1 recenzie pentru PETRIFĂLEAN SRL

5,0 / 5
Speranta m. - 1 an în urmă
Am ales PETRIFĂLEAN SRL si doresc sa va mulțumesc pentru ajutor iar constructorul excepțional.

Exemple de solicitări

Brașov
Localitate / sector: Brașov
Lungime: 96 m
Montaj: Da
Termen orientativ de montaj: Mai mult de 3 luni
buna doresc un gard lungime aproximativ 22m iar latime 25 cu tot cu porti deci de la A -Z la gata doresc pret poarta de intrare . iar poarta mare de 4m .daca puteti sa mi trimiteti poze cu garduri modele cine poate sa mi aleg modelul constructia sa inceapa in luna august 1.o intrebare trebuie sa umblu dupa autorizatie ? terenul se afla in brasov strada Lani ,fara utilitati . poate sa fie si diferit in fata de beton iar latutile panouri bordurate , plasa .placi beton .sipca metalica NU LEMN .
Garduri, Gard beton
Șelimbăr
Localitate / sector: Șelimbăr
Lungime (în metri): 87
Montaj: Da
Termen orientativ de montaj: Mai mult de 3 luni
Buna ziua, Ma intereseaza un gard si stalpi din beton (model si culori exact ca in poza atasata mai jos) de 87 metri liniari, 2 metri inaltime. Daca se poate, va rog sa faceti o oferta care sa includa materialele, montajul, transportul in Selimbar (Sibiu) cel mai probabil pentru lunile august-septembrie. Astept oferta dumneavoastra pe email / whatsapp.
Pișchia
Localitate / sector: Pișchia, Timiș
Lungime (în metri): 104
Montaj: Da
Termen orientativ de montaj: 1-3 luni
M-ar interesa o oferta de pret si disponibilitatea dvs. pentru o lucrare de inlocuire a gardului de imprejmuire a unei proprietati din Pischia, jud. Timis. Actualmente este construit un gard din scandura de lemn, prins in tevi metalice cu fundatie de beton de-a lungul intregului perimetru. Am dori sa inlocuim aceasta configuratie cu panouri bordurate verzi, si pe cat posibil sa pastram fundatia si stalpii metalici, daca se poate. Ar fi vorba de 3 laturi ale proprietatii, si anume 38m + 25m + 41m (total m). Inaltimea dorita pentru panouri ar fi -cm.
Costești
Localitate / sector: Costești
Lungime (în metri): 200
Montaj: Da
Termen orientativ de montaj: 1-3 luni
Gard din plasa bordurata zincata cu sarma de cel puțin 5 mm grosime, cu fundatie 40 cm in pământ, 30 cm la suprafata și 25 cm lățime, cu stâlpi de metal cu capace de plastic și sisteme de prindere (nu puncte de sudură.). Ma intereseaza pret materiale + manoperă și timp de execuție.. Doresc răspuns prin e-mail. Multumesc!
Constanța
Lungime (în metri): 80
Montaj: Da
Termen orientativ de montaj: Imediat
Buna ziua, doresc sa renovez un gard din care vor ramane doar stalpii pe care vreau sa montez sipca metalica. Lungimea aproximativa este de 80 ml la o inaltime de cm.Va rugam sa ne faceti o oferta si daca este posibil sa includeti si montajul.In cazul in care serviciul de montaj nu este disponibil,va rugam sa ne recomandati o echipa cu care colaborati sau a mai lucrat cu produsul dumneavoastra. Cu stima,
Garduri, Plasă gard
Malu Mare
Lungime (în metri): 155
Montaj: Da
Termen orientativ de montaj: 1-3 luni
Buna ziua, Solicit o oferta pentru executia si montarea unui gard plasa împletită zincata (cu înălțimea de 1.8m) pe stâlpi; plasa de sârmă zincata se doreste sa fie rigidizată în partea superioară ,la mijloc și in partea inferioară cu sârmă zincată cu diametrul de 2,5 mm. In partea superioara doresc un rand de sirma ghimpata. Stâlpii sa fie din beton vibrat cu lungime totală de 2.5 m. Se cere o poarta de acces masina - 4 metri. care sa includa si o poarta de acces pietonala Va rugam sa ne trimiteti o oferta cu cele specificate mai sus pentru o suprafata de . ML. Rugam oferta sa contina atat costul materialelor cat si a menoperei aferente. Va multumesc!
Garduri, Gard beton
Petrăchioaia
Localitate / sector: Petrăchioaia
Lungime (în metri): 180
Montaj: Da
Termen orientativ de montaj: 1-3 luni
Doresc oferta pentru gard din placi prefabricate cu inaltime de 2, material si manopera inclusa, pentru un teren proprietate personala in Jud. Ilfov, com.Petrachioaia. Detalii teren: - o latura de 87,39 m , 35/40 m sunt pe suprafata dreapta - o latura de 82, 26 m, 35/40 m sunt pe suprafata dreapta - nu sunt necesare porti - in acest moment nu este montat un alt gard, terenul este liber. Daca mai sunt necesare alte detalii va stau la dispozitie.
Otopeni
Localitate / sector: Otopeni
Lungime (în metri): 13000
Montaj: Da
Termen orientativ de montaj: 1-3 luni
Buna ziua, Solicitam o oferta pentru montare plasa împletită zincata (cu înălțimea de 2m) pe stâlpi; plasa de sârmă se doreste cu 3 straturi si sa fie rigidizată în partea superioară cu sârmă ghimpata și inferioară cu sârmă zincată cu diametrul de 2,5 mm. Stâlpii sa fie din țeavă zincată rotundă cu lungime totală de 3 m. Se cer 4 porti de acces manuale – 5 metri. Va rugam sa ne trimiteti o oferta cu cele specificate mai sus pentru o suprafata de 13. ML. Rugam oferta sa contina atat costul materialelor cat si a menoperei aferente. Va multumim!
Dobroești
Localitate / sector: Dobroești
Lungime (în metri): 45
Montaj: Da
Termen orientativ de montaj: Mai mult de 3 luni
Buna ziua, ma interesează o oferta de gard metalic, demontare gard existent din lemn si montaj gard metalic+ refacere soclu. Am aprox 27 de ml pe latura din spate, inaltime 2m si 18 ml pe latura din fata, inaltime 1.7m. Doar pentru latura de 18 ml din fata am de refacut si tencuit si un soclu de gard, din beton. As vrea un pret pt toata lucrarea si materialele aferente.
Șelimbăr
Localitate / sector: Sibiu, XXL-Selimbar
Lungime (în metri): 81
Montaj: Da
Termen orientativ de montaj: Imediat
Buna ziua, Va rog sa-mi faceti o oferta (complet material si manopera) ptr. un gard de plasa metalica rezistenta cu stilpi metalici ( protejati impotriva ruginei, zincanti sau grunduiti si vopsiti)cu o poarta de intrare de 4 m. Lungimea totala a gardului este de 81 m pe 3 laturi, inaltimea 1,8 - 2,0m, teren situat in Sibiu, XXl-Selimbar. Oferta defalcata in materiale si monopera, cu specificarea materialelor si a executiei. Multumesc, C.