Servicii

Exemple de cereri

Firme de pază, Alarma casa - București
București
Tip obiect: Instituție publică
Buna ziua! Va rugam sa ne furnizati oferte pentru acest gen de servicii asigurate prin incheierea unui acord-cadru la nivel national, pentru 4(patru) ani, cu contracte subsecvente pe 6(sase) luni pentru un numar minim de 50 sisteme electronice de securitate si un numar maxim de 5. sisteme electronice de securitate, amplasate in mediul urban si rural. Va multumim
București
Localitate / sector: București
Tip obiect: Instituție publică
Buna ziua! Va rugam sa ne furnizati oferte pentru acest gen de servicii asigurate prin incheierea unui acord-cadru la nivel national, pentru 4(patru) ani, cu contracte subsecvente pe 6(sase) luni pentru un numar minim de 50 sisteme electronice de securitate si un numar maxim de 5. sisteme electronice de securitate, amplasate in mediul urban si rural. Va multumim.
Firme de pază, Firme de pază
Miroslava
Localitate / sector: Roman, Neamt
Tip obiect: Altele
Bună ziua, La începutul lunii Ianuarie vom începe un proiect în orașul Roman, unde doresc să vă cer ofertă pentru servicii de pază. Proiectul nostru este un șantier, iar serviciile de care avem nevoie sunt: - 1 agent pază 14 ore pe zi (program 17:30 – 07:30) de luni până vineri - 1 agent pază 24 ore pe zi – sâmbăta și duminica - În zilele de sărbătoare legală, zile libere, 1 agent de pază 24 h De asemenea în oferta dumneavoastră trebuie să aveți inclus și : - 1 Gheretă pentru pază încălzită - Planul de pază pe care să îl întocmiți și să-l duceți secției de poliție - Intervenție în caz de evenimente excepționale la punctul de pază. Așteptăm răspunsul și oferta dumneavoastră.
Firme de pază, Alarma casa
Vladimirescu
Buna ziua, Ma intereseza o oferta de pret pentru instalare sistem alarma pentru 2 incinte aflate una langa cealalta. Incintele sunt un garaj (din tabla, cu 2 usi acces auto, 1 usa acces pietonal, 1 fereastra) si o anexa (zidita) cu rol de magazie (1 usa, 1 fereastra) Locatie: Comuna Vladimirescu, jud Arad, cartier Europa. Daca aveti nevoie si de alte detalii va rog sa-mi comunicati. Mentionez ca doresc sa detaliati continutul si caracteristicile sistemului de alarma. Ulterior se va conecta sistemul intr-un dispecerat. Doresc contact si ofertare pe e-mail in prima faza, iar ulterior ne auzim telefonic. Multumesc.
Vladimirescu
Localitate / sector: Vladimirescu
Tip obiect: Altele
Buna ziua, Ma intereseza o oferta de pret pentru Serviciu de monitorizare si interventie, pentru 2 incinte aflate una langa cealalta. Incintele sunt un garaj (din tabla, cu 2 usi acces auto, 1 usa acces pietonal, 1 fereastra) si o anexa (zidita) cu rol de magazie (1 usa, 1 fereastra) Locatie: Comuna Vladimirescu, jud Arad, cartier Europa. Voi instala si sistem alarma. Daca aveti nevoie si de alte detalii va rog sa-mi comunicati. Doresc in prima faza ofertare si contacte pe e-mail/Whatsapp si ulterior ne auzim telefonic. Multumesc.
Firme de pază, Alarma casa - Satu Mare
Satu Mare
Localitate / sector: Satu Mare
Tip obiect: Casă sau vilă
Buna ziua, Va rog sa-mi faceti o oferta de pret pentru montajul si punerea in functiune pentru 2 bucati camere de supraveghere exterioare la o casa cu inregistrare video. Minim 72 ore. Acces la internet exista,dar daca exista si alta varianta va rog sa-mi prezentati in oferta. Multumesc
Mănășturel
Localitate / sector: Cluj-Napoca
Tip obiect: Apartament
Buna ziua. As dori sa imi faceti o oferta pentru un abonament de monitorizare si interventie pentru un apartament in Manastur, Cluj-Napoca. Echipamentele doresc sa le achizitionez si instalez pe cont propriu. Dar daca aveti o oferta si pentru aceste servicii (chirie sau cumparare) astept sa mi-o transmiteti va rog. Apartament cu 3 ferestre si o usa de acces principala. Contact si ofertare pe email, va rog. Multumesc!
Firme de pază, Sisteme de alarmă
Bragadiru
Tip obiect: Casă sau vilă
Buna ziua, M-ar interesa si pe mine o oferta ptr un sistem de alarma a unei case P+1+M situata pe str Ariesului in Bragadiru - Ilfov. Mentionez ca in casa vor exista animale (pisici). Ca si descriere a imobilului va pot spune asa : Parterul este alcatuit din hol intrare, bucatarie ( 1 geam fix si 1 geam cu deschidere ), baie ( fara geam afara) si living ( geam mare fix si usa ) , iluminator din geam termopan , fix, intre parter si etajul 1 La etajul 1 sunt 2 dormitoare (un dormitor cu balcon clasic, cu un geam mare, fix si o usa, un dormitor cu balcon fals / frantuzesc cu un geam mare fix si usa) si o baie (cu un geam fix si unul cu deschidere) .
Firme de pază, Firme de securitate
Bragadiru
Localitate / sector: Bragadiru
Tip obiect: Casă sau vilă
Buna ziua, M-ar interesa si pe mine o oferta ptr un sistem de alarma si monitorizare a unei case P+1+M situata pe str Ariesului in Bragadiru - Ilfov. Mentionez ca in casa vor exista animale (pisici). Ca si descriere a imobilului va pot spune asa : Parterul este alcatuit din hol intrare, bucatarie ( 1 geam fix si 1 geam cu deschidere ), baie ( fara geam afara) si living ( geam mare fix si usa ) , iluminator din geam termopan , fix, intre parter si etajul 1 La etajul 1 sunt 2 dormitoare (un dormitor cu balcon clasic, cu un geam mare, fix si o usa, un dormitor cu balcon fals / frantuzesc cu un geam mare fix si usa) si o baie (cu un geam fix si unul cu deschidere) .
Petroșani
Localitate / sector: Petroșani
Tip obiect: Casă sau vilă
Buna ziua Sunt interesat de o oferta pentru servicii de monitorizare si interventie in caz de necesitate pentru o casa din municipiul Petrosani, inclusiv suport pentru instalarea unor sisteme de supraveghere si alarma omologate. In prezent detin 3 camere de supraveghere dar am inteles ca nefiind omologate si instalate de o firma autorizata, filmarile nu m-ar ajuta in cazul in care trebuie sa dovedesc o infractiune.


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.