La necesit.ro, ajutăm de câțiva ani clienții să găsească profesioniști locali buni. Pentru a vă ajuta să vă decideți, am adunat prețuri orientative pentru firme de curățenie. Verificați cât vă va costa serviciile și ce este inclus în prețul indicat.

Curățenie de întreținere a birourilor și spațiilor comerciale
Prețul mediu 3,50 lei/mp
Costuri variabile 2,704,30 lei/mp

Curățenia de întreținere a birourilor și spațiilor comerciale presupune aspirarea întregii podele, ștergerea prafului, curățarea și dezinfectarea băilor și a bucătărie, golirea și curățarea coșurilor de gunoi. Prețul final depinde de mărimea spațiului și de frecvența curățeniei (zilnică, săptămânală). Furnizarea de consumabile sanitare este negociabilă. Așteptați-vă să plătiți între 2,70 lei/mp și 4,30 lei/mp pentru curățenie de întreținere a birourilor și spațiilor comerciale. Prețul mediu pentru curățenie de întreținere a birourilor și spațiilor comerciale este de aproximativ 3,50 lei/mp.

Solicită oferte!
Curățenie generală (apartament 2 camere)
Prețul mediu 360 lei/curățenie
Costuri variabile 350370 lei/curățenie

Curățenia generală a apartamentului include aspirarea podelelor, ștergerea suprafețelor, curățarea bucătăriei și a băii, golirea coșurilor de gunoi, curățarea ferestrelor și ușilor. Curățarea durează 4-5 ore. Se recomandă o curățare generală o dată pe lună. Prețul minim pe care îl vei plăti pentru curățenie generală a apartamentului 2 camere este de 350 lei/curățenie, iar cel maxim este de 370 lei/curățenie.

Solicită oferte!
Curățenie generală (casă sau vilă)
Prețul mediu 7,50 lei/mp
Costuri variabile 69 lei/mp

De obicei, curățenia în casă se percepe pe metru pătrat. Durata curățeniei și numărul de agenți de curățenie depind de mărimea proprietății. Curățenia casei sau a vilei include aspirarea și curățarea podelelor, spălarea ferestrelor, a pervazurilor și a ușilor, curățarea și dezinfectarea bucătăriei și a băii, îndepărtarea pânzelor de păianjen, ștergerea prafului, îndepărtarea gunoiului. Prețurile pentru curățenie generală a casei sau a vilei variază între 6 lei/mp și 9 lei/mp.

Solicită oferte!
Curățenie de întreținere (apartament)
Prețul mediu 275 lei/curățenie
Costuri variabile 250400 lei/curățenie

Prețul este pentru curățenia regulată (de obicei săptămânală sau la două săptămâni ) a unui apartament de mărime medie (40-80 m2). Curățenia de întreținere include aspirarea podelelor, ștergerea prafului, curățarea băilor și a bucătăriilor. Curățarea ferestrelor este contra cost. Prețurile pentru curățenie de întreținere a apartamentului variază între 250 lei/curățenie și 400 lei/curățenie.

Solicită oferte!
Curățenie după constructor
Prețul mediu 10 lei/mp
Costuri variabile 812 lei/mp

Curățenia după lucrări de construcție se percepe, de obicei, pe metru pătrat și include nu numai curățenia de bază (aspirarea, ștergerea suprafețelor), ci și curățarea petelor, a vopselei, a lacului și a cimentului de pe ferestre și alte suprafețe, curățarea corpurilor de iluminat, a prizelor și a altor aparate etc. Prețurile pentru curățenie după constructor variază între 8 lei/mp și 12 lei/mp.

Solicită oferte!

Cereri recente pentru firme de curățenie

Firme de curățenie, Curățenie - Timișoara
Timișoara
Localitate / sector: Timișoara (Timiș)
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 70
Curatat fainta , obiecte sanitare, mobiler in baie Spalat geamuri , usi , calorifere , podea, mobila ( toata suprafata ), sters peretii de praf. Sters tablouri de praf si candelabru. Este vorba numai de parterul casei fara bucatarie. Suprafata este compusa dintr-o baie , leaving si camera . 3 geamuri duble + geam baie. 2 usi, 4 calorifere. Baia are suprafata de 2.70/3.80 cu faianta de jur imprejur , inaltime 3m.
Firme de curățenie, Servicii curățenie
Florești
Localitate / sector: Florești
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 62
Buna ziua, mă puteți ajuta cu o oferta de preț pentru igienizarea unui apartament cu 2 camere in Florești? Este curățenie după chiriași, am nevoie de igienizarea mobilierului, curățarea profesională a gresiei, faianței și a parchetului, curățarea electrocasnicelor, igienizarea băii, spălatul geamurilor. Vrem sa ne mutam noi in apartament după data de 15 decembrie. Apartamentul este compus din sufragerie, dormitor, hol, bucătărie și baie. Pentru alte detalii va rog sa îmi scrieți, mulțumesc!
Firme de curățenie, Servicii curățenie - Bacău
Bacău
Localitate / sector: Bacău (Bacău)
Frecvență: O dată pe zi
Tip spațiu comercial: Birou
Suprafața spațiului (în m2): 68
Doresc o persoană care sa se ocupe de curățenie și întreținerea spațiului, o oră pe zi. Firma noastră este un centru educational pt copii, funcționând după principii extrașcolare 16:30 - 19:00. Pana în ora 16, ne interesează prezenta unei persoane care sa strângă materialele, sa aeriseasca, sa șteargă praful și mesele, sa spele recipientele, sa mature/aspire, spele pe jos, șterge baia. Menționăm ca punctul nostru de lucru este un apartament cu 2 camere. Aștept cu interes răspunsul dumneavoastră! Adriana Zamfirescu
Firme de curățenie, Curățenie la domiciliu
București sector 6
Localitate / sector: București sector 6 (București)
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 117
Apartament 4 camere - suprafata totalal mp: sufragerie+3 camere+ 2 bai,+ o bucatarie si 2 balcoane. Am nevoie de curatenie generala dupa zugravit cu vopsea lavabila. Nu e f murdar, mai mult praf. Baile necesita atentie sporita, la fel si balcoanele. Apartamentul e 80% liber de mobila, nu are covoare si alte obiecte gen fotolii, canapele, etc. Majoritatea suprafetei este gresie.
Oradea
Localitate / sector: Oradea (Bihor)
Frecvență: O dată pe săptămână
Tip spațiu comercial: Bloc de locuințe (scara blocului)
Suprafața spațiului (în m2): 34
Buna ziua Sunt doua scari legate intre ele cu un coridor, (fiecare scara are 38 apartamente) Dorim maturare de 2 ori pe saptamana, a doua maturare sa fie si cu spalare. Geamuri nu sunt cu exceptia geamului termopan a usii de intrare in scara.( se curata la nevoie) Cabina liftului (se curata cu ocazia curateniei pe scara) Balustrada curatata o data pe luna.
Firme de curățenie, Firme curățenie
București sector 6
Localitate / sector: București sector 6 (București)
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 115
Casa nu este inca locuita; a fost realizata curatenia de dupa constructor. Casa este P+1E si are 4 camere, 1 bucatarie, 3 bai. Mobila de bucatarie nu are nevoie de curatenie specifica deoarece este noua si nu a fost utilizata. In 2 bai este necesara stergerea unor urma de vopsea lavabila de pe faianta/gresie (suprafete mici).
București
Localitate / sector: București (București)
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 51
Apartament cu 2 camere in care locuieste un caine care lasa mult par pe covor(~12 mp) si mochete(~30 mp), motiv pentru care este necesar un aspirator cu perie pentru par de animale. Dupa ce sunt aspirate as dori sa fie si spalate covorul si mochetele. De asemenea, doresc spalarea canapelei textile de 4 persoane, aspirarea saltelei de x, stergere mobilier in cele 2 camere, totul este de lemn, stergere a aparaturii electronica - 2 televizoare, aer conditionat, masina de spalat, curatare interior si exterior aragaz si frigider, spalare usi si geamuri, curatare si dezinfectare gresie si faianta in baie si bucatarie, spalare linoleum unde nu este mocheta, inclusiv sub pat, spalare masca bucatarie si dulapuri baie, stergere oglinzi si alte activitati conexe de gen. In balcon (~4 mp) spalat geamuri si gresie. Improspatare aer in toata casa.
Firme de curățenie, Firme de curățenie
Petrila
Localitate / sector: Petrila (Hunedoara)
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 75
Apartamentul este mobilat si are o bucatarie si o baie care trebuie curatate, inclusiv spalat gresie si faianta. Pentru camere, am vrea curatarea uscata a covoarelor si a scaunelor si fotoliilor tapisate + a mochetei din holuri. Exista si 3 vitrine cu vesela si alte obiecte - va rog sa precizati un tarif cu si fara curatarea acestora, pentru a ne putea decide. Ideal, am vrea ca actiunea sa se petreaca in saptamana de dinaintea Craciunului. Va multumim! Apartament 4 camere, mobilat
Firme de curățenie, Curățenie birouri
Craiova
Localitate / sector: Craiova (Dolj)
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 60
Buna ziua! As vrea sa fie curățate: grupurile sanitare, faianța, gresia, electrocasnicele( cuptor, plita, aer conditionat, hota), geamurile, tocăria, caloriferele, spălarea covoareleor( inclusiv sub canapea si pat), a pardoselii, plintelor, curățarea tapițeriei scaunelor, ștergerea pe toata suprafața mobilei, a corpurilor de iluminat. As vrea sa fie făcute ca la carte, nu doar la suprafața. Multumesc
Firme de curățenie, Curățenie
Cluj-Napoca
Localitate / sector: Cluj-Napoca
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 65
Buna ziua, Avem un imobil situat in localitatea Huedin, de 2 camere, un hol mare si o bucatarie si baie. Imobilul nu are mobila. Dar sunt zone unde este o usa, cu peretii sparti si baia este deteriorata. Ar fi necesara curatarea molozului si transportarea lui. Iar dupa aceea, curatenia clasica(maturat, spalat pe jos, baie, geamuri). Multumesc frumos!