Recenzii

5.0 / 5
Site web
Fredy P., Timișoara
Am discutat cu multe firme de web design pentru crearea a 2 pagini web. Multe din cele cu care am discutat ofereau aceleasi modele repetitive. Imi doream sa gasesc o companie care sa mi ofere o oferta personalizata si cu care sa discut one by one. Necesit.ro mi a recomandat 4 companii, cu 2 din ele m am si intalnit fata in fata si am decis sa colaborez cu una. Paginile sunt create si totul a fost asa cum mi am dorit desi am cautat mult. Cu siguranta colaborez cu ei si pentru prioiectele viitoare.
5.0 / 5
Site web
Iulian V., Iaşi
Sitatia la mine a fost putin cumplicata initital, doream crearea paginii web cautam o firma de we design insa bugetul meu a fost super limitat. Am ales o firma din cele recomandate de necesit.ro, preturile erau destul de asemanatoare, insa am ales o firma care se ocupa de si marketing ul site ului si am incheiat un abonanet pe care il platsc lunar deja de 5 luni. Ca si concluzie a fost cea mai buna alegere si da, business ul meu e in crestere. M ati ajutat super mult!
5.0 / 5
Site web
Tina Z., Brașov
A fost o placere sa lucrez cu firma recomandata de necesit.ro pentru crearea paginii web. Firma mi a creat site-ul si logo ul pentru business ul meu cat si al prietenei mele. Suntem foarte multumite de colaborare si cu siguranta ramanem in contact pe viitor.
50.000+ cereri
1000+ furnizori evaluați
4.6 media evaluărilor
Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.
Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Prețuri pentru creare pagină web, 2021