Recenzii ale clienților

5,0 / 5
Proiectare casă nouă
Maria N., Timișoara
Am hotarat sa construim o casa insa aveam un buget limitat. Am apelat la necesit.ro, fetele de acolo m-au ajutat să completez o cerere, intr-o jumtate de ora a inceput sa-mi sune telefonul, din cele 4 firme pe care mi le-au pus la dispoziție am ales una, domnul arhitect a gasit o solutie sa se incadreze in bugetul nostru si suntem foarte multumiti. Proiectul este in curs de derulare si abea asteptam sa fie gata. Multumim
5,0 / 5
Design interior
Constantin P., Cluj
Am apelat la necesit.ro pentru redecorarea unui apartament. Mi s a pus la dispozitie diferite firme de design interior si am ales una, priectul final este format dintr-un apartament cu 3 camere, 70m2, dintr-un apartament cu 2 camere, redecorat cu gust si foarte spatios. Multumim pentru promtitudine si atentia la detalii.
5,0 / 5
Proiectare alte construcții
Marinela L., Brașov
Aveam nevoie de un proiect pentru o anexa, nu stiam care este varianta optima intrucat spatiul era destul de mic si aveam nevoie in primul rand de sfatul unui specialist. La necesit.ro am gasit o firma de reproiectare care ne-a ajutat inca de la inceput cu detalii si cu finalizarea proiectului.
50.000+ solicitări
1000+ profesioniști evaluați
4.6 Media evaluărilor
Profesioniști de calitate. Toți profesioniștii noștri sunt verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.
Economisiți timp și bani. Cu o singură solicitare primiți până la șase oferte.