Recenzii

5.0 / 5
Uși exterior
Ilona B., Bârlad
Curand ne am decis sa renovam casa, aveam nevoie in prima faza de usi exterioare pentru casa, usi durabile, de calitate si nu reuseam sa gasim o firma care sa vina efectiv sa faca un deviz sa ia cateva masuratori etc. Necesit.ro m-a pus in contact cu 3 firme, 2 m au contactat imediat telefonic, una pe email, in final dupa 1 saptmana de discutii, am ales facem lucrarea cu Dl. Marian. Necesit.ro aveti un serviciu foarte bun, ne scutiti de timpul pierdut in magazine. Recomand!
5.0 / 5
Uși exterior
Dan R., Giurgiu
Comanda mea pentru usi exterioare pentru casa a fost procesată și livrată rapid de firma pe care mi au recomandat o cei de la necesit.ro, am primit notificări prin e-mail care m au anuntat unde se află pachetul și când va fi livrat. A sosit chiar în grafic. Mentionez ca noi am dorit usile fara montaj, dar am fost foarte preteniosi la calitate.
5.0 / 5
Uși exterior
Manuel N., Drobeta-Turnu Severin
Colaboratorul nostru de 30 de ani pentru usi exterioare casa, din pacate a renuntat la afacere. Fiind dezvoltatori am avut nevoie urgent de o solutie rapida. Necesit.ro ne a pus in legarura cu mai multe firme, cu 2 dintre acestea suntem in colaborare. Lucrurile merg excelent, oameni tineri si dedicati.
50.000+ cereri
1000+ furnizori evaluați
4.6 media evaluărilor
Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.
Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte