Costuri de servicii
Panouri solare
Panouri solare presurizate

Cât costă un panou solar presurizat?

 • 2.0006.000 lei
  Panou solar presurizat
 • 4.5008.500 lei
  Sistem solar presurizat (4 - 5 persoane)
Solicită oferte

Sunteți interesați de panouri solare presurizate? Am verificat cum variază prețurile pentru panouri solare presurizate, ce includ acestea și de ce depind.


Panou solar presurizat

 • 2.0006.000 lei

Un panou solar presurizat este mai scump decât unul nepresurizat. Principiul de funcționare este același ca în cazul sistemelor nepresurizate cu excepția că nu circulă în interiorul tubului. Panourile presurizate funcționează la presiunea rețelei de apă, ele putând fi montate atât pe acoperișuri cât și pe terase, nefiind nevoie de o pompă de ridicare a presiunii. Prețul depinde în principal de capacitatea (numărul de țevi, volumul boilerului). Nu include instalarea. Prețurile pentru panouri solare presurizate variază între 2.000 lei și 6.000 lei.

Solicită oferte

Sistem solar presurizat (4 - 5 persoane)

 • 4.5008.500 lei

Prețul include un sistem solar presurizat complet pentru apă caldă pentru aproximativ 4-5 persoane (200-300 l). Include panoul, boilerul și toate accesoriile (vas de expansiune, pompă de circulație, supape etc.). Instalarea nu este inclusă în preț. Așteptați-vă să plătiți între 4.500 lei și 8.500 lei pentru un sistem solar presurizat (4 - 5 persoane). Prețul mediu pentru un sistem solar presurizat (4 - 5 persoane) este de aproximativ 6.500 lei.

Solicită oferte

Montaj panou solar

 • 5001.000 lei

Costul de instalare a unui panou solar depinde de tipul de sistem (presurizat - mai scump, nepresurizat) și de complexitatea situației. Cel mai adesea, panoul solar este montat pe acoperișul clădirii, în poziția cea mai însorită. Veți plăti cel puțin 500 lei pentru montaj panourilor solare.

Solicită oferte

Solicitări recente pentru panouri solare presurizate

Panouri solare (încălzire)

 • Localitate / sector: Valea Lupului, Iași
 • Scopul utilizării: Pentru apa caldă
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Doresc un service la un sistem de încălzire a apei calde cu panouri solare. Instalația este la inălțime medie (aprox 7-8 m față de sol), deasupra coronamentului arborilor din zonă. Mi s-a spus (informația nu este verificată) că defecțiunea ar fi supapa din rezervor. E vorba de o supapă care funcționează la temperaturi inalte. Nu stiu aletceva. Rog seriozitate și profesionalism.

Panouri fotovoltaice

 • Localitate / sector: Dragus
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

panouri peste >wpa, policristaline modul 30-35 kw ongrid cu amplasare la sol (teren de mp, 60mtrX16,22mtr) retea subterana privata, contorul electrica este pe stalpul de tensiune joasa putere instalata kw investitie privata, plata in functie de progresul lucrarii sub forma de turnkey proiect suntem pensiune (2 cladiri), restaurant, pizzerie, partie de ski de agrement/incepatori locatia: Dragus, Zona Turistica, Pensiunea restaurant Casa Zmeilor, jud. Brasov rog oferta si seriozitate

Panouri fotovoltaice

 • Localitate / sector: Strejnicu, Prahova
 • Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni

Instalația electrica actuala este de v, putere instalata de 9 kwh. De specificat ca am ales aceasta pentru a împărții fazele pe o casa cu etaj și bucătărie ful electrica (plita, cuptor, mașina spalat vase). Spațiul alocat partidului fotovoltaice va fi acoperișul casei. Suprafața? Este un acoperiș în patru ape, cu unghi de 28 grade, înălțimea de la coama la placa de peste etaj de 1,2 m. Casa are o amprenta la sol de 74 mp

Panouri solare (încălzire)

 • Localitate / sector: Dobra, Hunedoara
 • Scopul utilizării: Pentru apa caldă şi încălzirea locuinţei
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

am 3 panouri solare pe casa care lucreaza foarte bine de circa 10 ani cu instalatie de la o firma din ungaria SOLAR TRADE CO . Am lipsit de la locuinta 6 luni si pe aceasta perioada apa a fost inchisa la boiler si panourile solare au lucrat . Cand am venit am constatat ca panourile lucreaza pana pe la 0ra 11.00 si dupa amiaza dupa ora 18.00 . In rest afiseaza avarie si o temperatura de cu minus grade. Presupun ca este senzorul de pe casa .

Panouri fotovoltaice

 • Localitate / sector: brasov sat magura
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Buna ziua. Doresc instalarea si punerea in functiune, respectiv documentatia tehnica necesara depunerii dosarului de prosumator au nui sistem fotovoltaic ON GRID de 8kw cu invertor mai mare pentru ca ulterior sa se mai poata adauga panouri fotovoltaice . . Montajul se face pe sol terenul fiind inclinat , distanta dintre panouri si tabloul de sigurante principal fiind de aproximativ 25 m. In acest sens va rog sa-mi comfirmati din punct de vedere tehnic comanda și cat ar costa manopera. Multumesc cu anticipatie.

Panouri fotovoltaice

 • Localitate / sector: Voluntari, Ilfov
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Mai mult de 3 luni

Locuiesc intr-un bloc . Suntem 20 familii ( 20 potentiali consumatori plus 1 parti comune ). Dispunem de o terasa de mp utili la care se mai adauga 2 „ casa liftului ” pe care se poate monta eventual cate o eoliana . As dori de la dvs. cea mai buna solutie pentru montarea de panouri fotovoltaice numai pentru producerea de energie electrica si daca se poate si cu contributia statului. Cu stima

Panouri fotovoltaice

 • Localitate / sector: I. L. Caragiale, Dâmbovița
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Doresc proiectare si executie a unui sistem de panouri fotovoltaice + pompa de caldura pentru o casa cu o suprafata de - mp, cu un consum mediu de curent de aprox. 10 KWh/zi. Detin centrala termica pe gaz de 27 KW, cu incalzire in pardoseala si radiatoare.ei Astept oferta tehnica cu panouri solare care sa acopere cel putin consumul propriu de energie.

Panouri fotovoltaice

 • Localitate / sector: Salcea, Suceava
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Mai mult de 3 luni

În momentul de față am un consum mediu lunar de kw (boiler electric pentru apa calda) Casa mp suprafață utilă și încălzirea locuinței este asigurat de o centrală pe peleti 25kw Sunt interesat de 2 variante Varianta 1 :Să devin independent electric(prosumator) Varianta 2 : Să montez centrală electrică și să fie instalația mai mare în așa fel încât sa produc energia de care am nevoie Menționez că acoperișul casei este în doua ape (una spre este și cealaltă spre vest ) și poziționarea casei este pe deal și nu sunt restricționat de lumina soarelui de nici o casa sau copaci. Vă mulțumesc

Panouri fotovoltaice

 • Localitate / sector: Cluj-Napoca, Cluj
 • Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni

Clădire cu suprafața de mp, acoperiș în patru ape, orientare preponderentă către sud. Unghiul acoperișuiui 16 °. Suprafața acoperișului disponibil: mp. În momentul de față, încălzirea și toate utilitățile sunt acționate electric. Doresc montarea de panouri fotovoltaice pentru ameliorarea consumului de energie electrică. Doresc un sistem care să aducă energia electrică produsă de panourile fotovoltaice, direct în consum.

Panouri fotovoltaice

 • Localitate / sector: Sangiorgiu de Mures
 • Când aveți nevoie de acest serviciu?: Sunt flexibil(ă)

Buna ziua.Detin o casa cu suprafata locuita de mp in Sg de Mures, incalzirea prin calorifere , ma intereseaza o oferta pentru panouri fotovoltaice 5KW off grid cu invertor EaSun de 5KW si o pompa de caldura 8KW.In cazul in care le voi achiziona din strainatate(lucrez in Anglia), eventual pretul manoperei pentru aceasta lucrare.Va multumesc. VA ROG, CONTACTARE PE ADRESA DE MAIL