Recenzii

5.0 / 5
Uși exterior
Laur O., Lugoj
Un serviciu excelent, il recomand si il voi folosi iarasi cu siguranta. Usile de exterior duble sunt perfecte și triplurile funcționează excelent, au o calitate și un finisaj foarte bune și au avut un preț foarte bun. Marius ne-a oferit un serviciu excelent și a lucrat cu noi pentru a obține tot ce ne trebuia în scurtul nostru timp. Multe mulțumiri deasemenea pentru necesit.ro.
5.0 / 5
Uși exterior
Roxana P., Sfântu Gheorghe
După ce am așteptat sa vedem ce se intampla cu situația COVID... am decis sa continuam lucrarea la casa, am avut nevoie de usi de exterior duble, montajul si calitatea am fost complet peste asteptari.Am păstrat contactul si pentru viitot, servicii de 5 stele, mulțumesc.
5.0 / 5
Uși exterior
Smaranda D., Vaslui
Usile exterioare duble au fost complet rezolvate. Am avut nevoie de 13 uși si dupa ce m am interesat, după ce a citit recenziile clienților trebuie să spunem că suntem extrem de mulțumiți de produs și de termenele de livrare. Comunicare bună care ne-a tinut la curent cu progresul a fost un bonus. Am avut de ales dintre 6 companii. Multumesc necesit.ro pentru recomandare.
50.000+ cereri
1000+ furnizori evaluați
4.6 media evaluărilor
Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.
Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte