Servicii

Exemple de cereri

Firme de pază, Firme de pază
București sector 1
Localitate / sector: SECTOR 1
Tip obiect: Instituție publică
1 AGENT DE LUNI-JOI 8.30-16.30,VINERI 8-14.30 IN BLANC 3 CONTROL ACCES PERSOANE, VIZITE, CONTROL PACHETE, PLASE,GENTI CONTROL PARCARE , COLABORARE CU PERSONAL IN SITUATII DE URGENTA SI EVACUARE, INFORMARE PERIODICA a ANOMALIILOR INREGISTRATE RESPONSABILITATE PT CONSERVAREA SI MANUIREA INSTALATIILOR TEHNICE PUSE LA DISPOZITIE DE PT DESFASURAREA ACTIVITATII DE MAI SUS. PRETUL SA FIE SPECIFICAT IN EURO, SI SA INCLUDA SI TVA-UL!
Firme de pază, Firme de securitate
București sector 4
Localitate / sector: București sector 4
Tip obiect: Apartament
Buna ziua! Ma intereseza un serviciu de monitorizare si interventie la o casa in sectorul 4 ,strada Mosoaia.E vorba de un apartament la parter in care locuieste o persoana in varsta. In acest moment exista montata o alarma ROel insa este scoasa din functiune .Deasemeni sirena a fost scoasa din circuit. multumesc o zi buna!
București sector 3
Localitate / sector: București sector 3
Tip obiect: Spațiu comercial
Buna ziua, Sunt interesata de oferte privind servicii de monitorizare si interventie in caz de declansare alarma si accesare buton de panica pentru clinica de kinetoterapie KINO MED CENTER SRL din str Valeriu Bransite 37-39. Va rog sa trimiteti oferta Dv pe email pentru a putea fi analizata. Astept raspunsul d-voastra! Multumesc!
Firme de pază, Pază și protecție
București sector 4
Localitate / sector: sector 4
Tip obiect: Casă sau vilă
Buna ziua . Suntem o societate de constructii si solicitam oferta pentru paza obiectiv santier, casa in curs de consolidare in zona Bd-ul Dimitrie Cantemir sector 4 Bucuresti . Avem nevoie de paza umana pentru intervalul 20.00- 06.00 pe durata a 2 luni cu posibilitate de prelungire pentru inca 2 luni . Nu este nevoie de cabina de paza, agentul va efectua serviciul de paza in incinta imobilului si nu va permite accesul decat a persoanelor autorizate precizate in fisa postului. Imobilul are 3 laturi calcan dispuse pe alte propietati si o latura stradala de acces. .
Brăila
Localitate / sector: Brăila, Braila
Tip obiect: Spațiu comercial
Buna ziua, am nevoie de monitorizare si interventie pentru un spatiu comercial. Oferta dv pentru monitorizare la distanta si interventii , o doresc in format scris, transmise pe e-mail. De preferat ca in spatele fiecarui tarif orar sa aveti modalitatea explicita si transparenta a calculului, materializat printr-un deviz . Multumesc!
Râmnicu Sărat
Localitate / sector: Râmnicu Sărat
Tip obiect: Altele
Buna ziua, Pentru un obiectiv nou, Penny Rm. Sarat 2,amplasat pe str. Lalelelor, nr.7, mun. Ramnicu Sarat, Jud. Buzau va rugam sa ne transmiteti oferta dvs. privind serviciul lunar de paza permanenta santier, un post pentru o perioada de 4 luni si intocmire a planului de paza . Va multumesc anticipat si astept cu interes raspunsul dvs. Pentru alte detalii, va stau la dispozitie. -- Cu respect / Best regards / Mit freundlichen Gruben, Inginer Ofertare / Tender Engineer +40 SC NORTEK TRUST A.G. SRL IN INSOLVENTA, IN INSOLVENCY, EN PROCEDURE COLLECTIVE Bucuresti, Romania Blvd. A.I. Cuza, Nr. 95, Sector 1 Bacau, Romania Tel./Fax: +40 / Fax 2 Mail: +40 Str. Pictor Th. Aman, Nr. 94, Cladirea SIF Moldova, etaj 5 .ro
Iași
Localitate / sector: Iași
Tip obiect: Spațiu comercial
Buna ziua,    As dori o oferta de pret pt. monitorizare a unui spatiu comercial mic (aprox. 20 mp.) situat la parterul unui bloc.    Mentionez ca am un sistem de alarmare (centrala, senzor, buton panica etc. ) demontat de la alt punct de lucru (model vechi .....a fost demontat si nefolosit multi ani). Va multumesc Cu respect,
Firme de pază, Firme de securitate
Oreavul
Localitate / sector: Oreavu, Buzau
Tip obiect: Casă sau vilă
Buna ziua, Mama mea, in varsta de 93 de ani, locuieste singura in comuna Valea Ramnicului, sat Oreavu, strada Iasomiei, nr.16.(la iesirea din Ramnicu Sarat) De cativa ani este "vizitata" din cand in cand, catre dimineata, mai ales in zilele de weekend de un barbat care bate in usa si in fereastra si o anunta sa iasa pentru ca a venit pensia. Banuiala ar plana asupra unui barbat din vecini a carui voce seamana. Demersurile facute la Politie(nationala si locala) nu au avut nici un rezultat, totul limitandu-se la chestionarea respectivului si a familiei acestuia care, bineinteles, nu recunosc nimic. Dupa ultima reclamatie si chestionarea celui vizat vizitele s-au indesit. In aceasta situatie se pare ca suntem sa gasim singuri o solutie pentru ca, mama, desi speriata, nu vrea sa-si paraseasca locuinta si nici poate veni cineva care sa locuiasca acolo. Avem nevoie de monitorizare si interventie la nevoie. Multumim
Firme de pază, Alarma casa
București sector 1
Localitate / sector: București sector 1
Tip obiect: Casă sau vilă
Buna ziua, am un sistem de supraveghere video (patru camere) prin fir instalat. Am renovat o parte a casei si voi avea nevoie fie de reconectarea sistemului existent, fie de inlocuirea lui cu altul mai performant. Am nevoie de o oferta pentru manopera si separat de o oferta pentru sistem supraveghere video (ma gandesc s la varianta wireless). Multumesc
Firme de pază, Alarma casa
Cluj-Napoca
Localitate / sector: Cluj-Napoca
Tip obiect: Altele
ună ziua, Bună ziua. Am rugămintea să îmi trimiteți o ofertă și informații pentru următoarele servicii: 1. Sistem de acces cu cod numeric pentru intrarea în clădire( mai exact biroul nostru este într-o casă). Doresc să am în cazul unei probleme o evidență a persoanelor care au intrat în clădire. Doresc să avem un document pe care dumneavoastră să îl editați. Mai exact, îmi doresc ca persoanele care intră în clădire după ora 23:00 să fie trecute în acest document. Nu doresc să fie sunate, doresc să am o evidență a acestor persoane dacă este cazul. 2. O singură cameră de supraveghere( doresc ca domnul director să aibă acces la această cameră în timp real) care să fie amplasată langă ușă, la intrare. 3. Buton de panică( acesta în funcție de preț și de ce presupune ca servicii din partea dvs doresc să discutăm cum putem să beneficiem de acest serviciu). Mulțumesc.


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.