6 oferte pentru panouri solare cu 1 solicitare

Recenzii ale clienților

5,0
Antonio C. , Zimnicea

Am gasit site-ul dvs cand cautam firme din zona mea pentru instalarea panourilor solare. Chiar daca am fost putin sceptic la inceput, ma bucur ca am folosit site-ul. Am primit toate recomandarile asa cum am fost anuntat si toate firmele m-au contactat telefonic. Firma pe care am ales-o pentru executia lucrarii a fost foarte profesionista, si chiar daca la inceput au fost cateva probleme, totul s-a rezolvat rapid.

5,0
Alin B. , Gura Humorului

Prin intermediul Necesit am intrat in legatura cu Dl. Lungu si echipa sa. Recomand cu incredere acest furnizor: panourile fotovoltaice de care aveam nevoie au fost instalate intr-un mod profesionist si la timp. Totul a fost curatat si lasat in ordine, iar pretul rezonabil.

5,0
Adriana B. , Bocşa

Multumesc pentru oferte! Panourile solare fotovoltaice sunt cu siguranta o investitie care se amortizeaza in cativa ani, dar sunt fericita ca am gasit prin intermediul site-ului dvs o firma care a executat montajul lor repede :)Profesioniști de calitate. Toți profesioniștii noștri sunt verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.
Economisiți timp și bani. Până la 6 oferte cu 1 solicitare!

Sunteți profesionist? Clienți noi pentru Dvs. în fiecare zi.

10.000+ proiecte de actualitate pe lună. Decideți ce fel de clienți vă doriți și începeți să faceți proiecte noi. Fără obligații.

Alăturați-vă

Top firme pentru panouri solare în România

Solicitări recente pentru panouri solare

Panouri solare (încălzire)

 • Localitate / sector: București sector 1
 • Scopul utilizării: Pentru încălzirea apei piscinei
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Am achizitionat 4 panouri solare pentru incalzirea piscinei, material polietilena, dimensiuni x 75 cm fiecare. Doresc sa le montez pe acoperisul garajului, care are dimensiuni aproximative de 7 x 4 m. Am nevoie de un cadru de sustinere al lor, care sa fie prins de acoperis si de montarea/prinderea cadrului si a panourilor. Multumesc

Panouri fotovoltaice

 • Localitate / sector: CLUJ-NAPOCA
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Mai mult de 3 luni

Bună seara, vă rog să-mi faceți o ofertă completă (materiale, instalare) pentru panouri solare/fotovoltaice (pt electricitate) pentru o casă cu un nivel, suprafața de m2. Casa este în construcție, va fi gata în perioada octombrie-decembrie. Mă interesează și posibilitatea finanțării din partea statului. Mulțumesc, Spor în toate.

Panouri solare (încălzire)

 • Localitate / sector: Bals,jud.Olt
 • Scopul utilizării: Pentru apa caldă
 • Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni

Buna ziua, Va rugam sa ne transmiteti oferta cu montaj,termen de executie,conditii de plata pentru un sistem de panouri solare cu rolul de incalzire a apei calde necesara in procesul tehnologic al unui uscator lemn si in cadrul grupurilor sanitare.Ni se solicita prin proiect doar doua caracteristici: -putere boiler - min. 1.5 Kw - capacitate boiler - min. l Multumim - O zi buna

Panouri fotovoltaice

 • Localitate / sector: Miercurea-Ciuc, Harghita
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Buna ziua, Ne inetereseaza panouri solare pt. captare energie electrica, ce putem utiliza in scopuri casnice. Avem o cladire anexa in curte (aprox 70 mp), la acoperisul acestei anexe dorim sa le montam si sa utilizam energia electrica in casa, care este la aprox 30 de mp de cladirea anexa. Multumesc

Panouri fotovoltaice

 • Localitate / sector: Cluj-Napoca, Cluj
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

M-ar interesa instalarea de panouri solare pe acoperisul unui duplex. Suprafata acoperisului este de aproximativ 50mp. Pozitionarea duplexului este SE, este soare de obicei toata ziua. Pe langa panouri solare m-ar interesa si un panou pentru apa calda si o statie de incarcare pentru o masina electrica (care sa functioneze pe energia produsa solar). Va rog sa comunicam pe email pentru orice detalii necesare ofertarii. Multumesc!

Panouri fotovoltaice

 • Localitate / sector: Pitești, Argeș
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Casa particulara, in Pitesti, situata in zona Turcesti, teren in panta. Orientare sud. Teren disponibil in spatele casei, foarte insorit. Avem deja instalate panouri solare pe casa, pentru AC si IPAT. Consum mediu lunar kW. Fonduri proprii disponibile, dar daca se poate accesa programul Ministerului Mediului, cand va intra in vigoare, si mai bine...:) Multumesc.

Panouri fotovoltaice

 • Localitate / sector: Baia Mare, Maramureș
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Mai mult de 3 luni

Avem nevoie de x bucăți panouri solare care să ne asigure și în lunile de iarnă energia electrică necesară alimentării electrice a pompei de căldură aer-apă, a incalzirii electrice a apei calde, iluminat casă și alimentare electrica a altor consumatori electrici cum sunt frigider si congelator, aspirator, televizor, masina de spălat, etc., pentru 2-4 persoane, suprafață locuință - mp.

Panouri fotovoltaice

 • Localitate / sector: Ploiești, Prahova
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Dorim montajul a de panouri solare (achizitionate deja plus invertor) pe o suprafata plana, deasupra unei constructii cu acoperisul refacut din membrana. Avem nevoie de montaj, structura plus conectorii dintre panouri. Panourile fotovoltaice nu au structura metalica si nici rame. Pentru detalii suplimentare va rog sa ma contactati telefonic.

Panouri solare (încălzire)

 • Localitate / sector: roman jud Neamt
 • Scopul utilizării: Pentru apa caldă şi încălzirea locuinţei
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

buna ziua .construiesc o casa de lemn ,mai exact de bustean rutund diametru de mm si o suprafata de metri patrati . , casa va fi dotata cu incalzire prtin pardoseala si centrala termica electrica de 24 kw. m-ar interesa costul unui kit complet de instalatii de panouri solare care sa acopere consumul de uz casnic plus consumul centralei , suprafata acoperisului va fi aproximativ metri patrati cu stima

Panouri fotovoltaice

 • Localitate / sector: Buziaș, Timiș
 • Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni

Bună ziua! Doresc să cumpăr și să instalez un sistem cu panouri fotovoltaice cu o putere totală de 5-8 Kwh, pe care să-l instalăm împreună cu dumneavoastră pe o schelă metalică robustă, pe care mai există instalat deja un sistem de panouri solare vidate pentru căldură. Schela metalică este amplasă exact pe direcția Sud și are o deschidere de 12 metri. Montarea panourilor o doresc a fi realizată pe suporți înclinați la 65 grade, identici cu cei pe care îi am deja la panourile cu tuburi vidate. Detaliile le putem discuta la telefon. Vă mulțumesc! Cu stimă,