Recenzii

5,0 / 5
Optimizare SEO
Corina M., Bragadiru
Acum, spre deosebire de inceputurile afacerii noastre, cei mai multi clienti, indiferent de ce cauta, fac comenzi online. Pentru a tine pasul cu dinamica cererii, am cautat sa optimizam magazinul online. Bineinteles ca am apelat la profesionisti si lucrurile s-au dovedit foarte bune. Intai am cautat pe necesit.ro sa vedem cu cine vorbim si la ce cost. Ulterior, si chiar mai repede decat anticipasem, am primit mai multe oferte concrete de la firmele interesate. Cei contractati s-au descurcat minunat!
5,0 / 5
Optimizare SEO
Laurentiu S., Breaza
Am deschis in mediul virtual un magazin cu piese de imbracaminte unicat. Imediat ce am investit in optimizarea magazinului online, bradul nostru a inceput sa fie cautatat de tot mai multa lume. Am angajat in ultimele luni inca trei persone pentru a onora comenzile. Firmele recomandate de necesit.ro au ofertat la scurt timp dupa lansarea solicitarii si cei alesi s-au dovedit cu adevarat profesionisti in domeniu.
5,0 / 5
Optimizare SEO
Sergiu F., Târgu Neamț
Odata cu optimizarea magazinului online, cifra noastra de afaceri a inceput sa creasca constant. Suntem incantati de serviciile celor contractati prin necesit.ro si ii recomandam tuturor celor care vor sa fie vizibili si in mediul online.
50.000+ cereri
1000+ furnizori evaluați
4.6 media evaluărilor
Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.
Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Prețuri pentru optimizare magazine online, 2021