La necesit.ro, ajutăm de câțiva ani clienții să găsească profesioniști locali buni. Pentru a vă ajuta să vă decideți, am adunat prețuri orientative pentru curățenie birouri. Verificați cât vă va costa serviciile și ce este inclus în prețul indicat.

Curățenie de întreținere a birourilor și spațiilor comerciale
Prețul mediu 3,50 lei/mp
Interval de prețuri 2,704,30 lei/mp

Curățenia de întreținere a birourilor și spațiilor comerciale presupune aspirarea întregii podele, ștergerea prafului, curățarea și dezinfectarea băilor și a bucătărie, golirea și curățarea coșurilor de gunoi. Prețul final depinde de mărimea spațiului și de frecvența curățeniei (zilnică, săptămânală). Furnizarea de consumabile sanitare este negociabilă. Așteptați-vă să plătiți între 2,70 lei/mp și 4,30 lei/mp pentru curățenie de întreținere a birourilor și spațiilor comerciale. Prețul mediu pentru curățenie de întreținere a birourilor și spațiilor comerciale este de aproximativ 3,50 lei/mp.

Solicită oferte

Solicitări recente pentru curățenie birouri

Firme de curățenie, Curățenie la domiciliu - Arad
Arad
Localitate / sector: Arad
Frecvență: De două ori pe lună
Suprafața spațiului (în m2): 250
Doresc oferta pentru servicii de curatenie pentru o casa de aproximativ mp, in Arad- Sanicolaul Mic: - parter: living, bucatarie, baie + o camera tehnica si hol de intrare; - etaj: 4 dormitoare + 2 bai, dreasing si hol. Am nevoie de o curatenie de intretinere o data la doua saptamani. Pentru detalii suplimentare ma puteti contacta oricand. Multumesc!
Firme de curățenie, Firme curățenie
Chiajna
Localitate / sector: Chiajna
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 52
Buna ziua, Va rog oferta pentru curățenie inainte de mutare, apartament nou de 52mp cu mobila noua si electrocasnice noi. Nu exista covoare sau mochete. Trebuie indepartate cateva urme de var. Dezvoltatorul a facut deja o curatenie după constructor. Doresc curatenia pt miercuri  30 octombrie.  Multumesc, 
Brașov
Localitate / sector: Brasov
Frecvență: O dată pe lună
Suprafața spațiului (în m2): 80
Casa - 2 camere, aprox 80mp indepartarea panzelor de paianjen stergerea lustrelor si a lampadarelor stergerea intrerupatoarelor si a prizelor spalarea geamurilor interior-exterior stergerea tocurilor de geam si a pervazelor stergerea usilor si a tocurilor stergerea caloriferelor si a tevilor stergerea electrocasnicelor si a mobilierului sanitarizarea faiantei, chiuvetelor si a closetelor aspirarea covoarelor si a podelelor dure curatarea plintelor stergerea umeda a podelelor dure (gresie, parchet)
Timișoara
Localitate / sector: Timișoara
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 60
Curatenie generala intr-un apartament: Apartament cu gresie fara covoare. Spalat geamuri si usi - mici pete de lavabila Spalat jaluzele orizontale interior Spalat calorifere pe exterior care pe alocuri prezinta mici urme de lavabila Spalat exteriorul frigiderului, aragazului si mobilierului de bucatarie Restul apartamentului
Firme de curățenie, Dezinfecția spațiilor
București sector 1
Localitate / sector: București sector 1
Frecvență: De două ori pe lună
Tip spațiu comercial: Birou
Suprafața spațiului (în m2): 100
Locatia biroului: Str Pictor Ctin Daniel Rosenthal ( in apropierea statiei de metrou Aviatorilor) Este necesara curatenie de intretinere: aspirat, spalat parchet, 2 grupuri sanitare, sters praf Detergentii si ustensilele necesare vi le putem pune noi la dispozitie . Va rog sa ne transmiteti costuri pentru: - curatenie de 2 ori pe luna - curatenie saptamanal. Va rog sa trimiteti oferta dv pe email. Multumesc.
Firme de curățenie, Curățenie la domiciliu
Dezmir
Localitate / sector: Dezmir
Frecvență: De două ori pe lună
Suprafața spațiului (în m2): 120
Buna ziua, Sunt interesată de servicii de curățenie la domiciliu și as dori o oferta pentru acestea. Ca idee, este vorba despre o casa, din loc. Dezmir (Cluj), 3 camere, un living, o baie și o Bucătărie. Ma interesează curățenie periodica interior casa (odată la 2-3 săptămâni) (exceptie spălat haine/vase) și ocazional (2-3 ori pe an) curatat geamuri. Multumesc anticipat pentru oferta. O zi buna!
Firme de curățenie, Curățenie - Oradea
Oradea
Localitate / sector: Oradea, Bihor
Frecvență: O dată pe lună
Tip spațiu comercial: Birou, Atelier, Spațiu prestări servicii
Suprafața spațiului (în m2): 330
Bună ziua, Suntem interesați de o ofertă pentru curățenie pentru a face curat în 2 spații de birouri și o baie de aproximativ 80 mp. În plus, mai avem nevoie de servicii de curățenie pentru o hală cu destinația de stație itp și service de aproximativ mp. Punctul nostru de lucru este la adresa: Calea Borșului, Nr. 38I, Oradea, Jud. Bihor. Vă mulțumim!
Firme de curățenie, Firme de curățenie
București sector 2
Localitate / sector: București sector 2
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 27
Buna ziua, As dori o curatenie generala intr-o gasoniera usor mobilata care a fost renovata recent si nu prezinta mute urme de constructie (s-a facut o prima curatenie). Doresc urmatoarele servicii: - Curatarea urmelor fine de var si a prafului - Curatarea parchetului - Curatarea faiantei si a gresiei (bucatarie, hol baie) - Spalarea geamurilor interior-exterior - Salubrizarea grupului sanitar - Curatarea bucatariei
Firme de curățenie, Curățenie birouri
Florești
Localitate / sector: Florești
Frecvență: De două ori pe lună
Suprafața spațiului (în m2): 40
Ar fi vorba de 7 apartamente pe aceeasi strada, 2 apartamente cu 1 dormitor + living tip open space cu bucatarie, si 5 apartamente cu 2 dormitoare + living tip open space. Am avea nevoie de doua ori/luna in fiecare apartament, tot ce tine de curatenie (maturat/aspirat, sters pe jos, sters praf, curatat baie, bucatarie, camere)
Galați
Localitate / sector: Galați
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 90
Am un apartament cu 3 camera, 2 bai și un balcon închis,a locuit cineva acolo și s-a mutat, as vrea o curățenie generală dar și mai amănunțită , gen in dulapuri, mobila, frigider, aragaz,canapele și scaunele de curățat și dezinfectat, uși, am și tapet pe pereți,de luat la mâna camera cu camera și fc curat in toate colțurile posibile și amănunțit,apartamentul e doar mobilat, nimic altcv nu e înăutru