Veți avea nevoie în scurt timp de curățenie la domiciliu și doriți să știți cât vă va costa? Am examinat cât plătesc de obicei clienții pentru curățenie la domiciliu și am adunat mai multe informații necesare pentru a vă ajuta să luați cea mai bună decizie posibilă.

Curățenie generală (garsonieră)
Prețul mediu 250 lei
Interval de prețuri 200300 lei

Prețul se referă la o curățenie generală (o singură dată) a garsonierei. Această curățenie durează 3 - 4 ore și include aspirarea podelei, ștergerea tuturor suprafețelor, curățarea băii și a bucătăriei, golirea coșurilor de gunoi. Curățarea ferestrelor și a ușilor este, de obicei, inclusă în preț. Veți plăti cel puțin 200 lei pentru curățenie generală a unui garsonieră.

Solicită oferte
Curățenie generală (apartament 2 camere)
Prețul mediu 360 lei
Interval de prețuri 350370 lei

Curățenia generală a apartamentului include aspirarea podelelor, ștergerea suprafețelor, curățarea bucătăriei și a băii, golirea coșurilor de gunoi, curățarea ferestrelor și ușilor. Curățarea durează 4-5 ore. Se recomandă o curățare generală o dată pe lună. Prețul minim pe care îl vei plăti pentru curățenie generală a apartamentului 2 camere este de 350 lei, iar cel maxim este de 370 lei.

Solicită oferte
Curățenie generală (apartament 3 camere)
Prețul mediu 450 lei
Interval de prețuri 400500 lei

Prețul pentru curățenia generală a apartamentului include aspirarea podelei, spălarea și dezinfectarea bucătăriei și a băii, ștergerea prafului de pe suprafețe, aerisirea apartamentului, golirea coșurilor de gunoi și curățarea ferestrelor. Curățarea durează 4-5 ore. Curățenia după o petrecere sau după lucrări de renovare este mai scumpă. Așteptați-vă să plătiți între 400 lei și 500 lei pentru curățenie generală a apartamentului 3 camere. Prețul mediu pentru curățenie generală a apartamentului 3 camere este de aproximativ 450 lei.

Solicită oferte
Curățenie generală (apartament 4 camere)
Prețul mediu 550 lei
Interval de prețuri 500600 lei

Prețul pentru curățenia generală a apartamentului 4 camere include aspirarea podelei, spălarea și dezinfectarea bucătăriei și a băii, ștergerea prafului, aerisirea apartamentului, curățarea ferestrelor și ușilor, golirea coșurilor de gunoi. Curățarea durează 6 - 7 ore (1 lucrător) sau până la 4 ore (2 lucrători). Se aplică taxe suplimentare pentru curățarea după lucrări de renovare, curățarea după o petrecere etc. Veți plăti cel puțin 500 lei pentru curățenie generală a apartamentului 4 camere.

Solicită oferte
Curățenie generală (casă sau vilă)
Prețul mediu 7,50 lei/mp
Interval de prețuri 69 lei/mp

De obicei, curățenia în casă se percepe pe metru pătrat. Durata curățeniei și numărul de agenți de curățenie depind de mărimea proprietății. Curățenia casei sau a vilei include aspirarea și curățarea podelelor, spălarea ferestrelor, a pervazurilor și a ușilor, curățarea și dezinfectarea bucătăriei și a băii, îndepărtarea pânzelor de păianjen, ștergerea prafului, îndepărtarea gunoiului. Prețurile pentru curățenie generală a casei sau a vilei variază între 6 lei/mp și 9 lei/mp.

Solicită oferte
Curățenie de întreținere (apartament)
Prețul mediu 275 lei
Interval de prețuri 250400 lei

Prețul este pentru curățenia regulată (de obicei săptămânală sau la două săptămâni ) a unui apartament de mărime medie (40-80 m2). Curățenia de întreținere include aspirarea podelelor, ștergerea prafului, curățarea băilor și a bucătăriilor. Curățarea ferestrelor este contra cost. Prețurile pentru curățenie de întreținere a apartamentului variază între 250 lei și 400 lei.

Solicită oferte

Solicitări recente pentru curățenie la domiciliu

Firme de curățenie, Firme curățenie
București sector 3
Localitate / sector: București sector 3
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 60
Este un apartament proaspat renovat. Nu exista moloz, nu exista pete de vopsea pe gresie, faianta, parchet. Apartamentul este mobilat, dar nu sunt lucruri in el pentru ca nu locuieste nimeni acolo. Am nevoie de serviciile unei firme de curatenie in aproximativ 2, 3 saptamani. Voi anunta firma cu o saptamana inainte. Veniti Dvs cu produsele si instrumentele necesare? Multumesc frumos si astept ofertele Dvs. Va stau la dispozitie pentru detalii suplimentare.
Firme de curățenie, Dezinfecția spațiilor
Cluj-Napoca
Localitate / sector: Cluj-Napoca
Frecvență: O dată pe zi
Tip spațiu comercial: Spațiu prestări servicii
Suprafața spațiului (în m2): 180
Buna ziua, As fi interesat de o colaborare pentru curatenia unei sali de dans din centrul orasului Cluj-Napoca. Spatiul are cam MP, este vorba de 2 sali de dans (podea de epoxy si parchet, pe pereti sunt cateva oglinzi ) si un mic bar la intrare. Am avea nevoie de curatenie Luni, Miercuri si Sambata dimineata, din experienta va pot zice ca dureaza cam 2 ore pentru o persoana sa faca curatenia. Putem pune noi la dispozitie produsele de curatenie. Pentru mai multe detalii, va rog sa ma contactati. Multumesc,
Firme de curățenie, Firme curățenie - Brașov
Brașov
Localitate / sector: DN73 RASNOV
Frecvență: O dată pe zi
Tip spațiu comercial: Complex de birouri
Suprafața spațiului (în m2): 550
Buna ziua, M-ar interesa firme de curatenie, pentru spatiu de birouri de aproximativ m2. zona DN73 Rasnov. Ar fie nevoie dimineata intre 5 si 8, insemnand maturat/ aspirat ( este parchet pe jos), sters, spalat usi si spalat geamuri (ocazional, ca nu le spala zilnic), sters praf pe birouri. Cu materialele lor de curatenie. In asteptarea raspunsului d-voastra... Va multumesc! Stefania Golea.
București
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 100
Buna ziua, doresc o oferta pentru curatenia generala a unui apartament de 4 camere (doar bucataria este mobilata si baia utilata) in rest este gol. Doresc curatarea rosturilor cu aparatul de injectie-extractie sau ceva asemanator care sa curete in profunzime. Mai este un covor de spalat si un balcon(nu foarte mare dar care necesita curati peretii si podeaua). Astept un cost pentru cele mentionate, cat mai curand posibil. Multumesc Zi buna
Firme de curățenie, Firme de curățenie - Craiova
Craiova
Localitate / sector: Craiova
Frecvență: O dată pe săptămână
Tip spațiu comercial: Birou
Suprafața spațiului (în m2): 561
Direcția Regională de Metrologie Legală Craiova – sediu Locaţia: Bd. Gh. Chițu, nr.58, Craiova, jud. Dolj Avem nevoie de p firma pentru curatenie, saptamanala. Spaţiu birouri cu parchet ,96 mp Holuri cu gresie ,98 mp Grupuri sanitare 16,45 mp Scări cu gresie 1,58 mp Terasă cu gresie 24,84 mp Geamuri 64,60 mp
București
Localitate / sector: București
Frecvență: Curățenie generală
Tip spațiu comercial: Spațiu prestări servicii
Suprafața spațiului (în m2): 70
Buna ziua! Numele meu este și sunt reprezentantul Kamiwaza Homes. Kamiwaza Homes incearca sa introduca in Romania (Bucuresti initial) un concept care merge extraordinar de bine in Europa si USA - Home sharing prin AirBnB in regim hotelier. As dori o cotatie de pret pentru urmatoarele servicii: - Curatenia rapida a unei locuinte (De la garsoniera/studio la apartamente cu 3 sau mai multe camere) in intervalul orar 11:00-14:00 - Inlocuirea asternuturilor si al prosoapelor (FOARTE IMPORTANT - oferiti cumva si servicii de curatenie ale asternuturilor si al prosoapelor?) - Plasarea de consumabile in locatie dupa fiecare vizita (Sapunuri, sampoane) - Achizitionarea si plasarea unei sticle de vin si a unei scrisori in locatie dupa fiecare vizita. - Notificarea in cazul observarii unor stricaciuni si inlocuirea oricaror lucruri care au nevoie sa fie inlocuite ce nu necesita mult timp/efort/cunostinte specifice (Becuri, filtre etc) In mare, cam acestea vor fi nevoile. Dpdv al regularitati, cel mai probabil vor fi de la 1 la 3 vizite per saptamana per proprietate. Daca mi-ati putea face o oferta de pret per proprietate ar fi extraordinar. Astept un raspuns si o posibila discutie telefonica. O zi extraordinara va doresc!
Timișoara
Localitate / sector: Timișoara
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 38
Bună ziua! Aș dori o curățenie generală într-un apartament cu o cameră pe care îl voi preda. Spălat geamurile, aspirat pereți și calorifere, curățat baia, etc. Pe jos este parchet și gresie, fără covoare, baia are cadă, bucătăria este mobilată; frigiderul aș vrea curățat, deși este gol de un an de zile, și scos din priză, are un miros ciudat. Apartamentul în sine nu a mai fost locuit de aproape un an, deci e cam prăfuit. Aștept o ofertă! Mulțumesc!
Târgu Jiu
Frecvență: O dată pe săptămână
Tip spațiu comercial: Birou
Suprafața spațiului (în m2): 320
Serviciul Județean de Metrologie Legală Gorj Locaţia: str. 9 Mai, nr. 74A, Tg. Jiu, jud. Gorj Avem nevoie de o firma pentru curatenie saptamanala. Spaţiu birouri cu parchet cca. mp Spaţiu birouri cu gresie cca. 99 mp Holuri cu parchet cca. 48 mp Holuri cu gresie cca. 6 mp Grupuri sanitare cca. 11 mp Scări cca. 12 mp Magazii cca. 4 mp Suprafeţe exterioare - terase cca. 9 mp
Firme de curățenie, Firme curățenie - Slatina
Slatina
Frecvență: O dată pe săptămână
Tip spațiu comercial: Birou
Suprafața spațiului (în m2): 234
Avem nevoie de o firma de curatenie, frecventa saptamanala, in doua locatii din jud Olt: Slatina mp si Caracal mp. Serviciul Județean de Metrologie Legală Olt Locaţia: Slatina, str. Sevastopol, nr. 2, parter Spaţiu birouri cu parchet cca. mp Holuri cu gresie cca. 11,77 mp Grupuri sanitare cca. 3 mp Suprafeţe exterioare - terase cca. 10 mp Locaţia: Caracal, str. Mihai Eminescu, nr. 14, bl. 12B, sc. 1, ap.1 Spaţiu birouri cu parchet cca. 50 mp Spaţiu birouri cu gresie cca. 30 mp Grupuri sanitare cca. 10 mp Suprafeţe exterioare - terase cca. 10 mp
Cluj-Napoca
Localitate / sector: Cluj-Napoca
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 18
Buna ziua, as dori sa cer o oferta pentru curatenie generala in bucataria, camara, antreul si baia unei locuinte in care dorim sa ne mutam in curand. Locuinta a fost curatata de noi, insa dorim o curatare cu aparatul care curata cu aburi, si/sau orice altceva care ne recomandati, pentru un rezultat mai bun. Locuinta nu este murdara, dorim doar sa scapam de urmele de folosinta a vechilor locatari, ca de exemplu pete si stropi uscati de grasime, suprafete lipicioase in bucatarie, si o curatare in profunzime a baii. Camerele de locuit nu vor trebui curatate. Multumesc!