serviciile de securitate menționate (v-aș ruga să menționați prețurile cu inclusiv TVA-ul), de asemenea dacă oferiți serviciile dvs și pentru Sibiu. În mod special mă interesează care este timpul de răspuns în cazul declanșării alarmei și în cazul acceptarii uneia dintre ofertele dvs, cât de repede ați putea să vă deplasați pentru instalare echipament? Vă mulțumesc.

Pază obiective (pază umană)

 • Localitate / sector: București sector 2
 • Tip obiect: Altele

Buna ziua, Compania Neocity detin o proprietate in suprafata de 14 hectare, in sector 2, str. Heliade intre Vii, nr. 72 Aceasta proprietate consta intr-un teren partial imprejmuit si o cladire administrativa in care nu se desfasoara activitate. Va scriu pentru a solicita o oferta de servicii de paza pentru aceasta proprietate. Astept cu interes oferta dvs. Cu respect, Roxana Stefanoiu

Monitorizare şi intervenție

 • Localitate / sector: Brăila, Braila
 • Tip obiect: Spațiu comercial

Buna ziua, am nevoie de monitorizare si interventie pentru un spatiu comercial. Oferta dv pentru monitorizare la distanta si interventii , o doresc in format scris, transmise pe e-mail. De preferat ca in spatele fiecarui tarif orar sa aveti modalitatea explicita si transparenta a calculului, materializat printr-un deviz . Multumesc!

Pază obiective (pază umană)

 • Localitate / sector: Borca. Neamt
 • Tip obiect: Altele

Bună ziua Am nevoie de o firma de paza, compusa din 2-3 oameni pentru a fi prezenți în fiecare sâmbătă la un club din, comuna Borca. Specific ca este puțin problematic clubu, mai exact oameni sunt puțin cam agresivi în unele cazuri și de aceea am nevoie de cineva de încredere și care va reuși sa păstreze liniștitea.

Pază obiective (pază umană)

 • Localitate / sector: București sector 5
 • Tip obiect: Ansamblu rezidențial

Buna ziua. Asociatia de propietari Fabrica de Chibrituri 17-21. sector5, Bucuresti, este interesata de a schimba paza pentru ansamblul rezidential format din 4 blocuri a cate 59 de apartamente si o parcare interioara de 30 de locuri. Ne puteti trimite o oferta? Daca mai aveti nevoie de alte informatii, va rog sa ma contactati. Va multumesc, Mihai .