Servicii

Exemple de cereri

Cadastru, topografie, geodezie, Cadastru, topografie, geodezie
București sector 5
Localitate / sector: București sector 5
Tip imobil: Casă
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua, Trebuie sa facem intabularea la o casa dar din cate am inteles de la notar trebuie intai facut cadastrul! Casa este renovata si odata cu renovarea facuta cativa ani inainte,am facut si o mansardare a podului existent dar am omis sa mai facem mai trebuie facut doar o extensie(parca asa am inteles de la notar) a cadastrului existent (constructia fara mansarda). Puteti sa-mi spuneti va rog ce impica sa fac Cadastrul pentru intabulare?Ce acte mi-ar trebui? Mentionez ca locuinta este pe ,sector 5. Va multumesc.
Cadastru, topografie, geodezie, Firme topografie
Tănăsoaia
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua, am nevoie de urmatoarele: - planul de situație cuprinzând amplasamentul construcțiilor și amenajărilor proiectate în raport cu elementele-cadru existente, scara 1: sau 1:, cu menționarea distanțelor față de vecinătăți pentru toate edificiile limitrofe, precizându-se funcțiunea acestora, precum și față de căile de acces la drumurile publice, menționându-se lățimea și lungimea lor; - documentația cuprinzând relevee la situația existentă și planuri cu situația propusă pentru fiecare nivel, fațadă și secțiune ale construcției realizate la scara 1:50 ori 1: și, după caz, scheme ale instalațiilor utilitare, cum sunt cele de gaze combustibile, electrice, de încălzire, de apă, de ventilare, de climatizare și altele asemenea, precum și ale instalațiilor de protecție împotriva incendiilor.
Cadastru, topografie, geodezie, Intabulare casă - Sibiu
Sibiu
Localitate / sector: Sibiu
Tip imobil: Teren intravilan/extravilan
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Avem un teren intre Sibiel și vale . In cf sunt trecuți mp, iar în realitate cam mp.: Întrebarile mea sunt: - cat m-ar costa o expertiză topografică ? - cum reușim să trecem la cadastru diferența de suprafață având în vedere că pe doua laturi ale terenului este împrejmuit nou și măsurat în lunile acestea. Va rog sa ma ajutati cu o oferta pentru aceste servicii.
Cadastru, topografie, geodezie, Cadastru și intabulare - Constanța
Constanța
Localitate / sector: Constanța
Tip imobil: Apartament
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Rog oferte de pret pentru realizarea documentatiei de cadastru si intabulare in evidentele de carte funciara( prima intabulare) pentru doua garsoniere identice situate la acceasi adresa in Constanta, fiecare avand suprafata de 20 mp, precum si pentru alte patru garsoniere identice situate la aceeasi adresa in Constanta, avand fiecare 10 mp. Va multumesc anticipat!
Cadastru, topografie, geodezie, Intabulare teren - Târgu Mureș
Târgu Mureș
Localitate / sector: Târgu Mureș
Tip imobil: Teren intravilan/extravilan
Termen orientativ de începere a lucrării: Mai mult de 3 luni
Penitenciarul Târgu Mureș are în derulare o investiție “Curte plimbare noua – Penitenciarul Târgu Mureș”. Solicităm o ofertă de preț pentru Studiu topografic al amplasamentului, avizat OCPI. În acest sens, am atasat cateva documente cu scopul de a facilita întocmirea ofertei de preț. Mentionam că destinația obiectivului de investiții propus este o curte de plimbare, respectiv spațiu special amenajat pentru asigurarea plimbării persoanelor private de libertate. Funcțiunea obiectivului de investiții propus este de a oferi persoanelor private de libertate dreptul la plimbare. Suprafaţa de teren pe care se va realiza noua construcție este de 80 MP (12,30 x 6,5m) și va fi formată din curte de plimbare cu grup sanitar și culoar acces.
Cadastru, topografie, geodezie, Intabulare teren
București sector 3
Localitate / sector: BUCURESTI Sect 3 TITAN
Tip imobil: Apartament
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Familie rog oferte pentru un pachet alcatuit din: - un apartament de 3 camere in bloc - o garsoniera in bloc - doua apartamenre identice in bloc. Toate in vecinatate, in zona BILLA-TITAN. Propietari persoane fizice in familie. Cu exceptia garsonierei, nu prezinta urgenta. Oferta se va referi la onorariul pentru cadastru si intabulare la fiecare unitate, separat de taxele legale cerute de autoritati. Multumim!
Cadastru, topografie, geodezie, Topograf
București sector 1
Localitate / sector: București sector 1
Tip imobil: Casă
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Va solicit o oferta pentru realizarea a 13 numere cadastrale noi, rezultate din dezmembrarea terenului (aflat in diviziune) aferent unui bloc cu 3 aparatamente, din care 12 numere cadastrale vor avea destinatia de parcari (a cate 4 parcari pentru fiecare apartament) si 1 numar cadsatral pentru terenul comun al celor 3 apartamente avnd ca scop accesul catre cele 12 parcari si catre spatiile verzi comune. As dori daca se poate mai urgent.
Cadastru, topografie, geodezie, Firme topografie - Călărași
Călărași
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Ne intereseaza sa achizitionam un teren de 30m latime si 18 adancime pe care sa construim un spatiu comercial de P+1 modern. Spatiul se va imparti la parter in 3 suprafete. Constructia se va executa pe structura metalica si inchisa cu panouri termoizolante. Ne intereseaza un pret pentru proiectare si obtinerea tuturor autorizatiilor necesare penrru inceperea lucrarilor.
Cadastru, topografie, geodezie, Topograf
București sector 1
Localitate / sector: București sector 1
Tip imobil: Apartament
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua, Imi trebuie cat de urgent sa fac schita de cadastru a unei garsoniere din str. Biserica Enei nr 14. Mentionez ca am nevoie de masuratori pentru a depune dosarul de observatii dupa lucrarile de consolidare, adica ea la origine a avut 35.9 mp. Eu sunt proprietara garsonierei. Cu stima,
Cadastru, topografie, geodezie, Dezmembrare sau alipire imobil - Sibiu
Sibiu
Localitate / sector: Sibiu
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua, Numele meu este . Mama mea detine in prezent un teren cu 2 imobile pe el si doreste sa lase un imobil mie, unul surorii mele. Momentan amble cladiri sunt pe acelasi CF. Cele 2 imobile sunt independente, nu sunt duplex sau lipite. As fi interesat de ce trebuie facut si de asemenea ce costuri implica. Multumesc, O zi buna!


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.