Sunteți interesat de prețurile pentru pardoseli? Am verificat gama de prețuri și cât vă vor cere în medie profesioniștii, pe baza proiectelor realizate.

Parchet laminat
Prețul mediu 40 lei/mp
Interval de prețuri 2060 lei/mp

Parchetul laminat este un produs de pardoseală sintetic multistrat combinat cu un proces de laminare. Parchetul laminat simulează lemnul. Este mai ieftin decât parchetul lemn masiv. Prețul parchetului laminat depinde în principal de grosime, dar și de culoare, model și finisaj. Prețul minim pe care îl vei plăti pentru parchet laminat este de 20 lei/mp, iar cel maxim este de 60 lei/mp.

Solicită oferte
Parchet lemn masiv
Prețul mediu 150 lei/mp
Interval de prețuri 100200 lei/mp

Parchetul din lemn masiv este una dintre cele mai scumpe pardoseli. Parchetul de lemn masiv este făcut dintr-un singur strat, față de parchetul stratificat care este realizat din 2 sau 3 straturi. Acesta poate fi făcut din stejar, frasin, măslin sau salcâm, sau, de asemenea, lemn exotic precum tigerwood, wenge sau teak. Este o pardoseală naturală și durabilă. Prețul minim pe care îl vei plăti pentru parchet din lemn masiv este de 100 lei/mp, iar cel maxim este de 200 lei/mp.

Solicită oferte
Parchet stratificat
Prețul mediu 120 lei/mp
Interval de prețuri 80160 lei/mp

Parchetul stratificat este un produs fabricat din două (parchet dublustratificat) sau trei (parchet triplustratificat) straturi de lemn presate și lipite. Calitatea și prețul unei podele din lemn stratificat depind de grosimea stratului de uzură, de numărul de straturi care alcătuiesc placajul, de procesul utilizat pentru tăierea suprafeței și de precizia tăierii. Prețul minim pe care îl vei plăti pentru parchet stratificat este de 80 lei/mp, iar cel maxim este de 160 lei/mp.

Solicită oferte
Pardoseală vinil (parchet vinil)
Prețul mediu 90 lei/mp
Interval de prețuri 60120 lei/mp

Parchetul din vinil este un material multistrat format din clorură de polivinil, nisip de cuarț și plastifianți. Pardoselile din vinil sunt disponibile într-o varietate de modele și culori. Prețul depinde în principal de grosime și, prin urmare, de rezistență. Este un tip de pardoseală vinilică, elastică, rezistentă la apă, care se montează ușor prin lipire. Nu poate fi recondiționat. Așteptați-vă să plătiți între 60 lei/mp și 120 lei/mp pentru o pardoseală din vinil (parchet vinil). Prețul mediu pentru o pardoseală din vinil (parchet vinil) este de aproximativ 90 lei/mp.

Solicită oferte
Linoleum (covor PVC)
Prețul mediu 35 lei/mp
Interval de prețuri 2050 lei/mp

Linoleumul adevărat este fabricat din materiale 100% naturale, dar datorită aspectului lor similar, denumirea de linoleum este cel mai adesea folosită cu referire la covorul din PVC. Linoleum sau covorul din PVC este unul dintre cele mai ieftine pardoseli și este deosebit de potrivit pentru birouri, spitale și alte zone în care există un volum mare de persoane. Prețul minim pe care îl vei plăti pentru linoleum (covor PVC) este de 20 lei/mp, iar cel maxim este de 50 lei/mp.

Solicită oferte
Pardoseală plută (parchet plută)
Prețul mediu 140 lei/mp
Interval de prețuri 80180 lei/mp

O pardoseală din plută este realizată din scoarța așa-numitului arbore de plută. Pluta este 100% ecologică. Podelele din plută pot fi lipite de pardoseală sau instalate sub formă de laminat. Pardoselile din plută pot fi sau nu lăcuite. Prețurile pentru pardoseli din plută (parchet plută) variază între 80 lei/mp și 180 lei/mp.

Solicită oferte
Mochetă
Prețul mediu 25 lei/mp
Interval de prețuri 1040 lei/mp

Mochetele sunt disponibile într-o gamă largă de culori și modele. Acestea sunt considerate pardoseli calde, cu o bună izolare fonică. Acestea pot fi așezate sau lipite de subsol. Mochetele sunt utilizate atât în spațiile rezidențiale, cât și în cele comerciale. Așteptați-vă să plătiți între 10 lei/mp și 40 lei/mp pentru o mochetă. Prețul mediu pentru o mochetă este de aproximativ 25 lei/mp.

Solicită oferte
Rașchetare parchet
Prețul mediu 50 lei/mp
Interval de prețuri 3565 lei/mp

Rașchetarea parchetului constă în rașchetarea și șlefuirea, chituirea și lăcuirea (două sau trei straturi) parchetului. Include manopera și materialele (lac, chit, grund). Prețul depinde în principal de tipul de lac (de exemplu, lacurile ecologice sunt mai scumpe). Veți plăti cel puțin 35 lei/mp pentru rașchetare parchet.

Solicită oferte
Montaj parchet laminat
Prețul mediu 15 lei/mp
Interval de prețuri 1020 lei/mp

Parchetul laminat este un produs sintetic, nu conține lemn natural. Parchetul laminat se montează întotdeauna în sistem flotant. Parchetul laminat poate fi instalat în orice cameră a casei, cu excepția camerelor foarte predispuse la umiditate de ex. baie sau bucătărie. Prețul minim pe care îl vei plăti pentru montaj parchet laminat este de 10 lei/mp, iar cel maxim este de 20 lei/mp.

Solicită oferte
Montaj parchet stratificat
Prețul mediu 30 lei/mp
Interval de prețuri 2040 lei/mp

Parchetul stratificat este construit din mai multe (de obicei 3) straturi de lemn suprapuse, cu fibra orientată la un unghi de 90 de grade. Montajul poate fi flotant sau lipit de pardoseală. Înainte de efectuarea montajului pardoselilor din lemn stratificat ar trebui să fie finalizate grunduirea, nivelarea, zugrăvirea etc. Prețul minim pe care îl vei plăti pentru montaj parchet stratificat este de 20 lei/mp, iar cel maxim este de 40 lei/mp.

Solicită oferte
Montaj parchet lemn masiv
Prețul mediu 38 lei/mp
Interval de prețuri 3045 lei/mp

Serviciul de montaj parchet din lemn masiv se realizează prin lipire pe stratul suport (șapă de egalizare, șapă autonivelantă, dușumea oarbă). Prețul include pregătirea suportului, instalarea parchetului, finisarea parchetului si depinde în principal de suprafață. Veți plăti cel puțin 30 lei/mp pentru montaj parchet masiv.

Solicită oferte
Montaj mochetă
Prețul mediu 17 lei/mp
Interval de prețuri 1320 lei/mp

Prețul include serviciul de montaj mochetă cu adeziv și accesorii incluse. Prețul se calculează pe metru pătrat și diferă in funcție de suprafață, produs, modalitate de fixare etc. Costul mediu pentru montaj mochetă este de 17 lei/mp, sau de obicei între 13 lei/mp și 20 lei/mp.

Solicită oferte
Demontare parchet
Prețul mediu 8 lei/mp
Interval de prețuri 610 lei/mp

Dificultatea de demontare a parchetului depinde de pardoseala de sub parchet și de modul în care parchetul este fixat pe aceasta. Serviciul este facturat pe metru pătrat. Prețurile pentru demontare parchet variază între 6 lei/mp și 10 lei/mp.

Solicită oferte

Solicitări recente pentru pardoseli

București sector 3
Localitate / sector: București sector 3
Suprafața pardoselei: 50 mp
Aveți nevoie de achiziție pardoseală PVC / linoleum / vinil?: Da
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
vreau un deviz estimativ pentru livrare si montaj linoleum cu materiale incluse, la o scara de bloc. Suprafata de 50 m.p. + 28 de trepte de scara pe care trebuie montat linoleum atat pe treaptă cat si pe contratreaptă si nas de treapta. Pe actuala suprafata este montat un linoleum vechi care probabil trebuie decopertat. Devizul sa contina pe articole de cheltuieli, cheltuielile cu materialele si cheltuielile cu manopera....cat mai detaliat si pretul total cu sau fara TVA.
Brașov
Localitate / sector: Brașov
Suprafața pardoselei: 16 mp
Tip serviciu: Montaj parchet nou
Aveți nevoie de achiziție pentru parchet lemn?: Da
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua, Am urmatoarea problema: parchetul montat anterior intr-o camera (de casa) s-a deformat dupa cateva luni. Montajul n-a fost corect - sub el se afla o placa OSB si pardoseala initiala din scanduri. As dori sa fie scos parchetul umflat si OSB-ul. Daca pardoseala mai poate fi folosita, as dori sa fie raschetata si lacuita. Daca e putrezita, ar trebui si ea scoasa si apoi montat parchet nou, probabil peste o placa de beton. Daca aveti o alta solutie pentru aceasta problema, sunt deschis propunerilor. Multumesc,
București
Localitate / sector: Bucuresti
Suprafața pardoselei: 14 mp
Aveți nevoie de achziție pentru parchet laminat?: Nu, doar montaj
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Am o camera in care vreau sa montez parchetul laminat. Lucrarea ar implica montarea placilor de polistiren extrudat, a parchetului, a plintei si a pragului de la usa.. Parchetul existent il voi demonta eu si il voi duce la tara. As vrea sa ma apuc de lucrare in max o luna dar ideal are fi sa aveti disponibilitate pentru stabilirea unei zile si a unui interval orar astfel incat sa nu ma suprapun cu programul meu de lucru. Va multumesc. Cu rugamintea de a lasa un mesaj pe whatsup daca nu pot raspunde(serviciul nu imi permite sa garantez ca pot raspunde imediat) urmand ca eu sa revin cu un telefon in cateva minute... Va multumesc!
Pardoseli, Pardoseli
Alba Iulia
Localitate / sector: Alba Iulia, Alba
Suprafața pardoselei: 22 mp
Tip serviciu: Montaj parchet nou
Aveți nevoie de achiziție pentru parchet lemn?: Da
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Buna, Intr-o camera de apartament mi-a fost afectat parchetul de apa, ca urmare a spargerii unei tevi. Va rog sa imi transmiteti o oferta pentru demontare parchet (eventual turnare sapa autonivelanta), montaj parchet si plinta achizitionat prin intermediul d-voastra, precum si raschetarea si lacuirea acestuia. Va multumesc.
Alba Iulia
Localitate / sector: Alba Iulia, Alba
Suprafața pardoselei: 22 mp
Tip serviciu: Montaj parchet nou
Aveți nevoie de achiziție pentru parchet lemn?: Da
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Buna, Intr-o camera de apartament mi-a fost afectat parchetul de apa, ca urmare a spargerii unei tevi. Va rog sa imi transmiteti o oferta pentru demontare parchet (eventual turnare sapa autonivelanta), montaj parchet si plinta achizitionat prin intermediul d-voastra, precum si raschetarea si lacuirea acestuia. Va multumesc.