Recenzii

5.0 / 5
Zugrăveli interioare
Adina, Iași
Dupa ce am cumparat apartamentul, primul lucru, inaitea mutarii, am vrut sa remediem cateva aspecte care nu ne multumeam. La categoria zugraveli apartament, totul s-a desfasurat fara probleme: am cerut oferte pe necesit.ro, am stabilit intalnire cu una din firme si in 3 zile, lucrarea era executata. Dupa aceast, am incercat si alte servicii disponibile pe site. Merita!
5.0 / 5
Zugrăveli interioare
Mihaela, Constanța
Toata lumea stie ca zugravirea apartamentului in care se si locuieste, nu este o sarcina usoara pentru niciuna din partile implicate. Stiam de serviciile oferite prin intermediul necesit.ro de la niste prieteni. A fost cea mai buna recomandare posibila! Nu numai ca am gasit oferte avantajoase pentru zugraveli apartamente, dar am contractat si o echipa pentru curatenia necesara post renovare.
5.0 / 5
Zugrăveli interioare
Marina, Bucharest
Firma de zugraveli apartamente, care s-a ocupat de locuinta noastra a executat lucrarea foarte rapid si spre surprinderea noastra, si foarte ingrijit in raport cu mobila si lucrurile din casa. Echipa chiar a dat dovada de profesionalism si diponibilitate de a ne consilia in legatura cu materialele folosite. S-au comportat admirabil si le multumim. Au fost recomandati de necesit.ro.
50.000+ cereri
1000+ furnizori evaluați
4.6 media evaluărilor
Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.
Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Prețuri pentru zugrăveli apartamente, 2021