Profesioniști de calitate. Toți profesioniștii noștri sunt verificați și de încredere.

Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.

Economisiți timp și bani. Cu o singură solicitare primiți până la șase oferte.

Exemple de solicitări

Firme de curățenie, Curățenie - Sibiu
Sibiu
Localitate / sector: Sibiu (Sibiu)
Frecvență: Curățenie generală
Tip spațiu comercial: Magazin
Suprafața spațiului (în m2): 2500
Buna ziua, doresc o oferta pentru curatenie pentru . Curatentie spatiu de vanzare: - cabine de proba - folosire masina de spalat pe suprafata de vanzare - strangere reziduri cosuri de gunoi in saci transparenti - curatenie birouri - curatenie bucatarie, toalete , dusuri Va multumesc.
Firme de curățenie, Servicii curățenie
Otopeni
Localitate / sector: Otopeni (Ilfov)
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 270
Bună ziua, doresc o oferta pentru o curatenie generala. Pentru mai multe informatii ma puteti contacta. Specificatii: Sters glafuri, interior - exterior Curatat pardoseala exterior Sters geamurile, sitele si tamplaria, interior - exterior Sters jaluzele lemn interior Sters praful corpuri iluminat Sters praful corpuri mobilier, carti Aspirare si spalat pe jos Sters scara, sters intrerupatoare Sters calorifere Aspirare pereti Sters oglinzi baie si geam dus Curatare obiecte sanitare Aspirare si spalat pe jos Iar daca este posibil : curatat covoare, perdele si draperii. Multumesc.
Firme de curățenie, Firme curățenie
București sector 6
Localitate / sector: București sector 6 (București)
Frecvență: O dată pe săptămână
Tip spațiu comercial: Bloc de locuințe (scara blocului)
Suprafața spațiului (în m2): 1
Buna ziua, doresc o oferta pentru o curatenie la o asociatie proprietari. La acest bloc sunt 3 scari, parterul si 10 etaje. Pentru mai multe informatii va rog sa ma contactati si sa mentionati ca ati primit solicitarea in urma cererii necesit.ro. Va multumesc si astept oferta din partea dvs. O zi buna
Firme de curățenie, Curățenie la domiciliu
București sector 3
Localitate / sector: București sector 3 (București)
Frecvență: De două ori pe lună
Tip spațiu comercial: Spațiu prestări servicii
Suprafața spațiului (în m2): 250
Buna ziua, As dori sa ne realizati o oferta de pret pentru curatarea spatiului de birouri. Adresa este: Str. Bratarii, Nr. 79, Titan. Detalii ale spatiului: Suprafata totala este de mp (sub forma unui patrat). Zona frontala o reprezinta zona de birou, o magazie si o chicineta, iar cea din spate atelierul propriu zis, toaleta si o camera tehnica. Pentru zona frontala, cea de birou + chicineta + magazie dorim in mare parte: aspirare pardoseala (beton) + stergere birouri, indepartare praf, stergere geamuri 4 buc. (inclusiv 2 usi in aceste 4 buc), curatare chicineta in care nu exista aragaz ci doar frigider, chiuveta si dulap (practic indepartarea prafului cred ca reprezinta activitatea din chicineta), aspirare pardoseala magazie. Zona de birou include si 8 scaune textile pentru care, o singura data, dorim curatare in profunzime. Pentru zona de atelier, dorim doar aspirare pardoseala. Pentru toaleta, curatarea obiectelor sanitare (nu exista geam) Camera tehnica nu necesita interventie momentan. Frecventa: 2 ori / luna. Asteptam oferta dvs financiara. Va multumesc,
Firme de curățenie, Curățenie - Bacău
Bacău
Localitate / sector: Bacău (Bacău)
Frecvență: O dată pe zi
Tip spațiu comercial: Spațiu prestări servicii
Suprafața spațiului (în m2): 200
Buna ziua, Ofertele ce le asteptam ar trebuie sa raspunda cererii de efecuare a serviciilor de curatenie zilnica si igienizare a unei pensiuni ce are 10 camere cu baie proprie ,in care gradul de ocupare ar fi de estimativ 20-25 camere pe saptamana. Intervalul in care trebuie facute operatiunile este 9-14 zilnic ,mai putin duminica si cu o frecventa de estimativ 2 ori pe luna, sambata. In situatia in care exista oferte pentru acest tip de servicii ,dorim ca firma sa puna la dispozitie max 2 persoane responsabile,serioase , cu o tinuta morala decenta si cu carnet de sanatate si analize la zi.
Firme de curățenie, Firme curățenie - Oradea
Oradea
Localitate / sector: Oradea (Bihor)
Frecvență: O dată pe săptămână
Tip spațiu comercial: Birou
Suprafața spațiului (în m2): 35
Buna ziua! Dorim oferta pentru servicii de curatenie pentru sediul unei institutii financiare. Avem nevoie de periodica de intretinere, o data pe saptamana si mentionam ca spatiul necesita curatare de suprafatea mare de geamuri interior/exterior. Ne puteti contacta oricand pentru o discutie detaliata. Va multumim!
Firme de curățenie, Firme de curățenie
Cluj-Napoca
Localitate / sector: Cluj-Napoca (Cluj)
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 160
Doresc oferta pentru servicii de curatenie pentru un apartament de mp in Cluj Napoca. Am nevoie de curatenie generala in prima faza si apoi daca totul va fi in regula, voi avea nevoie si de curatenie periodica de intretinere. Ca stau la dispozitie oricand pentru o discutie detaliata. Va multumesc!
Bacău
Localitate / sector: Bacău (Bacău)
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 80
Buna ziua! Doresc oferta pentru servicii de curatenie pentru o casa de 80 mp in apropiere de Bacau. Am nevoie de curatenie generala in prima faza si apoi daca totul va fi in regula, voi avea nevoie de curatenie periodica de intretinere. Daca aveti nevoie de detalii suplimentare, nu ezitati sa ma contactati. Va multumesc!
Firme de curățenie, Firme curățenie - Iași
Iași
Localitate / sector: Iași (Iași)
Frecvență: O dată pe săptămână
Tip spațiu comercial: Bloc de locuințe (scara blocului)
Suprafața spațiului (în m2): 306
Buna ziua, Ma numesc Narcisa Avataji si reprezint firma Administration & Renting Integrated Services care se ocupa de administrarea complexului Roua Residence.Va rog frumos sa imi transmiteti o oferta pentru o eventuala colaborare. Mai jos sunt detaliate lucrurile de care suntem interesati: curatenie pe casa scarii: - maturat si spalat podele, sters praful de pe balustrade si de pe pervaze - o data pe saptamana; - sters geamurile pe interior - minim o data la 3 luni; curatenie in subsolul blocului - aici este amenajata o parcare interioara care are pavele: maturat (o data pe luna) si spalat (o data la 6 luni). Mentionez ca nu se poate utiliza turbojetul intrucat s-ar inunda subsolul. curatenie pe caile de acces si in parcarile supraterane: acestea sunt pavate: maturat (o data pe luna si spalat (o data la 2 luni) Complexul Roua Residence este situat in Iasi, str. Moara de Vant nr. , inainte de pensiunea Alexia. Pentru inceput, colaborarea ar fi pentru 2 scari cu 46 de apartamente. In asteptarea cu interes a ofertei din partea dumneavoastra si in speranta unei bune colaborari, va doresc o zi frumoasa!
Firme de curățenie, Curățenie
Popești-Leordeni
Localitate / sector: Popești-Leordeni (Ilfov)
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 57
Buna ziua! Doresc oferta pentru servicii de curatenie pentru un apartament cu 2 camere de aproximativ 57 mp in Popesti-Leordeni. Am nevoie de curatenie generala in prima faza si doresc oferta daca se poate si pentru curatenie periodica de intretinere. Daca aveti nevoie de detalii suplimentare, nu ezitati sa ma contactati. Va multumesc!