16 recenzii pentru TURBO BIO CLEAN S.R.L.

5.0 / 5
Marius M. - cu 2 luni în urmă
Servicii de calitate . Promptitudine și profesionalism . Preț foarte bun raportat calitate/preț ale serviciilor . Recomand cu caldura TURBO BIO CLEAN S.R.L. !
Răspunsul furnizorului
Mulțumim frumos ptr aprecieri, echipa TURBOBIOCLEAN SRL
5.0 / 5
Nicoleta B. - cu 2 luni în urmă
TURBO BIO CLEAN S.R.L. profesionism si produse de calitate, flexibilitate. Recomand!
sa includa in serviciile sale si pe cele de intretinere curatenie, tip abonament...
Răspunsul furnizorului
Multumim frumos,Echipa TURBO BIO CLEAN SRL
5.0 / 5
Ciupitu E. - cu 2 luni în urmă
TURBO BIO CLEAN S.R.L. este o firma serioasa; oferă servicii de foarte buna calitate și sunt foarte eficienți. Recomand cu încredere.
Răspunsul furnizorului
Mulțumim frumos. Echipa Turbobioclean SRL Marina Badea
5.0 / 5
Lavinia A. - cu 4 luni în urmă
TURBO BIO CLEAN S.R.L. Furnizorul a fost de calitate. Sunt o firma serioasa si au oferit servicii de calitate. Recomand cu incredere!
Răspunsul furnizorului
Mulțumesc frumos Echipa Turbobioclean
5.0 / 5
Aurelian A. - cu 6 luni în urmă
Serviciile de curatenie au fost prestate de firma TURBO BIO CLEAN S.R.L.. Seriosi, punctuali si eficienti. Recomand!
Răspunsul furnizorului
Multumim foarte mult ptr.aprecieri,a fost o placere sa colaboram cu dvs.,si vom raspunde la fel si pe viitor cerintelor dvs. Echipa TURBO BIO CLEAN S.R.L.
5.0 / 5
Ionut C. - cu 6 luni în urmă
Despre TURBO BIO CLEAN S.R.L. pot spune urmatoarele :seriozitate, punctualitate si o treaba foarte bine facuta. Bravo!
-
Răspunsul furnizorului
Multumim foarte mult ptr. aprecierile dvs.A fost o experienta placuta sa lucram ptr. dvs. si vom raspunde cu drag solicitarilor si pe viitor. Multumim,echipa TURBO BIO CLEAN SRL
5.0 / 5
Diana B. - cu 7 luni în urmă
Pentru curatenie generala intr-un apartament i-am ales pe cei de la TURBO BIO CLEAN S.R.L.. Sunt foarte multumita de serviciile oferite. Sunt seriosi, profesionisti, amabili. Voi mai apela la serviciile lor.
Răspunsul furnizorului
Mulțumim frumos pentru evaluarea făcută. Cu mare drag vom răspunde cererilor dvs.
5.0 / 5
DANIELA L. - cu 9 luni în urmă
In ziua in care am postat solicitarea pe necesit.ro, am si gasit firma pentru curatenie generala. Este vorba de TURBO BIO CLEAN SRL. Recomand!
Răspunsul furnizorului
Multumim pentru increderea acordata.
5.0 / 5
Matei D. - cu 9 luni în urmă
Am colaborat cu TURBO BIO CLEAN S.R.L. pentru curatenie generala in 2 apartamente si am fost foarte multumita de serviciile oferite de acestia. Ii recomand!
Răspunsul furnizorului
Multumim mult ptr .increderea acordata.
5.0 / 5
Rizea A. - cu 10 luni în urmă
Sunt seriosi,civilizati,meticulosi.Isi fac treaba foarte bine. Sunt multumita de serviciile acestei firme,chiar peste asteptari. Recomand cu incredere firma Turbo Bio Clean.
Răspunsul furnizorului
Multumim frumos ptr aprecieri ,aceste valori caracterizeaza firma noastra Turbo bio clean str

Exemple de cereri

Firme de curățenie, Curățenie la domicilu
București sector 4
Localitate / sector: București sector 4
Frecvență: O dată pe săptămână
Suprafața spațiului (în m2): 75
Doresc ofertă pentru servicii de curățenie pentru un apartament cu 3 camere menționez că holul și bucătăria au gresie, iar camerele ca și pardoseală au parchet. O să doresc să încep din date de 1 noiembrie,menționez ca în timpul zilei sunt la servici dacă se poate să fiu contactat telefonic după-masa vă stau la dispoziție pentru mai multe detalii. Ofertele puteți să le transmiteți și prin e-mail. Vă mulțumesc !
Firme de curățenie, Firme de curățenie
București sector 3
Localitate / sector: București sector 3
Frecvență: De două ori pe lună
Tip spațiu comercial: Birou
Suprafața spațiului (în m2): 170
Este vorba despre un apartament. Activitatea se desfasoara in 4 camere (necesar aspirare, spalarea pardoselei, stergerea prafulu pentru curatenia de intretinere), este prezent un singur corp sanitar si o bucatarie. Pe langa cele mentionate, mai exista 2 camere in care doar aspiratorul este necesar si, bineinteles, holul care faciliteaza accesul catre toate camerele. Solicitam o oferta pentru curatenia de intretinere bilunara, dar ne intereseaza si tariful pentru o curatenie generala singulara in conformitate cu detaliile pe care vi le-am furnizat. Va multumesc.
Firme de curățenie, Firme de curățenie
Localitate / sector: București sector 1
Frecvență: Curățenie generală
Tip spațiu comercial: Birou
Suprafața spațiului (în m2): 650
Buna ziua, Dorim o echipa de curatenie formata din 2 persoane la viitorul nostru birou, zona Unirii. Suprafata mp, din care mocheta mp, restul parchet. Birourile sunt open space cu 50-60 persoane, cu 4 grupuri sanitare. Dorim si consumabile : detergent de vase, sapun lichid, servetele, odorizante, etc. Dorim echipa de curatenie in afara orelor de program, de la 6:00 la 9:00 a.m. daca se poate, de Luni pana Sambata inclusiv. Multumim si asteptam oferta dv. pe mailul
Firme de curățenie, Curățenie
Bucureşti sector 1
Localitate / sector: Bucuresti, sector 1
Frecvență: Curățenie generală
Tip spațiu comercial: Spațiu prestări servicii
Suprafața spațiului (în m2): 400
Buna ziua! Dorim oferta pentru servicii de curatenie pentru o clinica de kinetoterapie. Clinica este impartita astfel: o sala de mp cu aparatura pentru kinetoterapie, 2 vestiare, 4 dusuri. Suprafata totala a spatiului este de mp. Dorim curatenie generala in prima faza, urmand apoi ca din ianuarie sa continuam colaborarea pentru ca avem nevoie de curatenie in clinica o data pe luna.
Firme de curățenie, Servicii curățenie
București sector 3
Localitate / sector: București sector 3
Frecvență: O dată pe săptămână
Tip spațiu comercial: Complex de birouri
Suprafața spațiului (în m2): 750
Buna ziua, Va rog oferta pentru servicii de curatenie cu abonament lunar. Detalii: • Dorim doua vizite pe saptamana de cate 4 ore. Stabilim ulterior daca programul necesita ajustari. Ar fi ideal ca una din vizite sa fie sambata in interval 14:00 – 18:00, iar alta miercuri 6:00 – 10:00 sau 17:00 – 21:00. Se pot discuta si alte zile si ore. • Cladirea are suprafata totala utila: ≈ mp pe 5 nivele (S+P+3). • Adresa: Strada Traian 66, Sector 3. • Suprafata vitrata: perete cortina la parter de 60mp + alte ferestre (mici) la celelalte etaje + compartimentari din sticla (≈mp). • Dorim servicii obisnuite de curatenie ce includ: curatate mocheta (≈mp); curatare suprafete cu linoleu (≈mp) si vopsea epoxidica (≈mp); curatare geamuri si glafuri; curatare chicineta (cu electrocasnice, spalare vase); curatare toalete (6); curatate lift; stergere praf pe birouri, rafturi, dulapuri; etc. • Ne-am gandit ca la fiecare vizita sa fie curatate bucataria, toate toaletele (6), lift si hol intrare (total 2 ore), plus cate un etaj (pardoseala, ferestre, birouri, etc. - alte 2 ore). • Materiale pentru curatenie si utilaje incluse in pret. Va multumim! Va rog sa ma contactati cu oferta pe email!
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu
Dezmir
Localitate / sector: Dezmir
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 70
Bună ziua! Am nevoie de curățenie generală pentru o casă de aproximativ 70 mp, din localitatea Dezmir, jud. Cluj. Casa este împărțită astfel: 2 camere, bucătărie, baie, hol. Am nevoie de curățenie generală peste o lună, în preajma sărbătorilor. Doresc să îmi trimiteți ofertă pe mail dacă se poate. Mulțumesc!
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu
Bucureşti sector 6
Localitate / sector: București, sector 6
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 177
Doresc curatenie generala pentru 2 apartamente in Bucuresti: - 1 apartament cu 2 camere - 50 mp; - 1 apartament cu 4 camere - 90 mp. Doresc curatenie generala si pentru un spatiu comercial in Bucuresti, mai exact un salon de coafura de 37 mp. Voi avea nevoie ulterior de curatenie de intretinere. Astept oferta dumneavoastra!
Firme de curățenie, Firme curățenie
Cluj-Napoca
Localitate / sector: Cluj-Napoca
Frecvență: Curățenie generală
Tip spațiu comercial: Birou, Depozit
Suprafața spațiului (în m2): 400
Bună ziua! Avem nevoie de curățenie generală pentru o hală de aproximativ mp, în interiorul căreia se află și un birou micuț. Menționăm că există tubulatură care trebuie curățată de praf la o înălțime de circa 8-9 m pentru care ar trebui schele. Doresc ofertă pentru servicii de curățenie. Mă puteți contacta pentru mai multe detalii. Mulțumesc!
Firme de curățenie, Firme curățenie - Timișoara
Timișoara
Localitate / sector: Timișoara
Frecvență: O dată pe zi
Tip spațiu comercial: Complex de birouri
Suprafața spațiului (în m2): 335
Bună ziua! Avem nevoie curățenie o dată pe zi pentru un complex birouri aproximativ mp, din Timișoara: - o persoană angajată cu 4 ore; - interval orar agreat: 6.00 - 10.00; - materialele curățenie incluse; - cerințe conform PV atașat. Dorim să începem colaborarea la începutul lunii ianuarie. Așteptăm oferta dumneavoastră!
Firme de curățenie, Firme curățenie
Bucureşti sector 6
Localitate / sector: București sector 6 (București)
Frecvență: O dată pe lună
Tip spațiu comercial: Birou
Suprafața spațiului (în m2): 80
Dorim servicii de curatenie pentru un spatiu de birouri de aproximativ 80 mp care este impartit astfel: - 2 camere - birou - o camera - bucatarie - o baie micuta. Dorim aceste servicii o data pe luna, deoarece curatenia se mentine destul de bine. Asteptam oferta dumneavoastra pe mail daca se poate, insa daca aveti nevoie de alte detalii ne puteti contacta si telefonic. Multumim!