Recenzii ale clienților

5,0 / 5
Magazin online
Luca P., Turda
Sunt foarte multumit de noul nostru magazin online. Echipa care a lucrat la aceasta a fost tânără, creativă, a respectat dorințele mele și a venit cu multe idei minunate pe care le-am cerut transpuse in practica. Pentru mine, factorul cheie a fost răspunsul lor foarte rapid.
5,0 / 5
Magazin online
George O., Medgidia
Am primit 6 recomandari bune pentru crearea unui magazin online, în 2 zile. Trebuie să apreciez serviciul celor de la Necesit pentru că am primit trei dintre aceste oferte la doar câteva ore după completarea cererii pe site-ul lor. Compania pe care am ales-o a fost foarte profesionistă și creativă, plus prețul solicitat a fost bun. Magazinul online arată minunat. Mulțumiri!
5,0 / 5
Magazin online
Diana M., Lugoj
Am administrat un magazin de îmbrăcăminte timp de aproximativ 6 ani și am decis în cele din urmă să extind afacerea cu un magazin onlie. Problema este că nu știu prea multe despre designul site-ului, așa că am decis să încerc serviciile oferite de Necesit. Sunt foarte fericit că am făcut-o pentru că am primit câteva oferte foarte bune pentru magazinul meu online. În final, am ales una dintre companiile recomandate. Sara m-a sunat a doua zi după ce mi-am depus cererea, a fost politicoasă și mi-a dat cateva sfaturi foarte bune. Ea a pregătit mai multe variante și m-a consultat in legatura cu ce mi se potrivește cel mai bine. Mulțumesc foarte mult, Sara!
50.000+ solicitări
1000+ profesioniști evaluați
4.6 Media evaluărilor
Profesioniști de calitate. Toți profesioniștii noștri sunt verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.
Economisiți timp și bani. Cu o singură solicitare primiți până la șase oferte.

Prețuri pentru magazin online, 2021