Servicii

Exemple de cereri

București
Localitate / sector: București
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 145
Aveți deja teren?: Am deja terenul
Termen orientativ de începere a lucrării: Mai mult de 3 luni
Casa parter plus mansarda , amprenta 10*15 Structura de lemn cu preti din baloti de paie. (exterior tencuit + decorativa, iar la interior tencuit + placare rigips) Parter: living + bucatarie (8*6), baie oaspeti (1*1.5), windfang intrare (2*3), baie + spalatorie (2*2.5), dorimitor matrimonial(4*4), dormitor gemeni (4*3.5) Mansarda (dormitor Victor (3.5*4), Baie Mansarda + spalatorie (2*2.5), dormitor Eva (3.5*4) Acoperis in doua ape (isoscel), inclinatie 30 de grade.
Arhitecți, Arhitecți
Bod
Localitate / sector: Bod, Brașov
Tip obiect: Altele
Suprafața aproximativă (în m2): 77
Aveți deja teren?: Am deja terenul
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua, Am un teren in bod sat m2 si doresc o autorizatie de constructie pentru imprejmuire 3 laturi respectiv 77metri lungime totala gard. Gardul este dintr-o funatie de beton si sipca metalica cu porti de lemn. Doresc pe cineva care se poate ocupa de toata autorizatia si sa-mi spuna un cost informativ .
Arhitecți, Arhitecți
Apahida
Localitate / sector: Apahida
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 70
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Am dori sa extindem o casa veche, sa ii adaugam inca 2 camere, un living, o baie si terasa. Am dori oferte de reproiectare constructie existenta plus oferte constructie la rosu. Partea construita deja are aproximativ 50 mp, acoperis refacut si fundatie reconsolidata. Terenul pe care este situata casa este de mp. Extinderea am vrea sa o facem pe nivel, fara etaj.
Oradea
Localitate / sector: Oradea
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 125
Aveți deja teren?: Am deja terenul
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Structura de lemn; izolatie de lana .com; Doar parter; fara garaj; pivnita mica max 10mp; 3 dormitoare: unul mare doua mici; 2 bai; Semineu 1x; cat mai multe geamuri; incalzire pardoseala; Pompa de caldura aer apa chofu(https://nedavi-solar.ro/); Panou solar apa 1x; terasa deschisa cu fire-pit. Va atasez doua proiecte orientative pentru layout-uri. Prefer 1, merge si 2.
Arhitecți, Arhitecți
Siriu
Localitate / sector: Siriu
Termen orientativ de începere a lucrării: Mai mult de 3 luni
Dorinta mea este sa fac o investitie si am nevoie de informatii in primul rand ca sa pot lua cele mai bune decizii. Ideea este in felul urmator. Sa cumpar un teren cu o casa batranesca si sa o renovez pentru a deveni o mica este, ce modificari imi sunt permise, cat ma pot extinde in cazul in care casa e prea mica, ma pot extinde in lateral sau in inaltime???.Pentru a face lucrul asta e nevoie de ce acte, permise, licente???Cred ca am nevoie sa mi se explice de la A-Z .Va multumesc.
Arhitecți, Design interior
Cornu de Jos (Cornu)
Localitate / sector: Cornu de Jos (Cornu)
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 15
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua! Vreau sa renovez o bucatarie si baia matrimoniala dintr-o casa cu etaj. Restul casei l-am amenajat singura in functie de obiectele de decor pe care le detin. Baia este atasata unei camere amenajate in stil romanesc brancovenesc si se afla la etaj. Suprafata aprox. 6.6 mp. Cada a fost scoasa si doresc cabina de dus si introducerea unui bideu in masura in care spatiul o permite. Bucataria este de 4.5mp, forma atipica cu geamurile pe doua laturi care formeaza unghi de 90grade. Parterul este amenajat in stil industrial/nautic.
Arhitecți, Design interior
București sector 3
Localitate / sector: Bucuresti 3
Tip obiect: Apartament
Suprafața aproximativă (în m2): 10
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Buna ziua! vin in fata dumneavoatra cu următoareavproblema. Doresc sa amenajez dormitorul copiilor intr-un mod cat mai eficient posibil, deoarece pana in prezent nu am reușit sa o fac, deși am înlocuit destul de des mobilierul si de fiecare data am constatat ca acesta nu are utilitatea sperata, ba dimpotrivă. Ideea de baza (zic eu simpla), este ca in dormitor, pe langa amenajarea unuia sau doua paturi pentru cei doi copii (3,5 ani, respectiv 9 ani-baiat si fata), sa avem spații de depozitare si, evident un birou pentru teme. Va rog sa imi spuneti cum se procedează pentru furnizarea unui proiect de amenajare. Daca va ajuta pentru un start, va atașez planul camerei pe care doresc sa o amenajam. Multumesc anticipat pentru răspuns
Arhitecți, Arhitecți
Buzău
Localitate / sector: Buzău
Tip obiect: Spațiu industrial
Suprafața aproximativă (în m2): 340
Aveți deja teren?: Am deja terenul
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Hala industriala 15/23 h4,5 la streasina /6m coama. Un rand de geamuri la 2.5 m inaltime h geamuri 1m. Doua iesiri din care una ind. 3.5/4m cu obloane si una pietonala. Temelia e cu rampa de incarcare inaltime total a 1.2m Acoperis metalic din 5 ferme. Interior un birou o toaleta cu lavora si un vestiar
Ploiești
Localitate / sector: Ploiești
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 200
Aveți deja teren?: Am deja terenul
Termen orientativ de începere a lucrării: Mai mult de 3 luni
Avem nevoie de proiect si documentatia completa pentru exista si o firma pentru constructia la rosu, am vrea sa incepem in atunci trebuie sa obtinem autorizatia.Am atasat suportul Topografic si cateva imagini cu casa pe care am dori-o.Va suferi modificari in functie de dorintele noastre si teren, dar despre aceste aspecte discutam.Am dori sa gasim pe cineva dispus sa vina si la fata locului sa vada terenul si sa ne spuna ce putem face si ce nu din ce ne dorim. Se cer: Arhitectura Structura (Rezistenta) Instalatii Proiectul D.T.A.C Arhitectura D.T.A.C Rezistenta D.T.A.C Instalatii D.T.A.C Proiect Tematic
Târgoviște
Localitate / sector: Târgoviște
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 150
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Doresc amenajarea,personalizarea,unei case formată din un living in suprafata de 40mp,o bucătărie cu suprafata de 12mp,un dormitor cu suprafata de12mp,un al 2lea dormitor în suprafata de 18 mp,al 3lea dormitor în suprafata de 14mp si al 4lea dormitor în suprafata de 13mp,un hol în formă de L în suprafata de 14mp si o baie in suprafata de 12mp, casa scarii+un hol în suprafata de 10mp. De menționată ca doua din cele 4 dormitoare sunt pentru copii, o fetiță si un băiețel, si de asemenea toate camerele sunt deja mobilate,mai putin camera băiețelului. Măsurile sunt aproximative! La nevoie pot trimite si poze. Multumesc!


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.