Cât costă cadastru apartament?

 • 350450 lei
  Cadastru și intabulare apartament - 2 camere
Solicită oferte

Sunteți interesați de cadastru apartament? Am verificat cum variază prețurile pentru cadastru apartament, ce includ acestea și de ce depind.


Cadastru și intabulare garsonieră

 • 300400 lei

Cadastrul este operațiunea prin care se identifică, se măsoară, se prelucrează datele obținute (relevee) și se creează un fișier cadastral pentru a fi înscrise în Cartea Funciară. Prețul include documentația, taxele nu sunt incluse. Veți plăti cel puțin 300 lei pentru cadastru și intabulare garsonieră.

Solicită oferte

Cadastru și intabulare apartament - 2 camere

 • 350450 lei

Prețul include serviciile de cadastru și intabulare pentru un apartament cu două camere, fără taxe. Uneori este necesară o taxă suplimentară pentru un serviciu de urgență. Veți plăti cel puțin 350 lei pentru cadastru și intabulare apartament - 2 camere.

Solicită oferte

Cadastru și intabulare apartament - 3 camere

 • 400500 lei

Prețul include serviciile de cadastru și intabulare pentru un apartament cu trei camere. Unii topografi percep un preț mai mare pentru a accelera procesul. Taxa nu este inclusă. Veți plăti cel puțin 400 lei pentru cadastru și intabulare apartament - 3 camere.

Solicită oferte

Cadastru și intabulare apartament - 4 camere

 • 500600 lei

În preț este inclusă procedura cadastrală și intabularea pentru un apartament cu patru camere. Taxa nu este inclusă. Prețul este mai mare în cazul în care serviciul este urgent. Prețul minim pe care îl vei plăti pentru cadastru și intabulare apartament - 4 camere este de 500 lei, iar cel maxim este de 600 lei.

Solicită oferte

Solicitări recente pentru cadastru apartament

Plan de situație (pentru PUZ/PUD/PAC etc.)

 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Buna ziua, As avea nevoie de plan de situatie pentru un proiect pentru obtinerea autorizatiei de constructie. Spatiul comercial nu va fi compartimentat sau poate doar cu o magazie. Suprafata 60 mp ( 6 latime, 10 lungime). Inca nu avem cartea funciara, dar am inteles ca se poate rezolva. O zi frumoasa!

Dezmembrare sau alipire imobil

 • Localitate / sector: Constanța
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Voiam să știu cât anume ma costă serviciile dumneavoastră și durata procesului ptr dezmembrarea unui teren, al unei case în corbu, CT. (se va întocmi un act de donație) Părinții doresc sa ne lase, mie și surorii mele, o parte din teren și casă situate în intravilan. Vă mulțumesc,

Alte servicii de topografie, geodezie și cadastru

 • Localitate / sector: Mangalia, Constanța
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Buna ziua. Cautam pe cineva ce ne poate trasa fundatia cu proces verbal intr-o saptamana dupa cadastru reactualizat, autorizatia de constructie e gata si dorim sa incepem saparea santului pentru fundatie. Constructia se afla in Mangalia, casa de 56 mp, parter toate actele finalizate, ne intereseaza urgent. Multumim anticipat.

Trasări limite de proprietăți

 • Localitate / sector: Brașov, Brașov
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Detin un teren agricol in apropierea fostelor sere Codlea iar un vecin de tarla a intrat citiva metri cu aratura pe parcela mea, deviind in acelasi timp si drumul de acces tot spre parcela mea. Deoarece a facut acelasi lucru si anul trecut motivind ca suprafata parcelei lui este mai mica decit trebuie am decis sa iau masurile legale ce se impun. Pentru aceasta am nevoie, in prima faza, de o fotografie aeriana care sa dovedeasca devierea drumului si ciuntirea parcelei mele si, daca se ajunge ulterior la mediere sau proces, o lucrare de retrasare a parcelelor si de reinregistrare a lor. Ma intereseaza o estimare de pret pentru cele doua lucrari separat, urmind ca daca ma decid sa lucrez cu ofertantul sa renegociem pe informatii mai precise.

Alte servicii de topografie, geodezie și cadastru

 • Localitate / sector: Braila
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Mai mult de 3 luni

Buna ziua Ma intereseaza inchirierea unei echipe topo pentru executarea unor masuratori topometrice pentru Santier Pod Braila – drumuri de legatura. Echipa este constituita din: 1 inginer geodez 1 ajutor topo 1 masina ptr deplasare in santier 1 echipament topo ( baza si 2 GPS) Perioada contractului de prestari servicii este de minimum 3 luni cu posibilitate de prelungire a contractului. Programul este zilnic de 10 ore se lucreaza si 2 sambate pe luna. Cazarea personalului si motorina pentru deplasare este in sarcina dvs. Va rog sa-mi spuneti daca este de interes ptr firma Dvs si care este tariful lunar pentru aceste servicii.

Dezmembrare sau alipire imobil

 • Localitate / sector: Sălciua de Jos, Alba
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Buna ziua ,folosesc un teren de foarte mulți ani și doresc sa îl intabulez pentru liniștea mea,doresc sa construiesc o cabana pe viitor ,am luat legătura cu un domn topograf care ma minte de 4 luni ca ,,mâine,, rezolvam ,am copia de documentație de la el cu măsurătorile, doresc sa știu un preț pentru toată procedura pana când e pe numele meu cu cota de 1/1 și un timp ferm de execuție a lucrării și dacă faceți în zona noastră

Plan de situație (pentru PUZ/PUD/PAC etc.)

 • Localitate / sector: Rasnov, Brașov
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Mai mult de 3 luni

Situatia existenta: terenurile din dreapta au cf actualizate, cele din dreapta sunt in curs de dezmembrare. Ele sunt momentan extravilane tip faneata. Dorim sa le introducem in intravilan pentru a construi case de vacanta. Specificam ca in partea de jos este un drum, care presupunem ca pe viitor va fi modernizat avand in vedere un puz aprobat aflat in apropiere la o distanta de aproximativ 1km, si care prevede drum de doua benzi de 3.5m si trotuar de 1.5m pe fiecare parte. De asemenea sunt prevazute utilitati apa si canal. Linia de medie tensiune este pozitionata la drum.

Cadastru și intabulare

 • Localitate / sector: Timisoara
 • Tip imobil: Casă
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Mai mult de 3 luni

Buna ziua. Ma intereseaza daca este posibila dezmembrarea terenului in asa fel incat C1 sa fie pe alta parcela decat C2? (in atasament) In cazul in care este posibil. Imi puteti zice un cost aproximativ si cam cat dureaza procedura. Localitatea: Timisoara Suprafata teren: Tip teren: Intravilan Numari de loturi: 2 Cu stima,

Cadastru și intabulare

 • Localitate / sector: Deva, Hunedoara
 • Tip imobil: Teren intravilan/extravilan
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Buna ziua , As dori sa am o consultare cu privire la identificarea unor proprietati , terenuri in speta, pentru care am numar de Carte Funciara si numere topografice vechi . Platesc desplasarea in teren pentru efectuarea unei ridicari topo , dar doresc sa suprapun ridicarea pe aceste coordonate vechi pentru conformitate . Multumesc

Cadastru și intabulare

 • Localitate / sector: Baciu, Cluj
 • Tip imobil: Casă
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Buna ziua, am cumparat o jumatate de duplex in satul Popesti, comuna Baciu prin intermediul programului "Noua Casa". Conditia de aprobare a creditului a fost "actualizarea documentatiei cadastrale" in de zile. Imobilul este intabulat, are CF, am contract de vanzare-cumparare, singura problema este ca in releveu apare un balcon care de fapt nu exista si trebuie sters si actualizate documentele