Servicii

Exemple de cereri

Firme de curățenie, Curățenie la domicilu - București
București
Localitate / sector: București
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 15
Acest apartament a fost inchiriat, iar dupa anveloparea blocului nu s-a facut curatenie in bucatarie. Doresc curatenie generala in bucataria acestui apartament: spalat geamurile si caloriferul, dezinfectarea bucatariei inclusiv mobilier interior si exterior, spalat faianta de pe pereti curatat mobilier bucatarie interior/exterior, curatat prize si intrerupatoare, spalat si curatat cuptor, aragaz si frigider.
Firme de curățenie, Servicii curățenie - Oradea
Oradea
Localitate / sector: Oradea
Frecvență: O dată pe săptămână
Tip spațiu comercial: Birou
Suprafața spațiului (în m2): 122
Buna ziua, Dorim ofertă pentru servicii de curățenie la birou într-un spațiu cu o suprafață de mp. Ca si operatiuni am avea nevoie: 1. Aspirarea intregii suprafete de pardoseala; 2. Stergerea/curatarea suprafetelor de mobilier si intretinerea acestora cu solutii specifice; 3. Stergerea/curatarea aparaturii IT si intretinere acestora cu solutii specifice; 4. Stergerea/curatarea pervazelor; 5. Indepartarea panzelor de paianzen; 6. Stergerea/curatarea usii de acces; 7. Ducerea gunoiului 8. Spalarea suprafetelor vitrate pe interior - frecventa o data la 2 luni; Mentionez ca toata suprafata este acoperita cu parchet, fara zone de gresie (nu exista bucatarie). Atasez schita biroului. Vă multumesc. O zi bună, Corina Paltinean
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu - Brașov
Brașov
Localitate / sector: Brașov
Frecvență: O dată pe săptămână
Suprafața spațiului (în m2): 70
Am nevoie de serviciile unei firme de curatenie, o data pe saptamana, pentru un apartament de 2 camere, zona Tractoru. I just moved from Netherlands to Brasov and rent a new-built 2-room apartment in Tractorul area. I am 67 years old and live alone. I am looking for maintenance cleaning service, 1 x per week. Living+kitchen, bed- bathroom, vacuumcleaning, balcony etc. 1x per month window cleaning also. Please let me know. English spoken would be a plus.
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu
București sector 3
Localitate / sector: București sector 3
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 65
3 camere, 2bai( una fiind foarte mica), avem animale de companie. Ma intereseaza o curatenie in detaliu, inclusiv spalat geamuri, sters deasupra mobilei care e destul de inalta, spalat gresie, faianta, pereti daca e cazul, curatare zone greu accesibile, de exemplu dupa canapea, masina de spalat, aragaz etc. Specific ca doresc sa primesc oferta pe mail.
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu - Sibiu
Sibiu
Localitate / sector: Sibiu
Frecvență: O dată pe săptămână
Suprafața spațiului (în m2): 70
Buna ziua, ma intereseaza o oferta personalizata pentru un apartament care va intra in regim hotelier. Are 4 camere, fiecare camera are cam 10 m2, hol plus bucaraue deschisa, este renovat si mobilat foarte recent. Dorescoferta pentru curatenie la cerere in functie de rezervari, insemnand ca se poate sa fie nevoie 1 data pe saptamana sau sau de mai multe ori. Inca nu a functionat in regim hoteliersi nu stiu care este frecventa. Apartamentul se afla in cartierul Strand si ma intereseaza si curatarea asternuturilor si prosoapelor la curatatorie (deplasare).
Firme de curățenie, Curățenie
București sector 4
Frecvență: O dată pe zi
Tip spațiu comercial: Bloc de locuințe (scara blocului)
Suprafața spațiului (în m2): 120
Asteptam oferta pentru curatenie scara de bloc 3 apartamente pe etaj si 8 etaje .str. G-ral Candiano Popescu nr , langa Parcul Carol. 5 zile pe saptamana, scara de bloc cu civilizati . Geena cu trei tomberoane, topogan pentru colectarea gunoiului menajer. Va multumesc. Presedinte, Serbu Ion
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu - București
București
Localitate / sector: București
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 60
Serviciile de curatare pe care le forest sunt: - spalare parchet si sters praf; - curatare geamuri (interior plus exterior); - curatat bucatarie (aragaz plus frigider pe interior plus dulapuri); - curatare profesionala canapea de colt din material textil; - curatare saltea dormitor (dimensiune /m) As aprecia daca imi puteti tramite o oferta detaliata pe fiecare dintre serviciile de mai sus. Multumesc
Firme de curățenie, Firme de curățenie - Sibiu
Sibiu
Frecvență: Curățenie generală
Tip spațiu comercial: Depozit
Suprafața spațiului (în m2): 2000
Buna ziua,sunt interest de o firma de curatenie pentru sectia de productie+depozit Exista tubulatura pe tavan care trebuie cuprinsa in curatenie, sters parful. Pentru acest aspect aveti nevoie de o nacela. Peioada in care dorim sa beneficiem de serviciile Dumneavoastra este in ultimul weekend din august, 31.08-01.09.
Firme de curățenie, Firme de curățenie - Târgoviște
Târgoviște
Frecvență: O dată pe săptămână
Tip spațiu comercial: Birou, Depozit
Suprafața spațiului (în m2): 400
Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o oferta pentru serviciul de curatenie in spatiu de birouri . Locatia se afla pe Str. Magrini, nr. 65 (punct de reper, in incinta cu Halofin, vis-à-vis de firma bat, langa stal si ansamblul rezidential Class Park). Pentru orice alte informatii, va rog sa ma contactati. Perioada pentru care solicitam serviciul poate varia de la 2 zile la 2-3 saptamani (in functie de necesitati si disponibilitatea dvs). Pentru orice alte informatii, va rog sa ma contactati.
Firme de curățenie, Curățenie - Piatra-Neamț
Piatra-Neamț
Frecvență: O dată pe săptămână
Tip spațiu comercial: Birou, Depozit
Suprafața spațiului (în m2): 400
Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o oferta pentru serviciul de curatenie in spatiu de birouri. Locatia se afla pe Str. Fermelor (Strada), nr. FN. Perioada pentru care solicitam serviciul poate varia de la 2 zile la 2-3 saptamani (in functie de necesitati si disponibilitatea dvs). Pentru orice alte informatii, va rog sa ma contactati.


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.