Recenzii

5,0 / 5
Promovare online
Irina B., Milișăuți
Produsele si serviciile pe care firma noastra le pune la dipozitia clientilor din Romania, sunt foarte cunoscute si apreciate in tarile partenere. Pentru a beneficia de acceasi vizibilitate, am contractat o agentie de marketing online care a facut din brandul nostru un renume. Am apelat la necesit.ro pentru a cunoaste intai care sunt posibilii colaboratori, iar cei selectati au corespuns tuturor criterilor impuse.
5,0 / 5
Promovare online
Teodor G., Baia de Aramă
Cu ajutorul unei agentii de marketing online am pus la punct o stategie digitala de dezolvare foarte potrivita afacerii noastre. Necesit.ro ne-a fost de mare ajutor nu pentru a compara ofertele, ci pentru a intermedia relatia cu acei specialisti care au raspuns provocarii cu care ne confruntam.
5,0 / 5
Promovare online
Dan C., Ștefănești
Am hotarat sa investim mai mult in vizibilitatea brandului nostru si am angajat o agentie de marketing online pentru a dezvolta o strategie personalizata firmei noastre. Necesit.ro ne-a recomandat mai multi profesionisti, iar cei alesi au fost o echipa de tineri cu care am comunicat foarte bine si au venit cu propuneri indraznete care au produs efecete pozitive.
50.000+ cereri
1000+ furnizori evaluați
4.6 media evaluărilor
Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.
Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Prețuri pentru agenții marketing online, 2021