La necesit.ro, ajutăm de câțiva ani clienții să găsească profesioniști locali buni. Pentru a vă ajuta să vă decideți, am adunat prețuri orientative pentru monitorizare şi intervenție. Verificați cât vă va costa serviciile și ce este inclus în prețul indicat.

Monitorizare și intervenție (apartament)
Prețul mediu 90 lei/lună
Costuri variabile 8595 lei/lună

Aceasta este suma lunară pe care firma de pază o va percepe pentru serviciile de monitorizare și intervenție la apartament. Instalarea sistemului de alarmă sau de supraveghere este inclusă în preț. Prețul minim pe care îl vei plăti pentru servicii de monitorizare și intervenție (apartament) este de 85 lei/lună, iar cel maxim este de 95 lei/lună.

Solicită oferte!
Monitorizare și intervenție (casă)
Prețul mediu 105 lei/lună
Costuri variabile 100110 lei/lună

Serviciul de monitorizare și intervenție include instalarea unui sistem de alarmă și/sau a unui sistem de supraveghere, monitorizare și intervenție rapidă în caz de alarmă. Se plătește o taxă lunară de abonament. t Prețul reprezintă oferta pentru monitorizare și intervenție pentru o casă. Costul mediu pentru servicii de monitorizare și intervenție (casă) este de 105 lei/lună, sau de obicei între 100 lei/lună și 110 lei/lună.

Solicită oferte!
Monitorizare și intervenție (spațiu comercial)
Prețul mediu 130 lei/lună
Costuri variabile 110150 lei/lună

Firmele de pază oferă abonamente lunare pentru servicii de monitorizare și intervenție. Prețul este pentru un spațiu comercial. Prețul include instalarea sistemului de alarmă sau de supraveghere, monitorizarea periodică și intervenția rapidă în caz de alarmă. Așteptați-vă să plătiți între 110 lei/lună și 150 lei/lună pentru servicii de monitorizare și intervenție (spațiu comercial). Prețul mediu pentru servicii de monitorizare și intervenție (spațiu comercial) este de aproximativ 130 lei/lună.

Solicită oferte!

Cereri recente pentru monitorizare şi intervenție

Timișoara
Localitate / sector: Timișoara (Timiș)
Tip obiect: Apartament
Buna ziua! Sunt interesata in costul montarii unei alarme conectata la o firma de interventie, pentru un apartament cu 3 camere. Care ar fi costul aparaturii necesare, abonamentul lunar si eventual timpul de interventie mentionat de fiecare firma in parte. Daca puteti sa imi comunicati daca ptr instalarea unui astfel de sistem este necesar si un serviciu de telefonie fixa. Cu multumiri!
Ploiești
Localitate / sector: Ploiești
Tip obiect: Altele
Buna ziua, Suntem interesati de serviciile dvs privind monitorizare si interventie la obiectivul nostru din , str. Mihai Bravu nr.. Mentionam ca in Plan de Analiza si Risc avem prevazute 2 subsisteme de detectie a efractiei cu monitorizare si interventie cu o societate de paza. Cu stima , Mirela Persa.
București sector 6
Localitate / sector: București sector 6 (București)
Tip obiect: Apartament, Spațiu comercial
Buna ziua, 1. Ma intereseaza o oferta pentru un depozit situat in Bucuresti, str Boisoara nr 38, sector 6. Pentru acesta avem sistemul de alarma Pyronix , dar nu avem modul GPRS.Contract pe firma. 2. De asemenea ma intereseaza si pentru un apartament de 4 camere situat in Str Caranda, sector 5. Mentionez ca avem pisica si dorim sa nu se declanseze datorita ei. Apartamentul este la ultimul etaj, are terasa si se poate sari foarte usor de pe acoprisul blocului in terasa, de accea ma intereseaza sa putem arma sistemul de alarma si noaptea cand dormim. Sunt 3 usi de acces din terasa, plus usa principala de la intrarea in apartament. Pentru apartament nu avem sistem de alarma montat. Contract pe persoana fizica. Asteptam oferta dvs.
Focșani
Localitate / sector: Focșani (Vrancea)
Tip obiect: Spațiu comercial
Dorim urmatoarele: -asigurarea protectie personale a reprezentantilor intr-o actiune de evacuare a unui imobil cu destinatie comerciala(2-3 zile), -asigurarea pazei umane timp de 30 zile (24h/24h) a imobilului - instalarea unui sistem de monitorizare cu echipa de interventie si asigurarea interventiei in caz de avertizare a sistemelor de securitate dupa perioada celor 30 zile de paza a imobilului cu echipa umana. Asteptam cu mare interes ofertele dumneavoastra cat mai repede posibil. Va multumim,
Firme de pază, Firme de pază
București sector 3
Localitate / sector: București sector 3 (București)
Tip obiect: Ansamblu rezidențial
Buna ziua, Am dori si noi o oferta de servicii paza, pentru un proiect rezidential pe care il construim in zona sectorului 3, Bld Th. Pallady nr 43 C cu intrare din bulevard. Ne interseaza 1 singur post 24/h din 24. Daca se doreste vizionarea locatiei inainte,va rog sa mi spuneti. Multumesc!
Firme de pază, Pază și protecție
București sector 6
Localitate / sector: București sector 6 (București)
Tip obiect: Ansamblu rezidențial
Buna ziua, Societatea noastra Sema Business S.R.L. este interesata in a contracta servicii de paza pentru o investitie in curs de executie aflata in incinta Sema Parc. In cazul in care sunteti interesati as dorii stabilirea unei intalniri pentru vizitarea santierului si ulterior transmiterea de catre dumneavoastra a unei oferte de pret. Cu stima, Project Manager ing.
Iași
Localitate / sector: Iași (Iași)
Tip obiect: Casă sau vilă
Buna ziua Solicit un sistem de alarma cu 3 zone de monitorizare acces pentru parterul unei case .Practic sunt necesari 3 zenzori de miscare pentru a acoperi suprafata parter si in plus contactele de efractie geam.Daca se poate doresc 2 panouri de comanda unul va fi amplasat la parter si unul la etaj,dar totodata alarma sa poate fi armata si dezarmata din telefon si telecomenzi.Alarma sa poate transmite informatia catre minim 3 utilizatori maxim 4 si eventual cu posibilitate ulterioara de racordare la un dispecerat.Ma intereseaza daca realizati si montajul in Iasi. Pentru toate cele expuse astept oferta dvs cat mai urgent.eventual contact telefonic pentru detalii Cu stima
Oradea
Localitate / sector: Oradea (Bihor)
Tip obiect: Altele
Buna ziua, Sunt interesat de oferta dumneavoatra de pret pentru servicii de paza umana. Suntem o firma cu profil in domeniul electronic si am avea nevoie de 8 agenti de securitate ,avem 3 posturi din care: - unul de la poarta principala cu program de24/24 ore -iar cele doua sunt pe interiorul halei de productie ,respectiv: - Receptie - Acces angajati ,ambele cu program de 9 sau 11 ore /zi de Luni pana Vineri Va rog sa-mi trimiteti oferta dumneavoastra pe adresa de e-mail : tarif/ora/agent de securitate. Va multumesc anticipat. Cu stima,
Bistrița
Localitate / sector: Bistrița (Bistrița-Năsăud)
Tip obiect: Spațiu comercial
Buna ziua, avem punctele de lucru de mai jos in Bistrita si Beclean. Toate detin sistem alarmare si comunicatii. Rugam transmitere oferta Monitorizare si Interventie in caz de evenimente. nr. Denumire punct lucru Judet Oras Adresa 1 EUROMARKET 6 BN Beclean P-ta Libertatii nr. 12 2 MAGAZIN PAINE 6 BN Bistrita str. Marasesti, parter, ap. 1 3 MAGAZIN PAINE 8 BN Bistrita str. Andrei Muresanu nr. 30A, parter, scara C / P 4 MAGAZIN PAINE 11 BN Bistrita str. Cuza Voda, nr.2B 5 MAGAZIN PAINE 15 BN Beclean Al. Garii nr. 2B, ap. 1 6 MAGAZIN PAINE 29 BN Bistrita B-dul Decebal nr. 44, sc. C, parter 7 MAGAZIN PAINE 35 BN Bistrita str. Garii nr. 21 8 MAGAZIN PAINE 38 BN Bistrita str. Stefan cel Mare nr. 8 9 MAGAZIN PAINE 39 BN Bistrita str. Liviu Rebreanu, nr.38, parter 10 MAGAZIN PAINE 45 BN Bistrita str. Imparatul Traian nr. 57, sc.C, parter Multumesc,
Firme de pază, Firme de pază - Sibiu
Sibiu
Localitate / sector: Sibiu (Sibiu)
Tip obiect: Altele
Va solicit o oferta de pret pentru paza unui santier, situat in Sibiu, cu suprafata de aproximativ 15., unde urmeaza se construiasca un Mall, elaborarea si avizarea planului de paza, inclusiv evaluarea de riscuri fizice. Oferta trebuie sa fie structurata in urmatoarele capitole: Evaluare de riscuri fizice = _______ Elaborarea si avizarea planului de paza = __________ Cost paza/luna = ______________ Alte costuri [detaliat] = __________________ Cu stima,