6 oferte pentru dezmembrare sau alipire imobil cu 1 solicitare

Recenzii ale clienților

5,0
Ștefan C. , Hunedoara

Aveam nevoie de un specialist, mai exact de o firmă de cadastru, am fost la mai mulți specialiști înainte să apelez la necesit.ro, doream să facem dezmembrarea cât mai urgent posibil. Am găsit disponibilitate la una din firmele cu care colaborează cei de la necesit.ro. Recomand!

5,0
Andrei P. , Târgu Mureș

Este un serviciu bun si sunt multumit de ofertele primite pentru proiectul de alipire imobil. Firma pe care am ales-o a dat dovada de mult profesionalism si colaborarea a fost excelenta. Recomand cu incredere!

5,0
Iulian R. , Galați

Clădirea firmei mele avea nevoie de cineva care să coordoneze proiectul de alipire imobil cu o constructie din vecinatate. Am completat o cerere pe Necesit pentru a vedea ce oferte am avea și am fost plăcut surprinși. Am primit 3 oferte de la firme pentru proiectul de alipire imobil în doar 2 zile și, în cele din urmă, am ales una dintre firmele recomandate care s-a comportat foarte profesionist și bine informati.Profesioniști de calitate. Toți profesioniștii noștri sunt verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.
Economisiți timp și bani. Până la 6 oferte cu 1 solicitare!

Sunteți profesionist? Clienți noi pentru Dvs. în fiecare zi.

10.000+ proiecte de actualitate pe lună. Decideți ce fel de clienți vă doriți și începeți să faceți proiecte noi. Fără obligații.

Alăturați-vă

Top firme pentru dezmembrare sau alipire imobil în România

Solicitări recente pentru dezmembrare sau alipire imobil

Dezmembrare sau alipire imobil

 • Localitate / sector: Dobroesti, Ilfov
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Buna ziua, Detin o proprietate teren si casa, construita de curand. Doresc dezmembrarea terenului, in 2 parti, in vederea vanzarii. Terenul este intabulat, casa inca nu este, deoarece am considerat ca nu este momentul acum, imobilul fiind neterminat, nefinisat. Sunt interesata de costurile percepute, timpul alocat, acestei modificari. Numai bine!

Dezmembrare sau alipire imobil

 • Localitate / sector: Comarnic, Prahova
 • Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni

Am cumpărat un teren în trei. Am făcut prima dezmembrare ( lot 1, drum de acces și lot 2 ). Pentru a face dezmembrarea lotului 2 , consultând mai mulți topometristi propunerile lor nu au fost acceptate de serviciul sistematizare al primărie. As dori în acest sens propunerea dv. Și dacă aceasta va fi acceptata de primărie, atunci dorim sa facem procedura de dezmembrare cu dv. Va pot trimite pe email sau watap cum arata schita după prima dezmembrare.

Cadastru și intabulare

 • Localitate / sector: Bistrița, Bistrița-Năsăud
 • Tip imobil: Teren intravilan/extravilan
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Buna ziua, bunica mea, care inca mai traieste, are mai multe terenuri in calitate de unic mostenitor al parintilor ei. Doresc ca o parte a acestor terenuri sa fie trecute si intabulate in proprietatea mea. Va solicit ajutorul pentru a intabula si cadastra proprietatile bunicii, ca ulterior sa facem pasul urmator.

Cadastru și intabulare

 • Localitate / sector: Bogdănești, Bacău
 • Tip imobil: Altceva
 • Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni

Buna ziua. Dorim cadastru si intabulare pentru o casa, curtea aferenta si tern intravilan aflate in Bogdanesti, Bacau. Imobilele sunt in posesia a 2 proprietari, fiecare detinator a aproximativ o jumatate din imobile (au fost obtinute prin succesiune de pe urma unui partaj succesoral al fostilor detinatori). Avem certificate de mostenitori, fiecare pe partea lui de proprietate. Atasez certificatul fiscal de la Primarie in care se vede partea noastra de proprietate si pentru care doresc acum oferta (punctele 1, 2 si 3 din certificat). Ofer mai multe detalii si documente ulterior, dupa ce ne auzim. Multumesc frumos.

Dezmembrare sau alipire imobil

 • Localitate / sector: Fardea
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Buna! In urmatoarele zile voi finaliza actele de vanzare-cumparare ale unui teren intravilan agricol pe care doresc sa construiesc un imobil (inteleg ca mai am de lucru pana acolo). Din CF -ul vanzatorului, ne-am inteles pe jumatate dar inca nu am primit CF nou cu 2 parcele din care reiese care va fi in proprietatea mea. Am nevoie de un sfat va rog, in conceptia mea voi semna la notar strict pentru terenul meu, adica vanzatorul trebuie sa faca dezmembrarea si dupa facem vanzarea. Multumesc!

Cadastru și intabulare

 • Localitate / sector: Slobozia, Ialomița
 • Tip imobil: Teren intravilan/extravilan
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Buna ziua! Solicit inscrierea in cartea funciara a doua terenuri aflate in loc. Amara, aflate pe acelasi titlu de prorietate. Mentionez ca unul din terenuri este extravilan (arabil, tarla /7, parcela , suprafata m2), iar celalat intravilan fara constructie (arabil, tarla /6, parcela , suprafata m2. Astept oferte. Multumesc!

Cadastru și intabulare

 • Localitate / sector: Alba Iulia
 • Tip imobil: Altceva
 • Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni

Buna ziua, RNP - ROMSILVA prin trebuie sa propuna actualizarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului prin acte normative. La daca curenta ca si documente avem doar amenajamentele silvice aprobate prin Ordin de Ministru si vrem sa facem achizitie de servicii cadastru pentru pt. insctierea in C.F. a unor drumuri forestiere. Obiectivele sunt: DF Rosioara = 2.2 km, DF Vl. Telnei =11.40km , DF Vl Vailor =4.0km , DF Bucerdea =4.1 km , DF Dealu Berbecului =5.0 km , DF Vl Sasului = 4.2km ,DF Valea Rachitii =7.1 km , DF Pr. Marului =6.1 km , DF Molivis = 4.6km, DF Bosorogu =11.0 km , DF Garda Seaca =3.1 , DF Negovanu-Parva = 5.73km. Total = 68.53. Mentionam faptul ca obiectivele sunt ale statului roman in administrarea RNP-ROMSILVA prin DIRECTIA SILVICA ALBA (lista MFP si amenajamente silvice aprobate prin OM). In oferta de pret a dvs serviciile trebuie sa includa atat parea tehnica de masuratori dar si partea birocratica pentru depunere si obtinere actul normativ CF. Multumim anticipat!

Plan de situație (pentru PUZ/PUD/PAC etc.)

 • Localitate / sector: Turda
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Buna ziua, am nevoie de proiect pentru demolare gard vechi din cărămidă cu fundație din beton, si proiect pentru un gard nou. Deoarece fundatia din beton a fost făcută doar la suprafață, gardul se înclină și nu mai poate fi salvat. Doresc sa fac un gard nou din tablă cu fundație in pământ de 60 -80 cm și deasupra cu 30 cm.

Cadastru și intabulare

 • Localitate / sector: Pitești, Argeș
 • Tip imobil: Casă
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Cadastru și intabulare, (după caz identificare teren după hărțile ce au stat la baza repunerii în proprietate a titlului de proprietate), Ridicari topografice si trasare cote, limite de proprietate documentatii cadastrale, delimitatate proprietate, alipiri. Vb de aprox 20 de lucrări care necesită o expertiză atentă. 2 apartamente, 2 case +terenul aferent, + 16 terenuri din care aproximativ 5 tb identificate

Cadastru și intabulare

 • Localitate / sector: Popești-Leordeni, Ilfov
 • Tip imobil: Casă
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Buna ziua, Parintii mei detin un teren aprox mp, cu o cladire casa veche si o casa noua receptionata in spatele acesteia de aprox mp P+1+M. Doresc sa fac dezmembrare si intabulare cele 2 clariri. apoi casa noua o sa o impart din unifamiliala in 6 apartamente. Va rog sa imi precizati costul si durata documetatiei