18 recenzii pentru TURBO BIO CLEAN S.R.L.

5,0 / 5
East E. T. S. - cu 9 zile în urmă
Suntem foarte multumiti de aceasta firma, TURBO BIO CLEAN . Pretul este unul bun iar serviciile sunt excelente. Curatenia a fost facuta corespunzator. Au respectat tot ce scria pe contract.
Răspunsul profesionistului
Multumim foarte mult ptr increderea adcordata si suntem bucurosi de colaborare. Echipa TURBO BIO CLEAN
5,0 / 5
Mihaela L. P. - cu 2 luni în urmă
TURBO BIO CLEAN S.R.L. este o firma serioasa, buni profestionsti care ofera servicii de foarte buna calitate. Ii recomandam cu incredere pentru promtitudinea si serviiciile oferite!
Răspunsul profesionistului
Mulțumesc frumos, echipa TURBOBIOCLEAN SRL
5,0 / 5
Marius M. - cu 5 luni în urmă
Servicii de calitate . Promptitudine și profesionalism . Preț foarte bun raportat calitate/preț ale serviciilor . Recomand cu caldura TURBO BIO CLEAN S.R.L. !
Răspunsul profesionistului
Mulțumim frumos ptr aprecieri, echipa TURBOBIOCLEAN SRL
5,0 / 5
Nicoleta B. - cu 5 luni în urmă
TURBO BIO CLEAN S.R.L. profesionism si produse de calitate, flexibilitate. Recomand!
sa includa in serviciile sale si pe cele de intretinere curatenie, tip abonament...
Răspunsul profesionistului
Multumim frumos,Echipa TURBO BIO CLEAN SRL
5,0 / 5
Ciupitu E. - cu 5 luni în urmă
TURBO BIO CLEAN S.R.L. este o firma serioasa; oferă servicii de foarte buna calitate și sunt foarte eficienți. Recomand cu încredere.
Răspunsul profesionistului
Mulțumim frumos. Echipa Turbobioclean SRL Marina Badea
5,0 / 5
Lavinia A. - cu 7 luni în urmă
TURBO BIO CLEAN S.R.L. Furnizorul a fost de calitate. Sunt o firma serioasa si au oferit servicii de calitate. Recomand cu incredere!
Răspunsul profesionistului
Mulțumesc frumos Echipa Turbobioclean
5,0 / 5
Aurelian A. - cu 8 luni în urmă
Serviciile de curatenie au fost prestate de firma TURBO BIO CLEAN S.R.L.. Seriosi, punctuali si eficienti. Recomand!
Răspunsul profesionistului
Multumim foarte mult ptr.aprecieri,a fost o placere sa colaboram cu dvs.,si vom raspunde la fel si pe viitor cerintelor dvs. Echipa TURBO BIO CLEAN S.R.L.
5,0 / 5
Ionut C. - cu 9 luni în urmă
Despre TURBO BIO CLEAN S.R.L. pot spune urmatoarele :seriozitate, punctualitate si o treaba foarte bine facuta. Bravo!
-
Răspunsul profesionistului
Multumim foarte mult ptr. aprecierile dvs.A fost o experienta placuta sa lucram ptr. dvs. si vom raspunde cu drag solicitarilor si pe viitor. Multumim,echipa TURBO BIO CLEAN SRL
5,0 / 5
Diana B. - cu 10 luni în urmă
Pentru curatenie generala intr-un apartament i-am ales pe cei de la TURBO BIO CLEAN S.R.L.. Sunt foarte multumita de serviciile oferite. Sunt seriosi, profesionisti, amabili. Voi mai apela la serviciile lor.
Răspunsul profesionistului
Mulțumim frumos pentru evaluarea făcută. Cu mare drag vom răspunde cererilor dvs.
5,0 / 5
DANIELA L. - 1 an în urmă
In ziua in care am postat solicitarea pe necesit.ro, am si gasit firma pentru curatenie generala. Este vorba de TURBO BIO CLEAN SRL. Recomand!
Răspunsul profesionistului
Multumim pentru increderea acordata.

Exemple de solicitări

Firme de curățenie, Firme curățenie
București sector 5
Localitate / sector: București sector 5 (București)
Frecvență: O dată pe zi
Tip spațiu comercial: Birou
Suprafața spațiului (în m2): 420
Buna ziua, Va rog sa-mi trimiteti o oferta de pret pentru curatarea zilnica a unui spatiu de birouri de mp. Deasemenea, ne intereseaza si o oferta pentru o persoana care sa asigure in permanenta curatenia la birou (8 ore/zi). Sediul companiei este: Strada Izvor, 92-96, sector 5, Bucuresti. Multumesc
Firme de curățenie, Curățenie la domiciliu
Fieni
Localitate / sector: Fieni (Dâmbovița)
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 100
Este vorba despre o casa de 4 camere + o magazie situate in Fieni, Dambovita (suprafata estimativa mp). As dori o oferta care sa includa indepartarea panzelor de paianjeni, aspirat (desi nu sunt covoare), sters podele din lemn (dusumea), sters praful de pe mobilier si curatarea geamurilor. Mentionez ca nu este un spatiu locuit decat timp de cateva zile pe an, astfel incat curatenia va fi una generala. Nu exista baie sau bucatarie.
Firme de curățenie, Curățenie birouri
Mamaia
Localitate / sector: Mamaia (Constanța)
Frecvență: O dată pe zi
Tip spațiu comercial: Bloc de locuințe (scara blocului)
Suprafața spațiului (în m2): 350
O scara cu 5 etaje, maturat spalat cu mopul zilnic in lunile iulie- august, la doua zile septembrie-iunie, maturat parcare in fata blocului aproxmp, la 2-3 zile, sters geamuri - la fiecare etaj(5) la 2 sapatamini, spalat pubele gunoi la 2-3 zile vara 3-4 zile extrasezon , curatenie lift- marca Schindler, curatat aplice 6/etajx5= 30 buc, o data pe luna, curatat usa la intrare zilnic iulie- august, la doua zile sept-iunie, curatenie centrala termica 30mp sapamanal.
Firme de curățenie, Curățenie la domiciliu
București sector 6
Localitate / sector: București sector 6 (București)
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 50
Apartament cu 2 camere, o baie cu cada, o camara, fara balcon, care a fost nelocuit timp de 2 ani. Pe langa aspirare profesionala, doresc si o curatare a covoarelor in situ, cu spuma sau cu jet de aburi sub presiune, aspirare profunda si eventual curatare canapea si fotoliu-pat, spalare temeinica grsie, faianta, parchet alaminat si linoleum, ferestre (termopan pvc alb) interior si exterior, jaluzele (pvc), pervazuri, tocarie, usi, calorifere exterior, tevaraie, rafturi si polite, cada, chiuvete, vas wc, aspirare pereti, perdele, biblioteca (fara a scoate cartile din ea, pe deasupra lor, atat cat este posibil), curatare temeinica exterior si interior aragaz si frigider... Pe scurt, doresc o curatenie generala profesionala, executata de profesionisti eficienti, dotati cu utilaje profesionale si cu produse profesionale de mare eficacitate. Deplasare pentru evaluare si curatenie doar pana pe 9 iulie inclusiv. As vrea ca operatiunea sa fie gata in cel mult o zi. Poate fi si o zi nelucratoare (sambata sau duminica). Multumesc anticipat pentru oferte.
Firme de curățenie, Curățenie la domiciliu
București sector 5
Localitate / sector: București sector 5 (București)
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 60
Apartament cu 2 camere, 60mp, zona Antiaeriană, curățenie după zugrăvit, incluzând curățatul geamurilor, al gresiei și faianței, al parchetului, ștersul mobilei și al oglinzilor de pe mobilă și din baie, igienizarea saltelei din dormitor și a colțarului din sufragerie, curățare prize și întrerupătoare, etc. Aș dori ofertele de preț pe mail. Vă mulțumesc.
Firme de curățenie, Curățenie
Giroc
Localitate / sector: Giroc (Timiș)
Frecvență: O dată pe săptămână
Tip spațiu comercial: Bloc de locuințe (scara blocului)
Suprafața spațiului (în m2): 400
OFERTA PT CURATENIE SCARI DE BLOC: 1 SC. DE 10 ETAJE FARA GHENA- DE DOUA ORI /SAPT , O DATA MATURAT O DATA MATURAT+ SPALAT ZONA DAMBOVITA 1 SC 4 ETAJE-DE DOUA ORI /SAPT , O DATA MATURAT O DATA MATURAT+ SPALAT ZONA C, SAGULUI STR. POIANA RUSCAI 1 SC 4 ETAJE-DE DOUA ORI /SAPT , O DATA MATURAT O DATA MATURAT+ SPALAT BLD SUDULUI
Firme de curățenie, Curățenie birouri
București sector 1
Localitate / sector: București sector 1 (București)
Frecvență: O dată pe săptămână
Tip spațiu comercial: Birou
Suprafața spațiului (în m2): 137
- indepartarea panzelor de paianjen; - aspirare + spalare pardoseala; - aspirare scaune + stergerea picioarelor; - stergerea prafului + lustruirea mobilierului; - stergerea oglinzilor + monitoare; - stergerea electronicelor pe exterior; - stergerea electrocasnicelor pe interior si exterior; - stergerea caloriferelor; - stergerea intrerupatoarelor si a prizelor; - stergerea usilor din interior + tocarie - stergere usa lift, oglinda, spalare pardoseala, - igienizare, dezinfectare grup sanitar (2toalete); - colectare si evacuarea gunoiul, inlocuirea sacilor de gunoi. - aspirare + spalare scara interioara. 2:25 pm Spatiul este aerisit, o sala este aproape goala. Pe jos este parchet.
Firme de curățenie, Firme de curățenie
București sector 4
Localitate / sector: București sector 4 (București)
Frecvență: O dată pe zi
Tip spațiu comercial: Birou, Magazin, Atelier
Suprafața spațiului (în m2): 400
Buna ziua!Avem nevoie de o doamna la curatenie de luni pana vineri care sa vina la noi 4-6/zi. Este vorba despre un showroom auto amplasat in zona Uniri, ca suprafata unde ar trebui sa faca curatenie ar fi vorba despre mp aprox. Este o zona de birouri open space, o zona unde sunt amplasate masinile,2 bai iar in partea de service ar trebui doar sa se ocupe de cuaratenie in baie si vestiar si sters birouri. Ca si activitati zilnice este necesar sa:stearga praful de peste tot, aspirat, spalat pe jos, paianjeni, spalat pahare, sters geamuri etc.
Hunedoara
Localitate / sector: Hunedoara (Hunedoara)
Frecvență: O dată pe săptămână
Tip spațiu comercial: Bloc de locuințe (scara blocului)
Suprafața spațiului (în m2): 100
Blocul are 3 scari, cu apartamente care dispuse pe 3 etale fiecare scara. 1 scara cu apartamente dispuse pe 2 etaje. in total 42 apartamente. Dorim curatenie 1 data pe saptamana - maturat si spalat, sters balustra, usa la intrare; 2-3 ori pe an sters geamurile. Nu avem ascensor. Nu am masurat spatiul. Va rugam trimiteti oferte cat mai repe. Multumim.
Firme de curățenie, Curățenie la domiciliu
Cluj-Napoca
Localitate / sector: Cluj-Napoca (Cluj)
Frecvență: O dată pe săptămână
Tip spațiu comercial: Depozit
Suprafața spațiului (în m2): 170
Spatiul pentru care dorim servicii de curatenie este un depozit de mp aflat la demisol. Pe jos este beton elicopterizat si in cea mai mare parte sunt rafturi, dar exista si cateva birouri, plus grup sanitar. Activitatea este de magazin online, asadar singurele deseuri sunt cele rezultate in urma ambalarii produselor. In functie de oferte, vom opta pentru curatenie o data sau de doua ori pe saptamana.