Recenzii

5.0 / 5
Uși exterior
Ionut P., Sântana
Puteam gasi usa metalica de exterior si prin magazinele de specialitate, dar am ales sa cer oferte pe necesit.ro pentru ca am dorit sa fiu servit ca la carte: masuratorile au fost facute de profesionisti, montajul de asememea si modelul dorit l-am gasit in catalogul de prezentare. Totul inpreuna, fara alergatura si batai de cap!
5.0 / 5
Uși exterior
Ileana H., Săcueni
Pentru usa metalica de exterior am cautat sa vad in primul rand cateva modele si preturi bineinteles. Am apelat la necesit.ro, am completat o solicitare, a durat 2 minute si intr o ora deja m au sunat firmele. Am constatat ulerior ca nu mergea pusa o usa standard pentru ca la nivelul structurii peretilor aveam denivelari. Am rezolvat cu Dl. Mircea caruia ii multumesc. Multumesc necesit.ro pentru recomandare.
5.0 / 5
Uși exterior
Cristian B., Țăndărei
Usa metalica de exterior a fost o alegere grea pentru mine. Casa fiind veche, intr o zona foarte aglomerata a orasului, aveam in primul rand nevoie de siguranta nu doar de aspect. Am sunat la necesit.ro, mi au preluat solicitarea si au trimis o mai departe la firmele din zona mea. Sunt multumit de recomandari, de profesionalismul cu care au raspuns firmele pentru ofertare si deasemenea de calitatea lucrarii.
50.000+ cereri
1000+ furnizori evaluați
4.6 media evaluărilor
Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.
Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Prețuri pentru uși metalice exterior, 2021