Servicii

Exemple de cereri

București sector 3
Localitate / sector: București sector 3 (București)
Tip obiect: Altele
Buna ziua, va rog sa imi trimiteti o oferta de pret pentru monitorizarea unui cabinet stomatologic. Locatia este deschisa nou astfel ca avem nevoie de instalarea unui sistem de supraveghere si contractarea unei firme specializate in monitorizarea sistemului. Va multumesc pentru oferta. Romulus Deliu
Localitate / sector: Pipera (Voluntari)
Tip obiect: Apartament, Spațiu comercial
Buna ziua, Suntem o firma ce vom activa in domeniul Jocurilor de noroc, la momentul de fata detinem inchiriate 14 locatii urmand ca pe viitor sa mai deschidem de locatii in toata tara. Suntem interesati de o oferta privind monitorizarea si interventia pentru cele 14 locatii de la momentul de fata. Asteptam un raspuns din partea dumneavoastra cat mai repede, Va multumim, O zi frumoasa!
București
Localitate / sector: București (București)
Tip obiect: Spațiu comercial
Prin prezenta, va solicit oferta de servicii pentru paza. Societatea noastra are ca activitate lanturi de magazine de tip supermarket. Avem urmatoarea structura de unitati pentru care avem nevoie de agenti: Bucuresti: 1.Locatie zona Tei - aprox. mp - 1 agent: program 12h/zi 2. Locatie zona Cutitul de argint - aprox mp - 1 agent: program 12h/zi 3. Locatie zona sos. Oltenitei (Express) - aprox. mp. - 1 agent: program 12h/zi Ilfov: 4. Locatie: Afumati - aprox. mp - 2 agenti: unul la 12h/zi
Firme de pază, Firme de pază
București sector 3
Localitate / sector: București sector 3 (București)
Tip obiect: Spațiu comercial
Buna ziua, Numele meu este si va contactez din partea companiei pe care o reprezint pentru a a solicita oferta pentru paza si monitorizare. Firma noastra are un punct de lucru deschis in Sector 3, Bucuresti, un magazin de mp si un depozit anexat, in supratafata de 1. mp, inchiriat in curtea unui proprietar. Ne puteti face o oferta pentru paza 14 ore/zi? Care este tariful perceput pe ora? Multumesc!
Firme de pază, Alarma casa - Timișoara
Timișoara
Localitate / sector: Timișoara (Timiș)
Tip obiect: Apartament
Buna ziua! Sunt interesata in costul montarii unei alarme conectata la o firma de interventie, pentru un apartament cu 3 camere. Care ar fi costul aparaturii necesare, abonamentul lunar si eventual timpul de interventie mentionat de fiecare firma in parte. Daca puteti sa imi comunicati daca ptr instalarea unui astfel de sistem este necesar si un serviciu de telefonie fixa. Cu multumiri!
Ploiești
Localitate / sector: Ploiești
Tip obiect: Altele
Buna ziua, Suntem interesati de serviciile dvs privind monitorizare si interventie la obiectivul nostru din , str. Mihai Bravu nr.. Mentionam ca in Plan de Analiza si Risc avem prevazute 2 subsisteme de detectie a efractiei cu monitorizare si interventie cu o societate de paza. Cu stima , Mirela Persa.
Firme de pază, Firme de securitate
București sector 6
Localitate / sector: București sector 6 (București)
Tip obiect: Apartament, Spațiu comercial
Buna ziua, 1. Ma intereseaza o oferta pentru un depozit situat in Bucuresti, str Boisoara nr 38, sector 6. Pentru acesta avem sistemul de alarma Pyronix , dar nu avem modul pe firma. 2. De asemenea ma intereseaza si pentru un apartament de 4 camere situat in Str Caranda, sector 5. Mentionez ca avem pisica si dorim sa nu se declanseze datorita ei. Apartamentul este la ultimul etaj, are terasa si se poate sari foarte usor de pe acoprisul blocului in terasa, de accea ma intereseaza sa putem arma sistemul de alarma si noaptea cand dormim. Sunt 3 usi de acces din terasa, plus usa principala de la intrarea in apartament. Pentru apartament nu avem sistem de alarma montat. Contract pe persoana fizica. Asteptam oferta dvs.
Focșani
Localitate / sector: Focșani (Vrancea)
Tip obiect: Spațiu comercial
Dorim urmatoarele: -asigurarea protectie personale a reprezentantilor intr-o actiune de evacuare a unui imobil cu destinatie comerciala(2-3 zile), -asigurarea pazei umane timp de 30 zile (24h/24h) a imobilului - instalarea unui sistem de monitorizare cu echipa de interventie si asigurarea interventiei in caz de avertizare a sistemelor de securitate dupa perioada celor 30 zile de paza a imobilului cu echipa umana. Asteptam cu mare interes ofertele dumneavoastra cat mai repede posibil. Va multumim,
Firme de pază, Pază și protecție
București sector 3
Localitate / sector: București sector 3 (București)
Tip obiect: Ansamblu rezidențial
Buna ziua, Am dori si noi o oferta de servicii paza, pentru un proiect rezidential pe care il construim in zona sectorului 3, Bld Th. Pallady nr 43 C cu intrare din bulevard. Ne interseaza 1 singur post 24/h din 24. Daca se doreste vizionarea locatiei inainte,va rog sa mi spuneti. Multumesc!
Firme de pază, Firme de pază
București sector 6
Localitate / sector: București sector 6 (București)
Tip obiect: Ansamblu rezidențial
Buna ziua, Societatea noastra Sema Business S.R.L. este interesata in a contracta servicii de paza pentru o investitie in curs de executie aflata in incinta Sema Parc. In cazul in care sunteti interesati as dorii stabilirea unei intalniri pentru vizitarea santierului si ulterior transmiterea de catre dumneavoastra a unei oferte de pret. Cu stima, Project Manager ing.


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.