Recenzii

5.0 / 5
Proiectare casă nouă
Alexandra F., Cluj Napoca
Domnul arhitect proiectant pe care mi l-ati recomandat a fost foarte bine informat. Termenul de executie a proiectului a fost foarte scurt. Am pastrat legatura si pentru data viitoare cand dorim sa mai adaugam 2 anexe la casa. Va recomand cu drag!
5.0 / 5
Proiectare casă nouă
George E., Bistrita Nasaud
Prin intermediul vostru am intalnit un arhitect proiectant genial. Servicii excelente, preturi transparente si corecte. Termenul de executie a fost respectat si in plus am primit si asistenta pe tot parcursul desfasurarii proiectului. Mii de multumiri.
5.0 / 5
Proiectare casă nouă
Florin F., Deva
Am folosit Necesit.ro de cateva ori pana acum. Am folosit pentru a gasi o firma de instalatii sanitare, deasemenea firma de ferestre din PVC. De data acesta am avut nevoie de un arhitect proiectant. Primul proiect a fost pentru realizarea proiectului unui ansamblu rezidential. Realizat in timp util si cel mai important este ca toti cei care au vazut casele au comentat cât de bine sunt proiectate si cat de creative au fost convertite. Ce este drept domnul Anghel are experienta si se vede, as recomanda pe deplin Necesit.ro si deaseamanea pe Dl. Anghel.
50.000+ cereri
1000+ furnizori evaluați
4.6 media evaluărilor
Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.
Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte