Recenzii

5.0 / 5
Site web
Stela W., Slobozia
Echipa lui Alex făcut o treaba grozava in proiectul nostru de realizare site web. A fost foarte profesionist si a demonstrat ca experienta isi spune cuvantul. Multumesc necesit.ro pentru recomandare.
5.0 / 5
Site web
Madalina P., Cluj-Napoca
Am fost surprinsi de creativitatea si disponibilitatea lor de a oferi mai multe optiuni pentru realizarea site ului web. Odata ce am decis un design final (pe care l-am iubit!), s-au apucat de implementare. Multumesc baieti!
5.0 / 5
Site web
Casian G., Ilfov
Am avut o experienta placuta cu necesit.ro. I-am contactat pentru realizarea site ului web pentru Start-ul meu. Am fost curios dacă vor putea sa proiecteze si să dezvolte un site web extrem de funcțional pentru afacerea mea. Ei bine, mi au recomandat mai multe firme cu care am discutat, apoi am primit ofertele personalizate pe e-mail si am decis sa merg mai departe cu o firma care mi-au împartit proiectul în diferite repere si m-a tinut la curent cu toti pasii urmatori. Proiectul meu a fost realizat cu succes si acum suntem in discutii pentru colaborare pe partea de marketing. Tineti-o tot asa!
50.000+ cereri
1000+ furnizori evaluați
4.6 media evaluărilor
Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.
Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Prețuri pentru realizare site web, 2021