Recenzii

5.0 / 5
Design interior
Elena G., Deva
Având in vedere că am avut de amenajat un spațiu destul de mic, 30 m2, nu mă așteptam să mă contacteze un arhitect. Am ales cea mai bună variantă datorită celor de la necesit.ro. Arhitectul mi-a făcut un proiect 3D pe care l-am si pus in practică. Recomand cu încredere.
5.0 / 5
Design interior
Mihai I., București
Folosesc site-ul necesit.ro încă de la apariția lui, sunt bucuros că există astfel de inițiative. Cea mai recentă accesare a fost pentru găsirea unui arhitect profesionist. Ca de obicei, am primit oferte, m-am și întalnit cu câțiva dintre ei și am ales cea mai bună variantă. Cu siguranță o să revin, echipa face o treabă excelentă. Felicitări!
5.0 / 5
Design interior
Marian F., Iași
Eu am luat o casă bătrânească, undeva la marginea orașului, departe de agitație. Marea dilemă pe care am avut-o a fost să gasesc un arhitect priceput, să o recondiționăm așa cum era, în special în interior. Am depus solicitarea pe necesit.ro, am fost sunat de un arhitect, mi-a trimis deja o schiță a proiectului, umrează să ne apucăm de treabă. Revin cu o altă recenzie la finalizarea acestuia.
50.000+ cereri
1000+ furnizori evaluați
4.6 media evaluărilor
Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.
Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte