Servicii

Exemple de cereri

Târgu Jiu
Localitate / sector: Târgu Jiu, Gorj
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 100
Aveți deja teren?: Am găsit terenul și urmează să îl achiziționez
Termen orientativ de începere a lucrării: Mai mult de 3 luni
Doresc o casa de maxim m2 doar pe parter cu 2 dormitoare ,1 living , 1 baie , 1bucatarie Ceva asemanator cu ce am reusit sa fac pe o aplicatie free pe telefon atasez poza pt a avea o idee. Terenul are 12.5m latime si 50m lungime o sa atasez poza si cu terenul. O sa atasez o poza si cu o poza gasita pe internet cum as prefera sa fie partea din fata a casei. Multumesc
Electrician, Electrician
Ploiești
Localitate / sector: Ploiești, Prahova
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua. sunt interesat in prima faza de bransamentul electric la reteaua SDEE MUNTENIA NORD, pe un teren fara constructie, situat in strada Viilor din Ploiesti (cartier Mitica Apostol). Am depus dosarul pentru bransament la ei si am obtinut Avizul tehnic de racordare, urmand sa iau legatura cu o firma autorizata ANRE pentru bransament. Rog sa ma contactati in vederea discutiei si a intocmirii unui deviz orientativ.
Ferestre termopan, Termopane - Brașov
Brașov
Localitate / sector: Brașov
Accesorii pentru ferestre: Plase insecte
Număr ferestre: 7
Pachet sticlă: Încă nu știu, am nevoie de un sfat
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Montaj: Da
Buna ziua, As dori oferta pentru tamplarie care sa aiba Rezistenta termica minima corectata a tamplariei exterioare R' min > 0,92 m2K/W (echivalent cu U'<1,08) Tamplarie cu fante higroreglabile, grila de ventilatie mecanica Geam 1 Dimensiuni: 2x1.30 - cu deschidere dubla sau in 3, daca este prea mare - daca deschidere dubla, atunci unul rabatabil; - daca deschidere tripla, doua rabatabile Geam 2 Dimensiuni: 1.50 x 1.20 - cu 1 deschidere, pe stanga, rabatabil Geam 3 Dimensiuni: 1.50 x1.20 - cu 1 deschidere, pe stanga, rabatabil Geam 4 -Dimensiuni: 1.45x1.15 - cu 1 deschidere, pe stanga, rabatabil Geam 5 - geam baie Dimensiuni: 0.50×0,50 Usi de acces exterior Usa 1 Dimensiuni: 1.35 x 2.40 - cu deschidere dubla Usa 2 Dimensiuni: 1.50x2.20 - cu deschidere dubla
Reparaţii acoperişuri, Firme reparații acoperișuri
Bucea
Localitate / sector: loc Bucea jud. Cluj
Tip de acoperiș: Ţiglă metalică (Lindab, Bilka, Gerard, Ruukki ...)
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
1. - renovarea aco[erisului in 2 ape, la o mansarda situata pe garaj L=6,5m; l=4 inlocuirea placilor bituminoase cu tigla metalica de 0,5 mm + sistem pluvial complet. (acoperisul este izolat). 2. -renovarea completa acoperis casa in 4 ape +sistem pluvial; L=11,65m; l=7,9; tigla de 0,5 mm +3 ferestre de mansarda; reovarea exterioara a hornurilor(2).
Firme de pază, Firme de securitate
Botoșani
Localitate / sector: Botosani, Botosani
Tip obiect: Spațiu comercial, Altele
Monitorizare si interventie pentru mai multe locatii in Botosani: Vodafone Botosani Adresa : Calea Nationala, nr.72, Botosani Vodafone Botosani Cuza Voda (fost UPC) Adresa : Voda, nr.12, Botosani Vodafone Botosani Primaverii (fost UPC) Adresa :, nr.25, Botosani Vodafone Dorohoi (fost UPC) Adresa : Haret, nr.7, bl.B 1, sc.A, ap.3, parter, Dorohoi Discutam de spre o licitatie la care ne dorim sa participam impreuna cu dumneavoastra si va asteptam raspunsul pana miercuri orele 17:00. Conditiile principale sunt: - Interventii reale nelimitate, interventii de test/false 2 - Va solicitam un si cost pe ora pentru : solicitarile Vodafone în scris, prin e-mail sau telefonic, asigurare permanenta la obiectivele Beneficiarului, în scopul asigurării integrității patrimoniului lor, pentru prevenirea și oprirea deteriorării instalațiilor, a bunurilor lor și a valorilor în incinta acestora și, în conformitate cu prevederile legale în vigoare. Serviciile de securitate cu agenții de securitate în situații de urgență trebuie furnizate la cererea destinatarului, exprimate în scris sau telefonic cu cel puțin 4 (patru) ore înainte. În cazul în care beneficiarul are nevoie de pază permanentă, acesta va cere furnizorului în scris unul sau mai mulți ofițeri de securitate, cu cel puțin o zi înainte, specificând data, ora și locul, numărul de ofițeri necesari și durata serviciului de securitate. Va solicitam oferta pentru licitatie. Multumesc.
Electrician, Electrician
Bragadiru
Localitate / sector: Bragadiru, Ilfov
Suprafața spațiului (în m2): 20
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Mutare Bucătărie in living (OPEN space), pt asta avem nevoie de 6 prize pt a alimenta aparatele electrocasnice mari și mici. Lucrarea este pe jumătate efectuată de către un alt electrician, însă nu am fost mulțumită de lucrare deoarece toate cele 6 prize au fost trase dintr o singura priza, ceea ce nu mi s-a părut safe, motiv pt care am stopat lucrarea și am decis sa va contactam.
Vetiș
Localitate / sector: Vetiș, Satu Mare
Număr uși: 3
Montaj: Da
Tip ușă: Ușă interior simplă
Tâmplărie ușă: Ușă interior PVC
Termen orientativ de achiziționare: Imediat
1 usa de terasa 1.3/2.16, cu o parte mobila de 0.9, balamale pe stanga cu privire din interior si restul 0.4 fix, cu butuc 1 buc fereastra 1.78/1.8 cu doua canate fixe, sticla sablata mata 1 buc usa de intrare sticla si panou 1.45/2., parte fixa si parte mobila 1 buc usa culisanta 2.15h/1.86 din doua bucati
Reparaţii acoperişuri, Firme reparații acoperișuri
Strei
Localitate / sector: Strei, Hunedoara
Tip de acoperiș: Ţiglă metalică (Lindab, Bilka, Gerard, Ruukki ...)
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua! Acoperisul are in jur de mp si trebuie refacut complet, inclusiv toata dulgheria. In plus as solicita si turnarea unei centuri de beton pe ziduri, casa fiind mai veche. Imobilul e situat in localitatea Strei, oras Călan, jud. Hunedoara. As dori colaborare cu firme serioase care pot asigura si materialul necesar.
Panouri solare, Panouri solare fotovoltaice
Sângeorgiu de Mureș
Localitate / sector: Sângeorgiu de Mureș, Mures
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua! As dori sa stiu daca ma incadrez in proiectului PANOURI FOTOVOLTAICE finantat de AFM si cat ar fi cota financiara din partea mea. Mentionez ca am un imobil in constructie care are un acoperis cu suprafata utila de 80m2 , o singura apa si panta de inclinare intre 9 si 17% maxim. Multumesc! O zi placuta va doresc!
Reparaţii acoperişuri, Firme montaj de acoperiș
București sector 1
Localitate / sector: București sector 1
Suprafața aproximativă acoperișului (în m2): 180
Tip de acoperiș: Ţiglă metalică (Lindab, Bilka, Gerard, Ruukki ...)
Servicii suplimentare: Montaj jgheaburi şi burlane
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Casa veche P+2 Acoperisul acoperit cu tabla lisa - ruginita - trebuie inlocuita Suprafata totala acoperis - cca. mp Panta acoperis - 20...30 grade Amprenta cladire la sol 15 x10 m Acoperis in doua ape, cu doua lucarne Cota acoperis - 10 m Numar burlane - 6


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.