Sunteți interesat de prețurile pentru cadastru și intabulare? Am verificat gama de prețuri și cât vă vor cere în medie profesioniștii, pe baza proiectelor realizate.

Cadastru și intabulare garsonieră
Prețul mediu 350 lei/apartament
Costuri variabile 300400 lei/apartament

Cadastrul este operațiunea prin care se identifică, se măsoară, se prelucrează datele obținute (relevee) și se creează un fișier cadastral pentru a fi înscrise în Cartea Funciară. Prețul include documentația, taxele nu sunt incluse. Veți plăti cel puțin 300 lei/apartament pentru cadastru și intabulare garsonieră.

Solicită oferte!
Cadastru și intabulare apartament - 2 camere
Prețul mediu 400 lei/apartament
Costuri variabile 350450 lei/apartament

Prețul include serviciile de cadastru și intabulare pentru un apartament cu două camere, fără taxe. Uneori este necesară o taxă suplimentară pentru un serviciu de urgență. Veți plăti cel puțin 350 lei/apartament pentru cadastru și intabulare apartament - 2 camere.

Solicită oferte!
Cadastru și intabulare apartament - 3 camere
Prețul mediu 450 lei/apartament
Costuri variabile 400500 lei/apartament

Prețul include serviciile de cadastru și intabulare pentru un apartament cu trei camere. Unii topografi percep un preț mai mare pentru a accelera procesul. Taxa nu este inclusă. Veți plăti cel puțin 400 lei/apartament pentru cadastru și intabulare apartament - 3 camere.

Solicită oferte!
Cadastru și intabulare apartament - 4 camere
Prețul mediu 550 lei/apartament
Costuri variabile 500600 lei/apartament

În preț este inclusă procedura cadastrală și intabularea pentru un apartament cu patru camere. Taxa nu este inclusă. Prețul este mai mare în cazul în care serviciul este urgent. Prețul minim pe care îl vei plăti pentru cadastru și intabulare apartament - 4 camere este de 500 lei/apartament, iar cel maxim este de 600 lei/apartament.

Solicită oferte!
Cadastru și intabulare teren
Prețul mediu 950 lei/proiect
Costuri variabile 8001.100 lei/proiect

Cadastrul reprezintă identificarea, măsurarea, descrierea și înregistrarea terenurilor în documentele cadastrale și reprezentarea acestora pe hărți și planuri cadastrale. Intabularea înseamnă înscrierea în Cartea Funciară. Prețul depinde dacă terenul este intravilan sau extravilan, cu sau fără construcții. Costul mediu pentru cadastru și intabulare teren este de 950 lei/proiect, sau de obicei între 800 lei/proiect și 1.100 lei/proiect.

Solicită oferte!
Actualizare cadastru
Prețul mediu 1.150 lei/proiect
Costuri variabile 8001.500 lei/proiect

Această procedură este necesară în cazul rectificării documentaţiilor cadastrale şi a suprafeţelor înscrise în Cartea Funciară. Prețul depinde de mărimea terenului, de existența sau nu a unei construcții pe teren. Include măsurători și întocmirea documentației. Costul mediu pentru actualizare cadastru este de 1.150 lei/proiect, sau de obicei între 800 lei/proiect și 1.500 lei/proiect.

Solicită oferte!

Cereri recente pentru cadastru și intabulare

Cadastru, topografie, geodezie, Cadastru, topografie, geodezie
București sector 6
Localitate / sector: București sector 6
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Modernizare de retea electrica mt/jt in Bucuresti cu lungimi pana la 5 km. Solicitam plan cu cote stereo in system stereo 70, delimitari proprietati, stalpi, hidranti, cote de nivel. planul solicitat in system stereo 70 este necesar pentru obtinerea avizelor edilitare de la Distrigaz si Apa Nova Bucuresti.
Cadastru, topografie, geodezie, Firme topografie - Drobeta-Turnu Severin
Drobeta-Turnu Severin
Localitate / sector: Drobeta Turnu Severin
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Locuiesc la bloc în Drobeta. in construcţie blocul este construit cu un spaţiu intre 2 scări destinat pentru aca etajele superioare sa aiba lumina naturală SPATIUL RESPECTIV NU RSTE DESTINAT CA BUNURI COMUNE ALE PROPRIETARILOR În urmă cu 16 ani toti proprietari şi-au dat acordul ca eu sa construiesc o anexă gospodărească la parterul iluminatorului deoarece era un spaţiu inutil.Amconstruit asea anexă gospodărească acum 16 ani doresc să solivit judecătoriei să constate dreptul de proprietate prinuzucapiune conform noului cod civil Pentru aceasta îmi trebuie un plan cadastral şi expertiza tehnică. Vă rog să îmi comunicaţi dacă puteţ face acest lucru şi care ecte preţul total Menţionez că anexa are 6mp
Cadastru, topografie, geodezie, Cadastru, topografie, geodezie
Drobeta-Turnu Severin
Localitate / sector: Drobeta Turnu Severin
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Locuiesc la bloc în Drobeta la o scară cu mai mulţi proprietari Din construcţie blocul este construit cu un spaţiu între 2 scări destinat iluminare naturală la etajele superioare. SPATIUL RESPECTIV NU ESTE DESTINAT CA BUNURI COMUNE ALE PROPRIETARILOR În urmă cu 16 ani toţi proprietari şi-au dat acordul ca eu sa construiesc o anexă gospodărească la parterul iluminatorului deoarece era un spaţiu inutil pentru locatari care au imobile la parter . Etajele superioare nu sunt afectate de această construcţie. Am construit acea anexă gospodărească acum 16 ani. Doresc să solicit judecătoriei să constate dreptul de proprietate prin uzucapiune conform noului cod civil Pentru aceasta îmi trebuie un plan cadastral şi expertiza tehnică. Menţionez că anexa are 6mp.Vă mulţumesc.
Cadastru, topografie, geodezie, Dezmembrare sau alipire imobil - Sibiu
Sibiu
Localitate / sector: Sibiu
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua, Numele meu este . Mama mea detine in prezent un teren cu 2 imobile pe el si doreste sa lase un imobil mie, unul surorii mele. Momentan amble cladiri sunt pe acelasi CF. Cele 2 imobile sunt independente, nu sunt duplex sau lipite. As fi interesat de ce trebuie facut si de asemenea ce costuri implica. Multumesc, O zi buna!
Cadastru, topografie, geodezie, Intabulare apartament
București sector 1
Localitate / sector: București sector 1
Tip imobil: Apartament
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua, Imi trebuie cat de urgent sa fac schita de cadastru a unei garsoniere din str. Biserica Enei nr 14. Mentionez ca am nevoie de masuratori pentru a depune dosarul de observatii dupa lucrarile de consolidare, adica ea la origine a avut 35.9 mp. Eu sunt proprietara garsonierei. Cu stima,
Cadastru, topografie, geodezie, Plan de situație - Călărași
Călărași
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Ne intereseaza sa achizitionam un teren de 30m latime si 18 adancime pe care sa construim un spatiu comercial de P+1 modern. Spatiul se va imparti la parter in 3 suprafete. Constructia se va executa pe structura metalica si inchisa cu panouri termoizolante. Ne intereseaza un pret pentru proiectare si obtinerea tuturor autorizatiilor necesare penrru inceperea lucrarilor.
Cadastru, topografie, geodezie, Cadastru, topografie, geodezie
București sector 1
Localitate / sector: București sector 1
Tip imobil: Casă
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Va solicit o oferta pentru realizarea a 13 numere cadastrale noi, rezultate din dezmembrarea terenului (aflat in diviziune) aferent unui bloc cu 3 aparatamente, din care 12 numere cadastrale vor avea destinatia de parcari (a cate 4 parcari pentru fiecare apartament) si 1 numar cadsatral pentru terenul comun al celor 3 apartamente avnd ca scop accesul catre cele 12 parcari si catre spatiile verzi comune. As dori daca se poate mai urgent.
Cadastru, topografie, geodezie, Intabulare casă
București sector 3
Localitate / sector: BUCURESTI Sect 3 TITAN
Tip imobil: Apartament
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Familie rog oferte pentru un pachet alcatuit din: - un apartament de 3 camere in bloc - o garsoniera in bloc - doua apartamenre identice in bloc. Toate in vecinatate, in zona BILLA-TITAN. Propietari persoane fizice in familie. Cu exceptia garsonierei, nu prezinta urgenta. Oferta se va referi la onorariul pentru cadastru si intabulare la fiecare unitate, separat de taxele legale cerute de autoritati. Multumim!
Cadastru, topografie, geodezie, Topograf - Târgu Mureș
Târgu Mureș
Localitate / sector: Târgu Mureș
Tip imobil: Teren intravilan/extravilan
Termen orientativ de începere a lucrării: Mai mult de 3 luni
Penitenciarul Târgu Mureș are în derulare o investiție “Curte plimbare noua – Penitenciarul Târgu Mureș”. Solicităm o ofertă de preț pentru Studiu topografic al amplasamentului, avizat OCPI. În acest sens, am atasat cateva documente cu scopul de a facilita întocmirea ofertei de preț. Mentionam că destinația obiectivului de investiții propus este o curte de plimbare, respectiv spațiu special amenajat pentru asigurarea plimbării persoanelor private de libertate. Funcțiunea obiectivului de investiții propus este de a oferi persoanelor private de libertate dreptul la plimbare. Suprafaţa de teren pe care se va realiza noua construcție este de 80 MP (12,30 x 6,5m) și va fi formată din curte de plimbare cu grup sanitar și culoar acces.
Cadastru, topografie, geodezie, Topograf - Constanța
Constanța
Localitate / sector: Constanța
Tip imobil: Apartament
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Rog oferte de pret pentru realizarea documentatiei de cadastru si intabulare in evidentele de carte funciara( prima intabulare) pentru doua garsoniere identice situate la acceasi adresa in Constanta, fiecare avand suprafata de 20 mp, precum si pentru alte patru garsoniere identice situate la aceeasi adresa in Constanta, avand fiecare 10 mp. Va multumesc anticipat!