Recenzii

5 / 5
Design interior
Constantin P., Cluj
Am apelat la necesit.ro pentru redecorarea unui apartament. Mi s a pus la dispozitie diferite firme de design interior si am ales una, priectul final este format dintr-un apartament cu 3 camere, 70m2, dintr-un apartament cu 2 camere, redecorat cu gust si foarte spatios. Multumim pentru promtitudine si atentia la detalii.
5 / 5
Proiectare casă nouă
Maria N., Timișoara
Am hotarat sa construim o casa insa aveam un buget limitat. Am apelat la necesit.ro, fetele de acolo m-au ajutat să completez o cerere, intr-o jumtate de ora a inceput sa-mi sune telefonul, din cele 4 firme pe care mi le-au pus la dispoziție am ales una, domnul arhitect a gasit o solutie sa se incadreze in bugetul nostru si suntem foarte multumiti. Proiectul este in curs de derulare si abea asteptam sa fie gata. Multumim
5 / 5
Proiectare alte construcții
Marinela L., Brașov
Aveam nevoie de un proiect pentru o anexa, nu stiam care este varianta optima intrucat spatiul era destul de mic si aveam nevoie in primul rand de sfatul unui specialist. La necesit.ro am gasit o firma de reproiectare care ne-a ajutat inca de la inceput cu detalii si cu finalizarea proiectului.
50.000+ cereri
1000+ furnizori evaluați
4.6 media evaluărilor
Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult într-o săptămână.
Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte