6 oferte pentru panouri solare cu 1 solicitare

Recenzii ale clienților

5,0
Antonio C. , Zimnicea

Am gasit site-ul dvs cand cautam firme din zona mea pentru instalarea panourilor solare. Chiar daca am fost putin sceptic la inceput, ma bucur ca am folosit site-ul. Am primit toate recomandarile asa cum am fost anuntat si toate firmele m-au contactat telefonic. Firma pe care am ales-o pentru executia lucrarii a fost foarte profesionista, si chiar daca la inceput au fost cateva probleme, totul s-a rezolvat rapid.

5,0
Alin B. , Gura Humorului

Prin intermediul Necesit am intrat in legatura cu Dl. Lungu si echipa sa. Recomand cu incredere acest furnizor: panourile fotovoltaice de care aveam nevoie au fost instalate intr-un mod profesionist si la timp. Totul a fost curatat si lasat in ordine, iar pretul rezonabil.

5,0
Adriana B. , Bocşa

Multumesc pentru oferte! Panourile solare fotovoltaice sunt cu siguranta o investitie care se amortizeaza in cativa ani, dar sunt fericita ca am gasit prin intermediul site-ului dvs o firma care a executat montajul lor repede :)Profesioniști de calitate. Toți profesioniștii noștri sunt verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.
Economisiți timp și bani. Până la 6 oferte cu 1 solicitare!

Sunteți profesionist? Clienți noi pentru Dvs. în fiecare zi.

10.000+ proiecte de actualitate pe lună. Decideți ce fel de clienți vă doriți și începeți să faceți proiecte noi. Fără obligații.

Alăturați-vă

Top firme pentru panouri solare în România

Solicitări recente pentru panouri solare

Panouri solare (încălzire)

 • Localitate / sector: București sector 1
 • Scopul utilizării: Pentru încălzirea apei piscinei
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Am achizitionat 4 panouri solare pentru incalzirea piscinei, material polietilena, dimensiuni x 75 cm fiecare. Doresc sa le montez pe acoperisul garajului, care are dimensiuni aproximative de 7 x 4 m. Am nevoie de un cadru de sustinere al lor, care sa fie prins de acoperis si de montarea/prinderea cadrului si a panourilor. Multumesc

Panouri fotovoltaice

 • Localitate / sector: CLUJ-NAPOCA
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Mai mult de 3 luni

Bună seara, vă rog să-mi faceți o ofertă completă (materiale, instalare) pentru panouri solare/fotovoltaice (pt electricitate) pentru o casă cu un nivel, suprafața de m2. Casa este în construcție, va fi gata în perioada octombrie-decembrie. Mă interesează și posibilitatea finanțării din partea statului. Mulțumesc, Spor în toate.

Panouri solare (încălzire)

 • Localitate / sector: Bals,jud.Olt
 • Scopul utilizării: Pentru apa caldă
 • Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni

Buna ziua, Va rugam sa ne transmiteti oferta cu montaj,termen de executie,conditii de plata pentru un sistem de panouri solare cu rolul de incalzire a apei calde necesara in procesul tehnologic al unui uscator lemn si in cadrul grupurilor sanitare.Ni se solicita prin proiect doar doua caracteristici: -putere boiler - min. 1.5 Kw - capacitate boiler - min. l Multumim - O zi buna

Panouri fotovoltaice

 • Localitate / sector: Miercurea-Ciuc, Harghita
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Buna ziua, Ne inetereseaza panouri solare pt. captare energie electrica, ce putem utiliza in scopuri casnice. Avem o cladire anexa in curte (aprox 70 mp), la acoperisul acestei anexe dorim sa le montam si sa utilizam energia electrica in casa, care este la aprox 30 de mp de cladirea anexa. Multumesc

Panouri fotovoltaice

 • Localitate / sector: Cluj-Napoca, Cluj
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

M-ar interesa instalarea de panouri solare pe acoperisul unui duplex. Suprafata acoperisului este de aproximativ 50mp. Pozitionarea duplexului este SE, este soare de obicei toata ziua. Pe langa panouri solare m-ar interesa si un panou pentru apa calda si o statie de incarcare pentru o masina electrica (care sa functioneze pe energia produsa solar). Va rog sa comunicam pe email pentru orice detalii necesare ofertarii. Multumesc!

Panouri fotovoltaice

 • Localitate / sector: Pitești, Argeș
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Casa particulara, in Pitesti, situata in zona Turcesti, teren in panta. Orientare sud. Teren disponibil in spatele casei, foarte insorit. Avem deja instalate panouri solare pe casa, pentru AC si IPAT. Consum mediu lunar kW. Fonduri proprii disponibile, dar daca se poate accesa programul Ministerului Mediului, cand va intra in vigoare, si mai bine...:) Multumesc.

Panouri fotovoltaice

 • Localitate / sector: Baia Mare, Maramureș
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Mai mult de 3 luni

Avem nevoie de x bucăți panouri solare care să ne asigure și în lunile de iarnă energia electrică necesară alimentării electrice a pompei de căldură aer-apă, a incalzirii electrice a apei calde, iluminat casă și alimentare electrica a altor consumatori electrici cum sunt frigider si congelator, aspirator, televizor, masina de spălat, etc., pentru 2-4 persoane, suprafață locuință - mp.

Panouri fotovoltaice

 • Localitate / sector: Râmnicu Vâlcea
 • Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni

Buna Ziua, detin o gospodarie,care e compusa dintr-un grajd, o casa si o anexa gospodareasca, doresc oferta pentru PANOURI FOTOVOLTAICE a putea sa fiu intr-o anumita masura independent Energetic, sa pot avea curent pentru grajd, mulgatoare si curentul pentu diferite utilaje .Puteti imi faceti o oferta sau va veniti la fata locului.Eventual si telefonic sunt interesat.Va Multumesc

Panouri fotovoltaice

 • Localitate / sector: Turia, Olt
 • Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni

montare kit 5 kw on grid, pentru consum propriu si injectare in retea a diferentei. Spatiu disponibil aprox 5o mp.Ma intereseaza daca firma dvs poate monta la cheie un astfele de sistem si preda la cheie la domiciliul meu.Lucrarea o contractez ca persoana fizica, nu prin programul casa verde.Imi puteti spune ce trebuie eu sa fac ca si beneficiar,ca aceasta lucrare sa fie predata la cheie si cu racordul la retea.Transportulil asigurati dvs.ca si restul echipamentelor chitului,inclusiv tabloul bidirectional.Astep un raspuns de la dvs.

Panouri fotovoltaice

 • Localitate / sector: Bistrița
 • Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni

Bună ziua Sunt interesat de achiziționarea un sistem fotovoltaic on grid... Pt o cabana lemn de 20mp.Ca și consumatori ar fi 3 becuri economice, un televizor mic, 2 prize, un frigider mic 90l clasa A++ și ocazional o pompa de piscina. Menționez ca folosesc cabana doar Vara și nu am nici o sursa de energie. Va rog să-mi faceți o oferta tehnica și de preț pt un sistem complet. Locația este in Bistrița. Adresa de e-mail mobcom.bn@gmail.com. Va rog oferta sa contina , dacă este posibil și montaj(cotat separat) , garanție, service.. Etc. Multumesc