Cele mai bune 10 firme de contabilitate Câmpina

Serviciile contabile sunt contractate cu CABINET EXPERT CONTABIL-DRAGOMIR M. NICOLETA. Ceea ce putem spune este: seriozitate, profesionism si politete! Recomandam!
TWO J.
5.0 | 4 evaluări
BEERS & CUTLER SRL, Braşov
Multumesc pentru ajutorul in gasirea unui contabil. Astazi am contactat firma care va face contabilitatea in continuare. Aceasta este BEERS & CUTLER SRL. Sarbatori Fericite !!!
S.C. M. R. S.
Calitatea este super ok iar colaborarea este una foarte buna . Va multumim !
Sc S. s. S.
5.0 | 2 evaluări
MICRONT EXPERT SRL, Braşov
Totul a fost foarte rapid, am trimis solicitarea in data de 19 in aceeasi zi m-au contactat mai multe firme de contabilitate insa am luat cea mai buna decizie sa colaboram cu cei de la MICRONT EXPERT SRL. Modul de abordare profesional si faptul ca ne-au explicat punctual procedruile. Recomandam aceasta firma de contabilitate.
Holuma
5.0 | 1 evaluare
TOTAL CONTAB SRL, Ploieşti
Furnizorul a fost imediat disponibil pentru a ne asculta și a colabora. A respectat termenele stabilite și putem sa contam pe ajutorul lui în orice moment. Ne. A transmis încredere și profesionalism.
Mica G.
5.0 | 1 evaluare
CONTROM EXPERT S.R.L., Ploieşti
Pe o scara de la 1 la 5. 5 este nota cu felicitari!
SC F.
O colaborare excelenta, s-au ocupat de toate actele deci chiar recomand acesta firma de contabilitate.
Luminita S.
5.0 | 1 evaluare
ACCOUNTING SRL, Târgovişte
ACCOUNTING S.R.L.: au fost prompti in legatura cu solicitarea noastra, iar raportul calitate/pret este f.bun. Comunicare excelenta si disponibilitate pentru a raspund etuturor intrebarilor si nelamuririlor!
Imorouter s.
Am cautat servicii contabile pentru asociatia noastra care activeaza pe o nisa unde greu ne gasim colaboratori. Suntem foarte multumiti de cat de repede si usor am gasit-o pe Dna Badicioiu. Recomandam cu placere!
BRAU M.
Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.
Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte