Servicii

Exemple de cereri

Cadastru, topografie, geodezie, Cadastru, topografie, geodezie - Brașov
Brașov
Tip imobil: Casă
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua, doresc sa va intre.La Brasov sintem 7 frati mostenitori de la parinti asupra a mp teren cu o casa veche batrineasca, intr.o stare nelocuibila.Eu cu adresa pe buletin inca la parinti, doresc iesire din indiviziune, iar ceilalti 6 vor sa vinda ca toti ceilalti 6 frati au proprietati mari de casa cu teren intraviran, doar eu nu.. ci un apartament de 2 camere in apropiere de casa parinteasca, fara posibilitati de parcare ,doresc sa-mi mentin partea mea de teren - 1/7 -fara a fi de acord cu vinzarea partii ca doresc doar o fisie de teren dealungul granitei cu vecinul unde nu exista cladire, doar la mijlocul terenului o usa de tabla si un zid a unui garaj facut fara aprobari care il pot inlatura. Mentionez si faptul ca in toata viata parintilor mei le-am purtat de grija si in ultimul an de viata al mamei mele, am ingrijit-o la mine in locuinta datorita faptului ca toti cei 6 frati au respins-o.In momentul de fata sint in divergenta judiciara.Ce sanse am si cum ati putea sa ma ajutati in problema mea ? Va multumesc pentru un raspuns. Cu stima R.T.
Cadastru, topografie, geodezie, Cadastru, topografie, geodezie
Plosca
Localitate / sector: Plosca, Teleorman
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua, Am un teren in Comuna Plosca unde trebuie sa aflu inclinatia terenului, impartirea terenului in doua si eventual trasare constructiei. Precizez ca arhitectul are nevoie de planul, inclinatia terenului ptr a stabili cota 0. Va rog sa-mi dati o oferta si cam cand ati putea sa efectuati aceste operatii. Multumesc, .
Cadastru, topografie, geodezie, Dezmembrare sau alipire imobil
București sector 1
Localitate / sector: București sector 1
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua, Vrem sa facem alipirea a doua apartamente situate in acelasi imobil, acelasi proprietar. Ne intereseaza daca se pot scoate de firma dvs. toate actele necesare pentru aceasta procedura. In prezent exista acte de proprietate si cateva extrase de carti funciare mai vechi. Imobilul se afla in Sector 1, Bucuresti. Am cerut la notar aceasta procedura si ne-au cerut o serie de acte pe care nu le avem si nu stim cum se pot obtine si vrem sa stim daca ne puteti ajuta in acest sens. Actele cerute sunt: 1. Încheierea de intabulare a dreptului de proprietate; 2. Dosar cadastral; 3. Certificat fiscal pentru alipire. Va multumim frumos,
Cadastru, topografie, geodezie, Topograf
Valea Adâncă
Localitate / sector: Valea Adâncă
Tip imobil: Altceva
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua, Sunt presedintele ascociatiei de proprietari Lunca Bahlui 17. Toti locatarii doresc o lamurire in ceea ce priveste "cota indiviza din teren". Noi avem mp cota indiviza impartit la 10 apartamente cate are blocul. Din cele 10 apartamente 1 este al dezvoltatorului ( pe firma lui , nevandut ). Dupa constructia blocului 2 ne-a introdus in loc de parcare de la bl2 la bl1 si spune ca celui de la bl1 i sa dat cota indiviza pentru acel spatiu ( parcare ). Este posibil sa dai cota indiviza din lotul 1 ( bl1 ) pentru lotul 2 ( bl 2) ?
Cadastru, topografie, geodezie, Cadastru și intabulare - Suceava
Suceava
Localitate / sector: Suceavs
Tip imobil: Altele
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Sunt administrator al asociatiei de T7, , str. Ana Ipatescu, nr. 7, bloc turn. Am nevoie de un extras de carte funciara colectiva a blocului, care e necesar la tribunal pentru constituirea a asociatiei. Nu am insa nici un fel de numere din cele care sunt cerute pt ca probabil, blocul nu are intabulare.
Cadastru, topografie, geodezie, Cadastru și intabulare
București sector 3
Localitate / sector: Bucuresti sector 3
Tip imobil: Apartament
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua, as dori oferte pt servicii de cadastru si intabulare pt un apartament de 2 camare situat la piata Minis sector 3. Aceste acte sunt necesare pentru deschiderea unei succesiuni ca urmare a decesului tatalui meu. Daca mai sunt necesare si alte informatii va rog sa ma contactati la nr de tel metnionat Va multumesc,
Cadastru, topografie, geodezie, Firme topografie - Galați
Galați
Localitate / sector: Gal
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Este vorba despre un spatiu commercial, care are intrarea la parter din strada, iar intrarea la etajul unul din spatele cladirii. Spatiul urmeaza sa fie facut ca si cabinet stomatoligic, deaceia la parter fiind o sala de asteptare este nevoie de scara prin interior la etajul unul ca pacientii sa nu fie nevoiti sa iasa afara pentru a urca la alt medic la etajul unul.
Cadastru, topografie, geodezie, Cadastru, topografie, geodezie
Bârlad
Localitate / sector: Bârlad, Vaslui
Tip imobil: Altele
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua, Ma numesc si as dori intocmirea unei documentatii cadastrale a unui teren din municipiul Barlad. Terenul , pe care este construit si o casa, apartine soacrei mele. Casa este cumparata in urma aproximativ 40 de ani, fara a fi prevazut in actul de vanzare cumparare si terenul. De la cumpararea casei, terenul pe care este construita aceasta si gradina aferent, au fost ingradite si stapanite neintrerupt. Dorim sa obtitem act de proprietate si pentru teren, urmand a intocmi o cerere in acest sens la instanta de judecata. Din acest motiv, din cate am inteles, trebuie intocmita o documentatie cadastrala. Casa si terenul se afla in municipiul Barlad, strada Vasile Lupu 70. Cu stima,
Cadastru, topografie, geodezie, Cadastru, topografie, geodezie - Iași
Iași
Localitate / sector: Iași
Tip imobil: Apartament
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Apartament cu trei camere și dependințe la etajul 3 (suprafață de 61,91 mp., din acte - fără suprafața celor două balcoane) și o cameră anexă la mezanin (suprafață 11,40 mp. - fără suprafața balconului) în aceeași scară. Apartamentul este în centrul administrativ și scara are documentație topo-cadastrală în vigoare de la constituirea asociației de proprietari.
Cadastru, topografie, geodezie, Plan de situație
Bughea de Jos
Localitate / sector: Bughea de Jos, Arges
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Bună ziua, Am un teren, extravilan, si am obtinut autorizatia de construcție pentru o cladire cu destinație camere de locuit si magazie pentru organizare de șantier 5x6 m. Momentan nu este nimic construit. Am facut cerere catre furnizorul de energie electrică pentru racordarea la reteaua electrica. Furnizorul și-a dat acordul (mi-a trimis contractul de racordare) dar mi-a solicitat plan de situatie si plan de incadrare in zona vizat de OCPI. Mă puteți ajuta? Mulțumesc.


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.