Recenzii

5.0 / 5
Uși interior
Flaviu W., Slatina
Eu nefiind in tara de o buna perioada, nevoit fiind sa schimb usile duble de interior am lasat in grija parintilor aceasta sarcina. M am ocupat insa de alegera unei firme serioase si calitative recomandate de necesit.ro iar la final toata lumea a fost multumita. Apeciez rapiditatea cu care am fost contactat.
5.0 / 5
Uși interior
Anuta F., Bârlad
Pe internet sunt zeci de modele de usi duble interior iar eu nefiind in domeniu nu am stiut sincer ca sa aleg, ce ar fi mai potrivit pentru casa mea. Necesit.ro mi a recomandat mai mult firme dar sa stiti ca am ales o pe cea care mi a explicat ca unui copil despre costurile, materialele si montajul lucrarii. Faceti o treaba excelenta!
4.5 / 5
Uși interior
Gheorghe A., Zalău
Serviciul necesit.ro excelent, m au pus in legatura cu o firma care a fost as zice destul de serioasa, m au apelat telefonic, au facut masuratori, am avut insa o problema cu lipsa de comunicare cu montatorii pentru usile duble de interior. S a rezolvat cu managerul desi a durat mai mult decat preconizam. Toate ca toate, s a rezolvat, usile sunt montate, clientul multumit.
50.000+ cereri
1000+ furnizori evaluați
4.6 media evaluărilor
Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.
Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte