Servicii

Exemple de cereri

Ploiești
Localitate / sector: Ploiești
Tip obiect: Altele
BUNA ZIUA , Va scriu in calitate de administrator special al societatii ICIM SA , cu sediul in Ploiesti , strada Democratiei nr. , ce detine in patrimoniu o baza de productie situata in Ploiesti , strada Mimiului nr. 2, pentru care este necesara asigurarea serviciilor de paza . in acest sens , daca sunteti de acord , va rog sa imi transmiteti o oferta personalizata , privind prestarea serviciilor de paza pentru locatia mai sus mentionata. Va multumesc !!
Firme de pază, Firme de securitate
Craiova
Localitate / sector: Craiova
Tip obiect: Casă sau vilă
Buna ziua, Sunt interesata de o colaborare cu o firma de securitate pentru protejarea locuintei. Oferta trebuie sa includa: 1. Echipament alarma efractie (senzori miscare?), cu alarmare dispecerat si proprietari 2. Sistem "buton de panica", in cazul in care suntem surprinsi in locuinta de eventuali infractori 3. Interventie agenti pentru oprirea eventualei actiuni criminale in desfasurare . Astept oferte,multumesc!
Valea Călugărească
Localitate / sector: Valea Călugărească
Tip obiect: Casă sau vilă
casa este situata in comuna valea calugareasca,prahova. pe dn1 partea inspre buzau la 9 km de ploiesti ,cu etaj,90 m2 x 2 . vreau sa stiu , doar cu echipamentul d-voastra? Daca da care este pretul centralei si accesoriilor. Care este costul lunar al abonamentului. Exteriorul casei este deasemenea protejat de echipamentele d-voastra?, Daca da ,pret telecamere .Multumesc anticipat celor interesati.
Ploiești
Localitate / sector: Ploiești
Tip obiect: Apartament
Doresc instalarea unui sistem de alarma la un apartament situat la parterul unei vile, situata la intersectia dintre 2 strazi, pentru intrarea secundara. Intrarea secundara se face din curtea de aproximativ 15 mp, pe o scara care urca pe terasa inchisa cu tamplarie de aluminiu cu geam termopan. Terasa are aproximativ 5 m lungime si 1.2 m latime. Un perete al terasei, pe latime se afla in afara curtii.
Tulcea
Localitate / sector: Tulcea
Tip obiect: Casă sau vilă
Buna ziua! Suntem o societate recent infiintata si vrem sa va cerem o oferta pentru serviciul de monitorizare si interventie pe o perioada de 4-6 luni deocamdata. Este vorba de o casa, o constructie mai veche in care am infiintat un punct de lucru. Zona in care se afla aceasta locatie este aproape de Stadionul Pescarusul. Va multumim!
Firme de pază, Firme de securitate
Viperești
Localitate / sector: Viperești
Tip obiect: Casă sau vilă
Buna ziua, Va contactez in vederea obtinerii unor servicii de securitate pentru o proprietate privata in judetul Buzau. Proprietatea la care fac referire se afla in Comuna Viperesti, Jud. Buzau, este o casa cu doua camere separate de un hol si un antreu, la care se adauga o gradina destul de mare. Va rog frumos sa imi oferiti o oferta de pret pentru un serviciu de monitorizare si interventie (daca se poate in acea zona), sau instalarea unui sistem antiefractie sau sa imi spuneti ce alte solutii exista avand in vedere amplasarea proprietatii. Pentru orice alte detalii va stau la dispozitie. Zi frumoasa in continuare!
Firme de pază, Sisteme de supraveghere
Milcovu din Deal
Localitate / sector: Milcovu din Deal, Olt
Tip obiect: Casă sau vilă
Monitorizare video exterior ( cred ca ajung 4 camera video ) si declansare alarma in cazul in care se intra prin efractie prin cele 6 ferestre si 2 usi de la parter . Mentionez ca nu se pot instala senzori de miscare pt ca prin casa mai circula periodic si 3 catelusi , avand trapa special pt ei la usa . Va multumesc !
Firme de pază, Pază și protecție
București sector 5
Localitate / sector: București sector 5
Tip obiect: Ansamblu rezidențial
Buna ziua. Asociatia de propietari Fabrica de Chibrituri 17-21. sector5, Bucuresti, este interesata de a schimba paza pentru ansamblul rezidential format din 4 blocuri a cate 59 de apartamente si o parcare interioara de 30 de locuri. Ne puteti trimite o oferta? Daca mai aveti nevoie de alte informatii, va rog sa ma contactati. Va multumesc, Mihai .
Firme de pază, Firme de pază
Borca
Localitate / sector: Borca. Neamt
Tip obiect: Altele
Bună ziua Am nevoie de o firma de paza, compusa din 2-3 oameni pentru a fi prezenți în fiecare sâmbătă la un club din, comuna Borca. Specific ca este puțin problematic clubu, mai exact oameni sunt puțin cam agresivi în unele cazuri și de aceea am nevoie de cineva de încredere și care va reuși sa păstreze liniștitea.
Brăila
Localitate / sector: Brăila, Braila
Tip obiect: Spațiu comercial
Buna ziua, am nevoie de monitorizare si interventie pentru un spatiu comercial. Oferta dv pentru monitorizare la distanta si interventii , o doresc in format scris, transmise pe e-mail. De preferat ca in spatele fiecarui tarif orar sa aveti modalitatea explicita si transparenta a calculului, materializat printr-un deviz . Multumesc!


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.