Recenzii

5.0 / 5
Site web
Larisa C., Paşcani
Aveam nevoie de servicii de web design pentru noua mea companie și din moment ce nu știu nimic despre proiectarea site-urilor web, am făcut niște cercetări despre furnizori buni. Prețurile solicitate au fost destul de mari, dar firmele care m-au contactat prin Necesit mi-au calculat în medie cu aproximativ 10% prețuri mai mici, așa că am ales una dintre ele. Noul site web este profesional și a fost terminat în decurs de o săptămână.
5.0 / 5
Site web
Constantin O., Câmpina
Am ales una dintre firmele recomandate de Necesit care părea foarte experimentată în designul web și nu regret. M-au consultat la fiecare pas pentru a se asigura că sunt mulțumit de site-ul web și deși au fost meticuloși pe parcursul colaborarii, prețul solicitat a fost acceptabil și site-ul terminat în doar 2 săptămâni.
5.0 / 5
Site web
Sara P., Focșani
Sunt foarte multumita de serviciile dvs! Dl. Nita, proprietarul firmei pe care am ales-o, mi-a preluat personal proiectul. Ne-am intalnit in aceeasi zi in care l-am contractat pentru a discuta despre viziunea și dorințele mele pentru site-ul web. Ulterior mi-a trimis 3 proiecte și am continuat să lucrăm la cel care mi-a plăcut cel mai mult. El a prezentat soluții bune și creative și a fost disponibil pentru întrebările mele tot timpul. Sunt foarte multumita de site-ul web si am ales firma sa fie noul nostru partener pentru marketingul digital.
50.000+ cereri
1000+ furnizori evaluați
4.6 media evaluărilor
Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.
Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Prețuri pentru servicii de web design, 2021