Recenzii

5.0 / 5
Site web
Ionuț C., Bistriţa
De obicei nu las recenzii, dar in aces caz cred ca trebuie apreciat ceea ce fac cei de la Necesit. Sunt foarte multumit de serviciul lor si de noul meu website. Multumesc!
5.0 / 5
Site web
Denisa D., Deva
Am căutat o firma de web design pentru a crea un site interesant, dar profesional, pentru noua mea firma. Am decis sa incerc Necesit doar pentru a compara preturile si am fost foarte placut surprinsa! Toate companiile care m-au sunat erau profesioniste si cu experienta relevanta in domeniu, plus prețurile lor erau mult mai mici decât cele pe care le-am găsit online singură. În cele din urmă, am ales sa lucrez cu doamna Nistor pentru că am simțit că a înțeles cu adevărat ceea ce am vrut pentru site-ul meu și a făcut o treabă minunată. Mulțumesc!
5.0 / 5
Site web
Gabriela L., Mediaş
Am primit 4 oferte de la firme de web design în 2 zile. Am ales firma care a avut cele mai bune referințe și s-au dovedit a fi cu adevărat profesionisti și creativi. Si-au alocat suficient timp să mă consulte cu privire la dorințele mele și mi-au înființat noul site web în mai puțin de 2 săptămâni.
50.000+ cereri
1000+ furnizori evaluați
4.6 media evaluărilor
Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.
Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Prețuri pentru firme de web design, 2021