6 oferte pentru cadastru și intabulare cu 1 solicitare

Recenzii ale clienților

5,0
S. E. , Galați

Nu este prima data cand apelez la necesit.ro, de data aceasta am avut nevoie de o firma pentru cadastru si intabularea unui apartament. Companiile pe care mi le au pus la dispozitie au fost foarte atente la nevoile mele. Am ales insa o companie in primul rand pentru disponibilitatea de a se deplasa in weekend si pentru calitatea cu care lucreaza.

5,0
S. B. , București

Aveam nevoie de intabularea unei case, la necesit am gasit un furnizor din cei 3 pusi la dispozitie care mi-a oferit un pret bun, au venit la timp, cand au sunat in aceeasi zi au si venit ! Ii recomand cu drag!

M-am mutat recent in Brasov si aveam nevoie de un topograf care sa ma ajute cu un plan de situatie. Cum nu stiam pe nimeni, am apelat la necesit.ro. Mi-au pus la dispozitie 6 firme, am negociat cel mai bun pret iar calitatea este foarte buna. Sunt foarte multumita de alegerea facuta si de necesit.ro.Profesioniști de calitate. Toți profesioniștii noștri sunt verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.
Economisiți timp și bani. Până la 6 oferte cu 1 solicitare!

Sunteți profesionist? Clienți noi pentru Dvs. în fiecare zi.

10.000+ proiecte de actualitate pe lună. Decideți ce fel de clienți vă doriți și începeți să faceți proiecte noi. Fără obligații.

Alăturați-vă

Top firme pentru cadastru și intabulare în România

Solicitări recente pentru cadastru și intabulare

Cadastru și intabulare

 • Localitate / sector: Călărași (Călărași)
 • Tip imobil: Teren intravilan/extravilan
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Avem un teren de mp viran în jud. Călărași, mun. Călărași și în vederea vânzării-cumpărării avem nevoie de documentația aferentă. Avem ca document de proprietate contractul de vânzare cumpărare din oct. 91 cu tot cu schița de atunci. Îmi puteți spune, vă rog, de ce acte este nevoie pentru cadastru și intabulare- se pare că de așa ceva este nevoie în vederea vânzării.

Cadastru și intabulare

 • Localitate / sector: Constanța
 • Tip imobil: Casă
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

TB sa facem cadastru și intabulare la casa în vederea obținerii aprobării ptr racordarea la gaze. Casa a fost în litigiu cu un vecin mulți ani - Am câștigat întotdeauna procesele. Menționez este o casa în centrul Constanței aflata în stare de indiviziune (curte comuna) Acum sunt și ei de acord cu starea de indiviziune.

Trasări limite de proprietăți

 • Localitate / sector: Secueni - ROMAN - NEAMT
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Am cadastru și intabulare vreau sa fac un gard de vreo 24 m lungime ,sunt si elemente orientative și vreau o trasare autorizată să pot să mi fac gardul ca vecina e o avara și nu e de acord cum am trasat eu după gardul care a fost făcut de taicasu. Doresc o citire după plan(SCHITĂ) ca să mi pot face gardul să mi imprejmuesc livada.

Cadastru și intabulare

 • Localitate / sector: Pitești, Argeș
 • Tip imobil: Casă
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Cadastru și intabulare, (după caz identificare teren după hărțile ce au stat la baza repunerii în proprietate a titlului de proprietate), Ridicari topografice si trasare cote, limite de proprietate documentatii cadastrale, delimitatate proprietate, alipiri. Vb de aprox 20 de lucrări care necesită o expertiză atentă. 2 apartamente, 2 case +terenul aferent, + 16 terenuri din care aproximativ 5 tb identificate

Cadastru și intabulare

 • Localitate / sector: Bogdănești, Bacău
 • Tip imobil: Altceva
 • Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni

Buna ziua. Dorim cadastru si intabulare pentru o casa, curtea aferenta si tern intravilan aflate in Bogdanesti, Bacau. Imobilele sunt in posesia a 2 proprietari, fiecare detinator a aproximativ o jumatate din imobile (au fost obtinute prin succesiune de pe urma unui partaj succesoral al fostilor detinatori). Avem certificate de mostenitori, fiecare pe partea lui de proprietate. Atasez certificatul fiscal de la Primarie in care se vede partea noastra de proprietate si pentru care doresc acum oferta (punctele 1, 2 si 3 din certificat). Ofer mai multe detalii si documente ulterior, dupa ce ne auzim. Multumesc frumos.

Dezmembrare sau alipire imobil

 • Localitate / sector: Fardea
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Buna! In urmatoarele zile voi finaliza actele de vanzare-cumparare ale unui teren intravilan agricol pe care doresc sa construiesc un imobil (inteleg ca mai am de lucru pana acolo). Din CF -ul vanzatorului, ne-am inteles pe jumatate dar inca nu am primit CF nou cu 2 parcele din care reiese care va fi in proprietatea mea. Am nevoie de un sfat va rog, in conceptia mea voi semna la notar strict pentru terenul meu, adica vanzatorul trebuie sa faca dezmembrarea si dupa facem vanzarea. Multumesc!

Cadastru și intabulare

 • Localitate / sector: Slobozia, Ialomița
 • Tip imobil: Teren intravilan/extravilan
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Buna ziua! Solicit inscrierea in cartea funciara a doua terenuri aflate in loc. Amara, aflate pe acelasi titlu de prorietate. Mentionez ca unul din terenuri este extravilan (arabil, tarla /7, parcela , suprafata m2), iar celalat intravilan fara constructie (arabil, tarla /6, parcela , suprafata m2. Astept oferte. Multumesc!

Cadastru și intabulare

 • Localitate / sector: Alba Iulia
 • Tip imobil: Altceva
 • Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni

Buna ziua, RNP - ROMSILVA prin trebuie sa propuna actualizarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului prin acte normative. La daca curenta ca si documente avem doar amenajamentele silvice aprobate prin Ordin de Ministru si vrem sa facem achizitie de servicii cadastru pentru pt. insctierea in C.F. a unor drumuri forestiere. Obiectivele sunt: DF Rosioara = 2.2 km, DF Vl. Telnei =11.40km , DF Vl Vailor =4.0km , DF Bucerdea =4.1 km , DF Dealu Berbecului =5.0 km , DF Vl Sasului = 4.2km ,DF Valea Rachitii =7.1 km , DF Pr. Marului =6.1 km , DF Molivis = 4.6km, DF Bosorogu =11.0 km , DF Garda Seaca =3.1 , DF Negovanu-Parva = 5.73km. Total = 68.53. Mentionam faptul ca obiectivele sunt ale statului roman in administrarea RNP-ROMSILVA prin DIRECTIA SILVICA ALBA (lista MFP si amenajamente silvice aprobate prin OM). In oferta de pret a dvs serviciile trebuie sa includa atat parea tehnica de masuratori dar si partea birocratica pentru depunere si obtinere actul normativ CF. Multumim anticipat!

Plan de situație (pentru PUZ/PUD/PAC etc.)

 • Localitate / sector: Turda
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Buna ziua, am nevoie de proiect pentru demolare gard vechi din cărămidă cu fundație din beton, si proiect pentru un gard nou. Deoarece fundatia din beton a fost făcută doar la suprafață, gardul se înclină și nu mai poate fi salvat. Doresc sa fac un gard nou din tablă cu fundație in pământ de 60 -80 cm și deasupra cu 30 cm.

Cadastru și intabulare

 • Localitate / sector: Popești-Leordeni, Ilfov
 • Tip imobil: Casă
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Buna ziua, Parintii mei detin un teren aprox mp, cu o cladire casa veche si o casa noua receptionata in spatele acesteia de aprox mp P+1+M. Doresc sa fac dezmembrare si intabulare cele 2 clariri. apoi casa noua o sa o impart din unifamiliala in 6 apartamente. Va rog sa imi precizati costul si durata documetatiei