Servicii

Exemple de cereri

București
Localitate / sector: București
Tip obiect: Altele
Buna ziua, Avem 4 locatii pentru care ne dorim instalare sisteme alarma. Ulterior se doreste a fi conectate intr-un dispecerat. Chitila, jud Ilfov - rezidential Mogosoaia, Soseaua de Centura - sediu firma Piata Domenii, Sector 1 - sediu firma Halele centrale, Ploiesti, Prahova - magazin desfacere Asteptam oferta dvs. Multumim.
Timișoara
Localitate / sector: Timișoara
Tip obiect: Altele
Buna ziua, As dori sa stiu care este valoarea politei de despagubire in caz de spargere ? Care sunt timpii de interventie in cazul unui incident? De asemenea, am dori ca mentenanta , revizia periodica a sistemului sa fie incluse in abonament. Avem 2 puncte de lucru. Va rog sa ma ajutati cu o oferta. Multumesc!
Firme de pază, Firme de pază - Ploiești
Ploiești
Localitate / sector: Ploiești
Tip obiect: Altele
Buna ziua . Suntem o societate de constructii si solicitam oferta pentru paza obiectiv santier, in Ploiesti (sos. Buftea nr. 1B) Avem nevoie de paza umana pentru intervalul 20.00- 06.00 pe durata a 6 luni cu posibilitate de prelungire. Nu este nevoie de cabina de paza, agentul va efectua serviciul de paza in incinta imobilului si nu va permite accesul decat a persoanelor autorizate precizate in fisa postului.
Iași
Localitate / sector: Iași
Tip obiect: Altele
Buna ziua Va contactez din partea SC Anubis Security SRL si as vrea sa va intreb daca sunteti dispusi la o colaborare cu noi. Avem un obiectiv care are nevoie de o patrulare zilnica, adica o interventie zilnica, si voiam sa stiu un pret informativ. Obiectivul este situat in Iasi, strada Chisinaului nr.6. Multumesc pentru raspuns. Cu stima,
Botoșani
Localitate / sector: Botosani, Botosani
Tip obiect: Spațiu comercial, Altele
Monitorizare si interventie pentru mai multe locatii in Botosani: Vodafone Botosani Adresa : Calea Nationala, nr.72, Botosani Vodafone Botosani Cuza Voda (fost UPC) Adresa : Voda, nr.12, Botosani Vodafone Botosani Primaverii (fost UPC) Adresa :, nr.25, Botosani Vodafone Dorohoi (fost UPC) Adresa : Haret, nr.7, bl.B 1, sc.A, ap.3, parter, Dorohoi Discutam de spre o licitatie la care ne dorim sa participam impreuna cu dumneavoastra si va asteptam raspunsul pana miercuri orele 17:00. Conditiile principale sunt: - Interventii reale nelimitate, interventii de test/false 2 - Va solicitam un si cost pe ora pentru : solicitarile Vodafone în scris, prin e-mail sau telefonic, asigurare permanenta la obiectivele Beneficiarului, în scopul asigurării integrității patrimoniului lor, pentru prevenirea și oprirea deteriorării instalațiilor, a bunurilor lor și a valorilor în incinta acestora și, în conformitate cu prevederile legale în vigoare. Serviciile de securitate cu agenții de securitate în situații de urgență trebuie furnizate la cererea destinatarului, exprimate în scris sau telefonic cu cel puțin 4 (patru) ore înainte. În cazul în care beneficiarul are nevoie de pază permanentă, acesta va cere furnizorului în scris unul sau mai mulți ofițeri de securitate, cu cel puțin o zi înainte, specificând data, ora și locul, numărul de ofițeri necesari și durata serviciului de securitate. Va solicitam oferta pentru licitatie. Multumesc.
Suceava
Localitate / sector: Suceava, Suceava
Tip obiect: Altele
Buna ziua, participa la licitatia serviciilor de MI pentru locatiile First Bank. Tinand cont de relatia pe care o avem cu dvs. va rog mult sa ne ajutati cu o oferta pentru locatiile de mai jos. Se solicita : - Timp de interventie pentru : max 10 min ptr unitatile bancare si max 15 min pentru ATM-uri - Abonament cu 2 interventii incluse, restul se tarifeaza - Asigurare dispecerat IP Paradox IPR Am nevoie de la dvs. de oferta de pret Luni pana la maxim 11:00. Va rog sa ne precizati pentru interventiile suplimentare. First Bank Suceava Centru . Va multumesc,
București
Localitate / sector: Bucuresti
Tip obiect: Altele
Buna ziua, Ma intereseaza firme care se ocupa de interventii in situatii de urgenta pentru persoane. Si m-ar mai interesa si numarul de echipaje active pe tura in zona Nicolina si in centru precum si timpul garantat de interventie pe timp de zi si noapte. Va multumesc frumos,
Firme de pază, Firme de securitate
Baia Mare
Localitate / sector: Baia Mare, Maramures
Tip obiect: Apartament
Buna ziua. M-ar interesa o monitorizare cu interventie in caz de probleme pentru un apartament din localitatea Baia Mare situat pe str. George Enescu nr.4 Pe de alta parte as dori sa va intreb despre o solutie pentru interventie in caz de probleme in exterior. Exista un buton de panica portabil? Se poate face o interventie daca apar probleme afara? Ma intereseaza pentru copilul meu. Va multumesc. O zi excelenta!
Firme de pază, Sisteme de alarmă
Pitaru
Localitate / sector: Pitaru
Tip obiect: Casă sau vilă
Buna ziua, Am un sistem de securitate instalat la o locuinta semi-permanenta din satul Pitaru. Sunt 5 camere de luat vederi, senzori de miscare, consola centrala, automatizare porti. in prezent nu stiu care din ele mai sunt functionale si am nevoie de ajutor, chiar daca asta inseamna inlocuirea partiala sau completa a unor componente. Va multumesc,
București sector 5
Localitate / sector: București sector 5
Tip obiect: Casă sau vilă
Buna ziua, ma intereseaza un pret ptr. un serviciu de monitorizare bazat pe actionarea unui buton de panica, nu este necesara instalarea de echipamente antiefractie ci doar a 1 buton de panica, la actionarea caruia sa se intervina rapid. Casa este locuita de catre parinti in permanenta 24/24 si este prevazuta cu usi metalice si grilaje metalice la toate geamurile. Locatia este pe Soseaua Bucuresti-Magurele.


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.