Servicii

Exemple de cereri

Arhitecți, Birou proiectare
Periș
Localitate / sector: București sector 3
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 84
Aveți deja teren?: Am deja terenul
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Vreau Proiect pentru o casuta mica fara etaj , cu doua dormitoare, bucatarie, baie(sau plus si o baie mica), living, 2 terase pe 2 intrari in casa. As vrea ca Proiectul si aprobarile necesare sa le obtin pana in primavera anului viitor cand vreau sa construiesc casa la gata. mp , aprox 84 mp utili Casa se va construi la Peris (IF) si maine merg la Primarie pentru Certificat de urbanism, am inteles ca este necesar pentru proiectul de casa.
Constanța
Localitate / sector: Constanța
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 89
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Buna ziua, am achzionat o casă cu amprenta casei de 89 mp,doresc reamenajarea casei prin care să obțin 3 dormitoare cu geamuri,o baie cu aerisire naturală (geam) , va rog să mă ajutați cu idei cum as putea să îmi indeplinesc dorințele și cum să îmi amenajez spațiul actual cu un buget cât mai restrâns.
Cluj-Napoca
Localitate / sector: Cluj-Napoca
Tip obiect: Apartament
Suprafața aproximativă (în m2): 40
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Amenajare sufragerie , decorare living si bucatarie. Pt sufragerie s-ar putea folosi doua obiecte de mobilier din lemn. Pt living este necesar un corp de biblioteca incastrat in perete. Bucataria este mobilata de putin timp Necesita decoratiuni. Peste tot sint necesare perdele, storuri. Peretii sint curati .Se poate reimprospata tot ansamblul, daca este nevoie.
Arhitecți, Firme de arhitectură
Sălișca
Localitate / sector: Sălișca
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 103
Aveți deja teren?: Am găsit terenul și urmează să îl achiziționez
Termen orientativ de începere a lucrării: Mai mult de 3 luni
Am atașat schița pentru partea de parter și o vedere din lateral. Suprafața este 10x10.25 cu o înălțime maximă de 8 metri și pe trei părți are terasă acoperită. In partea de etaj vreau să fac camera tehnică și două dormitoare cu baie și dresing . In cazul în care pot să accesez fondurile de mediu o să amplasez pe acoperiș panouri fotovoltaice , panouri pentru apa caldă și aport la încălzire + pompă de căldură .
Iași
Localitate / sector: Iași
Tip obiect: Spațiu comercial
Suprafața aproximativă (în m2): 85
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua! Doresc o amenajare pentru o sala cu xBody si solare. Camerele 29,23,22,19. In camerele 23,22,19 imi doresc sa amplasam cabine de dus si sa creem vestiare(ceva asemanator cabinelor de proba din magazinele de haine), iar camera 29 este cea de la intrare unde va trebui sa realizam zona de receptie.
București
Localitate / sector: București
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 200
Aveți deja teren?: Am deja terenul
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua! Detin un teren de m pe care as dori sa construiesc o casa de tip duplex. Problema provine din faptul ca, cele doua case trebuie sa aiba dimensiuni diferite, pentru a satisface dorintele ambelor familii: Casa 1: Parter - bucatarie inchisa, camara, sufragerie, birou, baie Etaj 1 - 2 dormitoare, 2 dressinguri, 2 bai Mansarda - baie, dormitor, open space Casa 2: Parter - bucatarie inchisa, camara, sufragerie, dining, birou, baie Etaj 1 - 1 dormitor, dressing, 1 baie, un suite (adica un dormitor cu baie privata, dressing + birou; eventual, intrarea in aceasta "garsoniera" sa se faca dintr-un hol separat) Etaj 2 - baie, dormitor oaspeti, open space De asemenea, ambele case vor avea nevoie de spalatorie, dar nu stiu daca ar fi cel mai bine ca aceasta sa fie la parter sau in mansarda. Astept o oferta din partea dvs. Multumesc
Iași
Localitate / sector: Iași
Tip obiect: Apartament
Suprafața aproximativă (în m2): 68
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Renovare apt 3 cam. Doresc ceva modern, rafinat, premium. Orientativ ex baia: pardoseala marmura, placare verticala sticla unicolor si/sau printata, cada spa-masage-cromoterapie, wc japonez, oglinda iluminata-dezaburire, etc. Living rafinat. Pereti partial stuko, usi interioare lemn, parchet. Idei mobilier..
Arhitecți, Arhitecți
București sector 5
Tip servicii: Altele
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Soseaua Alexandriei nr 11 este un spatiu comercial la parterul unui bloc, avem nevoie de o documentatie D.T.A.C si referatul de expertiza tehnica ,documentatia tehnica verificata de verificatori de proiecte atestati cu cerintele A,B,C pentru a depune la primaria sectorului 5 Autorizatie de constructie pentru placare fatada cu alucobond Avem deja certificat de urbanism
Arhitecți, Arhitecți
Vaslui
Localitate / sector: Vaslui
Tip obiect: Altele
Suprafața aproximativă (în m2): 48
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua. Numele meu este Soroceanu Ionel si reprezint Bogdana, Judetul . Avem in derulare un program pentru amenajare de grupuri sanitare la doua scoli din satele comunei noastre si am dori doua proiecte: 1 este de recompartimentare sala de clasa (veche), care sa cuprinda 6 spatii / toalete, 3 pentru fete si 3 pentru baieti . Si al 2 lea proiect e vorba de o anexa noua langa o cladire deja existenta de acelasi tip. Va rog sa-mi transmiteti timpul de executie pentru proiecte si suma pentru fiecare proiect. Va multumesc,
Arhitecți, Arhitecți
Slobozia
Localitate / sector: Călărași
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 186
Termen orientativ de începere a lucrării: Mai mult de 3 luni
doresc sa achizitionez o casa "Monument Istoric " in orasul Calarasi pe care vreau sa o renovez /restaurez , eventual sa schimb comnpartimentarea interioara - mentionez ca nu vreau sa aduc modificari la exteriorul cladirii. Cum in Municipiul/Judetul Calarasi nu exista nici un arhitect /proiectant acceptat de Ministerul Cultelor , doresc consultatnta in vederea acestui lucru.


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.