Servicii

Exemple de cereri

Sibiu
Localitate / sector: Sibiu (Sibiu)
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 54
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Am un apartament la casa compus de 2 camere decomandate, una de 18m2, cealalta de 13,5 m2, bucatarie=a de 10,5 m2, baia de 7,2 m2, hol de 8,34 m2. Doresc sa modific, sa mut bucataria in hol, sa transform bucataria in camera, sa modernizez totul, de la baie cu faianta noua, inlocuirea cadei vechi cu altceva, usi noi, zugravit, este parchet vechi de stejar, acoperit cu parchet laminat sau reconditionat cel vechi, bucatarie mica, chicineta,, noua, ultramoderna cu dotare minima, decoratiuni interioare la cele 3 camere. Doresc sa dau apartamentul in regim hotelier. Doresc consultanta din partea unu arhitect dar mai ales a unui desiner de interior si un cost aproximaiv.
Arhitecți, Design interior
București sector 3
Localitate / sector: București sector 3 (București)
Tip obiect: Apartament
Suprafața aproximativă (în m2): 75
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
mobila comanda potrivită pt bucătărie,sufragerie, dormitoare 2 ( unul dintre ele- pt adolescenta), eventual idei și pt bai , balcon. Idei pt apartament frumos aranjat, aerisit, cu mobila la preț accesibil(incluzând,firește, măsurători, transport și montat mobila pe poziție ...) totul sa fie inclus in proiect
Constanța
Localitate / sector: Constanța
Tip obiect: Altele
Suprafața aproximativă (în m2): 20
Termen orientativ de începere a lucrării: Mai mult de 3 luni
Bună ziua. Dețin o garsonieră într-un cămin de nefamiliști. Vreau sa refac interiorul in totalitate, adică, rețea electrică, apă, etc. Este la etajul 1, are 3 pereți la exterior, respectiv casa scării 2, și unul cu geam. Deasemenea vreau sa elimin încălzirea centrală, și să pun electrică în pardoseala, și apa caldă probabil va fi cu boiler electric. Pentru că suprafața este mică,as vrea sa folosesc cele mai bune materiale, pentru pereți, pardoseala, uși (ușă) , geamuri. Nu sunt sigur dacă este necesar sa și izolez. Am găsit prea multe informații contradictorii legate de izolare. Acum garsonira are niște pereți in interior,care delimitează baia și bucătăria, dar vreau sa fie eliminați, și totul refăcut. Nu sunt pereți de structura. Teoretic vor locui 2 persoane in garsonieră. Adulți. Momentan nu sunt in țara, așa că nu pot atașa fotografii sau măsuri exacte. Mulțumesc și sunt curios dacă cineva se încumeta sa " atace" :) ideea.
Arhitecți, Arhitecți
București sector 1
Localitate / sector: București sector 1 (București)
Tip obiect: Spațiu comercial
Suprafața aproximativă (în m2): 17
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Buna ziua. Avem un garaj pe care dorim sa-l transformam intr-un shop. Suprafata garajului este de 17 m2 la care se adauga si o boxa de aprox 6 m2 in care dorim sa amenajam o baie. Accesul in garaj se face din strada si este in rampa. Prin urmare avem nevoie de o modificare a rampei. Astept cu interes ofertele dvs. Multumesc, Alina Ganea
Iași
Localitate / sector: Iași (Iași)
Tip obiect: Apartament
Suprafața aproximativă (în m2): 37
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
9 mp bucătărie pe care doresc sa o transform în camera copil 6 ani, 20mp camera de zi care sa are funcție de dormitor și living ,4mp balcon care doresc sa fie transformat în bucatarie, 1,5mp hol, 4mp baie Am nevoie de spatii multe de depozitare din lipsa de spațiu, prefer culori deschise fără flori
Arhitecți, Arhitecți
Poiana Câmpina
Localitate / sector: Poiana Câmpina (Prahova)
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 100
Termen orientativ de începere a lucrării: Mai mult de 3 luni
Casă cu construcție veche de 44 de ani, cu fundație din beton armat cu zidarie din boltari de beton, are suprastructură din lemn la etaj + pod + consolidare structura rezistență parter + repararea /reconfigurare structura lemn etaj si proiectare compartimentare etaj cu 2 dormitoare, living, bucatarie, baie si baie de serviciu.
Arhitecți, Birou arhitectură
Pantelimon
Localitate / sector: Pantelimon (Ilfov)
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 120
Aveți deja teren?: Am deja terenul
Termen orientativ de începere a lucrării: Mai mult de 3 luni
Buna seara ! As dori o casa parter + 1 etaj cu suprafata mai mare la parter. La parter 1 bucatarie inchisa, neaparat un dormitor,1 baie cu cada,living.La etaj 2 dormitoare si o baie cu cabina dus . As dori terasa jos si balcon sau terasa pe terasa din living si bucatarie sau numai din living. Terenul are m2.
Arhitecți, Design interior
București sector 4
Localitate / sector: București sector 4 (București)
Tip obiect: Apartament
Suprafața aproximativă (în m2): 67
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Buna ziua ! Vreau sa amenajez un apartament cu doua camere. O camera est de tip open space și va include livingul, bucătăria și balconul care este închis. La dificultăți as trece prezenta unei singure ferestre in aceasta camera, grinzile pe tavan care traversează camera in lungime și în lățime, precum și țevile de gaze vizibile. Toate acestea par greu de integrat într-un aspect estetic acceptabil, necesitând o compartimentare vizuala a camerei(tavan rigips, mascare țevi, mobilier adaptat, integrare/delimitare vizuala spațiului pentru bucatarie. Am anexat planul apartamentul cu modificările pereților de compartimentare(perete intrare apartament și delimitare hol/living-room care nu apar încă în poze, cât și peretele de 1m înălțime din poze care va fi demolat și construit unul de 70cm lățime până in tavan- că în schema plan). Va rog să-mi oferiți o soluție pentru cele menționate mai sus. Va mulțumesc!
Arhitecți, Proiecte case
Giurgiu
Localitate / sector: Giurgiu (Giurgiu)
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 140
Aveți deja teren?: Am deja terenul
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
casa tip mediteranian cu subsol ,(crama) parter si etaj, invelitoare tigla, un perete parter vitrat si usi culisante,amprenta sol mp, beci (crama - mp,etaj 80- mpparterul va avea living si bucatarie deschisa,,un dormitor ,garaj si camera tehnica camera pentru jacuzzi cu 2 pereti exteriori din sticla ce pot fi plisati, acces din living pe terasa si din living in camera cu jacuzii livingul va fi dotat cu semineuintrarea principala este pe latura paralela cu drumul si opusa terasei din garaj se poate itra print-un coridor in hol si living iar tot din garaj se va intra si in camera tehnica beciul va fi amplasat sub camera tehnica si eventual garaj in camera tehnica se va monta ct pe lemne si peleti,masina de spalat rufe beciul va fi compartimentat in doua incaperi una pt instalatia de piscina si eventual irigat si compartimentul 2 crama parterul va avea un grup sanitar cu dus letajul va avea trei dormitoare din care unul matrimonial cu dresing toate dormitoarele vor avea grup sanitar propriu
Arhitecți, Arhitecți
Făget
Localitate / sector: Făget (Timiș)
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 110
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua. Cautăm o firmă bună pentru efectuarea unui proiect de anexe ( cameră tehnică centrală, magazie lemne, garaj auto, magazie , gard delimitarea proprietate ) şi recompartimentarea casei care este la roşu, eventual extindere cu încă un dormitor,dressing, birou . După care am dorii şi un proiect de design interior .


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.