Servicii

Exemple de cereri

Cadastru, topografie, geodezie, Topograf - Pitești
Pitești
Localitate / sector: Pitești
Tip imobil: Teren intravilan/extravilan
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Mama este proprietara mai multor terenuri situate pe razele comunelor Lerești, Valea Mare Pravăț și Mioarele, iar eu sunt mandatat să gestionez aceste terenuri. Dorim să efectuăm cadastrul acestor terenuri și intabularea în cartea funciară. Este vorba de 8 loturi de teren intravilan și extravilan, care sunt ocupate cu fânețe și livezi și un trunchi de pădure.
Cadastru, topografie, geodezie, Topograf - Ploiești
Ploiești
Localitate / sector: Ploiești
Tip imobil: Altele
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Mama mea, Elena, a mostenit dupa sotul decedat o proprietate (teren si casa) in str. Gheorgeh Sincai. nr.45, Ploiesti (in zona centrala) pentru care nu a realizat nici operatiunile cadastrale, nici inscrierea in cartea funciara. Acum este interesata sa vanda aceasta proprietate. Va rog sa ne ajutati cu identificarea unui experta cadastru autorizat care sa ne intocmeasca toata documentatia pentru vanzarea proprietatii.
Cadastru, topografie, geodezie, Topograf
București sector 2
Localitate / sector: București, București, sector 2
Tip imobil: Apartament
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Buna ziua. As dori oferte pentru cadastrul si intabularea unui apartament din sectorul 2, Lacul Tei, cu doua camere, o baie, o camara, un vestibul, un hol lung si un balcon (apartamentul situanduse la parter imobilului, balconul este facut la cativa ani buni dupa construirea blocului). Totul avand o suparafata pana in 70 mp. Mulțumesc anticipat.
Cadastru, topografie, geodezie, Plan de situație - Călărași
Călărași
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua, S.A. detine o proprietate in Calarasi, str. Luceafarului nr. 2, jud. Calarasi (fosta str. Digului). Este atasat Extrasul de Carte Funciara. Pentru aceasta proprietate este necesara elaborarea urmatoarelor documentatii: - plan de amplasament si delimitare a bunului imobil - relevee pentru cladirile C1 - Camin muncitoresc P+2 si C2 - Atelier+magazie. Ca urmare, avem rugamintea sa ne transmiteti oferta Dvs. pentru elaborarea documentatiilor la care ne-am referit mai sus. Va rugam sa atasati la oferta Certificatul de inregistrare si Autorizatia pentru efectuarea acestor lucrari. Asteptam cu interes oferta Dvs. si va multumim anticipat pentru un raspuns prompt.
Cadastru, topografie, geodezie, Cadastru, topografie, geodezie
Vișeu de Sus
Localitate / sector: Vișeu de Sus
Tip imobil: Teren intravilan/extravilan
Termen orientativ de începere a lucrării: Mai mult de 3 luni
In urma cu 30 de ani ,tatal meu a cumparat un teren cu constructie undeva la 1 ar si un pic ,facand contrat de vanzare cumparare doar cu martori nu si prin notar dar nu a reusit sa se intabuleze nici pana acum . In urma cu 3 ani casa fiind veche s-a prabusit iar acum acel teren vrea sa mi-l lase mie. As vrea sa stiu daca as putea sa intabulez terenul direct pe mine si care ar fi metoda cea mai usoara ,aici ma refer si la birocratie si la suma . Nu as vrea sa pierd foarte mult timp cu umblatul pe la diferite institutii si nici sa cheltui foarte mult. As vrea daca se poate sa imi spuneti cea mai convenabila metoda.
Cadastru, topografie, geodezie, Cadastru, topografie, geodezie
Segarcea
Localitate / sector: Segarcea
Tip imobil: Altele
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
CASA SI CURTE LOC SEGARCEA ,JUD DOLJ , NU CRED CA AM NUMAR CADASTRAL NU STIU UNDE SA IL CAUT , ESTE CASA PARINTEASCA ,CUNPARATA DE MINE DORESC SA FAC EXTRAS DE CARTE FUNCIARA SI NU STIU CE DOCUMENTE TREBUIESC. CASA 86 M/P TREI CAMERE, HOL , BUCATARIE , CURTE M/P CAM ASA . MULTUMESC . ASTEPT INTREBARI SI RASPUNSURI. STIMA
Cadastru, topografie, geodezie, Cadastru, topografie, geodezie
Lucieni
Localitate / sector: Lucieni
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Doresc o delimitare de teren între mine și vecinul care a luat gardul de sârmă existent (ca era făcut de dânsul si sa ne facem altul dacă avem nevoie).Asta doresc ,sa fac altul de tablă înalt, pe cheltuiala mea,dar înainte să vină un expert sa măsoare conform schiței pe care o am(Am act de vanzare-cumpărare eu si fratele meu) si sa bată niste borne, tarusi in hotar,pentru liniștea amândurora. In casa locuiesc părinții mei, ar trebui sa-i fac mamei o împuternicire ca eu nu pot ajunge din Suceava unde locuiesc acum,asa repede ??
Cadastru, topografie, geodezie, Cadastru, topografie, geodezie - Brașov
Brașov
Localitate / sector: Brașov
Tip imobil: Construcţie nouă
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua. Vreau sa cumpar un loc de casa. Doamna de la care cumpar are toate actele in regula insa nu stie nimeni exact in ce loc este . Precizez ca locuiesc in Dumbravita iar aici este o problema fff mare cu Primaria. Vz rog sa-mi spuneti cum as putea proceda. Pur si simplu mie imi trebuie sa aflu exact de unde incepe si pana unde
Cadastru, topografie, geodezie, Dezmembrare sau alipire imobil - Oradea
Oradea
Localitate / sector: Oradea
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Am o casa in comuna Cefa Bihor cu doua camere bucatarie baie cu acte de proprietate in regula ,acum 15 ani am mai construit doua camere si hol lipite de contructia veche (am autorizatie de constructie)care nu sunt finisate (locuibile) in acest moment .Am decis sa vand casa si banuiesc ca trebuie sa refac toata documentatia si planurile casei. Multumesc anticipat !
Cadastru, topografie, geodezie, Cadastru, topografie, geodezie
Deva
Localitate / sector: Deva
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Buna ziua. Doresc sa imi fie intabulate in CF imobilele situate in Cristur nr . Casa si curtea sunt intabulate, dar printr-o eroare a primariei Deva nu sunt mentionate in CF suprafetele . Pentru terenul agricol intravilan, cumparat pe baza unui titlu de proprietate trebuie facuta iesirea din indiviziune si intabulata doar suprafata care imi apartine. doresc oferte de executare. Multumesc .


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.