Recenzii

5.0 / 5
Proiectare casă nouă
Marius E., Satu Mare
Domnul Marko a fost cu adevarat dincolo de asteptarile noastre. Am cautat si am ales din multe firme de arhitectura. Am apreciat maxim ca de-a lungul procesului, de la desenul meu initial de planificare pana la finalizarea proiectului, Marko a fost disponibil sa raspunda la orice întrebare. Necesit.ro multumesc pentru recomandare!
5.0 / 5
Proiectare casă nouă
Sorin M., Slănic
Avand nevoie de un arhitect local și disponibil, am luat legatura cu Necesit.ro. Ne au recomandat 6 firme de arhitectura, am ales sa colaboram cu cei care ne au explicat pe larg pretul la fel si detalierea proiectului. Pentru ca eram noi în sistemul de planificare dependența de abilitatea arhitectului a fost totală. Cel mai important este ca au a reușit să se alature micului nostru proiect si s-au inteles foarte bine si cu echipa de executie. Folositi o companie locală cu un istoric de lucru bun :)!Multumesc necesit.ro.
5.0 / 5
Proiectare casă nouă
Ecaterina M., Văleni-Dâmbovița
Auzisem numai lucruri bune despre Necesit.ro de la niste prieteni care au gasit o firma de contabilitate.Eu nu stiam unde sa caut firme de arhitecti asa ca am apelat la ei, am completat cererea, apoi m-au sunat 3 firme din zona, primul semn bun a fost ca totul a decurs mai repede de cat ma asteptam. Apoi, pretul a fost foarte bun. Lucrarea nu este inca finalizata, proiectul este gata si arata asa cum ne am dorit, insa am insistat sa se ocupe si cu partea de urmarire a executiei. Multumesc pentru ajutor.
50.000+ cereri
1000+ furnizori evaluați
4.6 media evaluărilor
Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.
Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte