Recenzii

5.0 / 5
Optimizare SEO
Rareș L., Gherla
Cu ajutorul vostru am primit cateva oferte foarte bune pentru servicii SEO si ne-am intalnit pentru discutii cu doua firme. Cea pe care am ales-o a început deja să analizeze site-ul nostru și să implementeze noi strategii. Taxa lunară pe care am convenit-o este acceptabilă. Până în prezent, nu am nici o nemultumire, dar este destul de devreme să vorbim despre rezultate finale.
5.0 / 5
Optimizare SEO
Sofia K., Buftea
Am propria mea afacere si in zilele noastre pur si simplu nu poti supravietui daca nu esti prezent in mediul online. Am investit deja in serviciul de publicitate Google Ads, dar era nevoie sa imbunatatesc si vizibilitatea paginii web in cautarile Google. Sunt multumita că am apelat la serviciile Necesit și am primit câteva oferte bune de la experți SEO. Compania pe care am ales-o pregătește în prezent strategia de promovare, așa că nu pot să ma pronunt inca asupra rezultatului, dar nu am nici o îndoială cu privire la expertiza lor. Mulțumesc!
5.0 / 5
Optimizare SEO
Răzvan P., Moreni
Acum trei ani, am încercat să ne optimizăm singuri site-ul, însă nu am obținut rezultate deosebite și, de asemenea, nu am avut nici timp pentru aceast proiect. Deci, anul acesta am decis să angajăm un consultant expert și cel care ne-a contactat prin intermediul Necesit este cu adevărat un expert în domeniul său. Colaborarea noastră este minunată și putem vedea deja rezultatele.
50.000+ cereri
1000+ furnizori evaluați
4.6 media evaluărilor
Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.
Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte