6 oferte pentru cadastru, topografie și geodezie cu 1 solicitare

Recenzii ale clienților

5,0
Matei L. , Târgovişte

Este un serviciu bun, suntem mulțumiți de topograful pe care l-am găsit pe site-ul dvs. Până acum, cooperarea noastră este minunată și proiectul decurge bine.

5,0
Mădălina D. , Botoşani

Multumesc celor de la Necesit pentru ca mi-au găsit topografi foarte buni. Cel cu care am colaborat a avut multa experiență in domeniu, a fost profesionist si de asemenea, foarte politicos și respectuos. Prețul platit a fost corect. Cu siguranta voi folosi Necesit si pentru alte servicii viitoare.

4,5
George B. , Buzău

În general o experiență extraordinară. Firma de topografie cu care am lucrat a raspuns perfect serviciului rapid de care aveam nevoie. Îi recomand cu incredere tuturor celor care au nevoie de un topograf bun!Profesioniști de calitate. Toți profesioniștii noștri sunt verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.
Economisiți timp și bani. Până la 6 oferte cu 1 solicitare!

Sunteți profesionist? Clienți noi pentru Dvs. în fiecare zi.

10.000+ proiecte de actualitate pe lună. Decideți ce fel de clienți vă doriți și începeți să faceți proiecte noi. Fără obligații.

Alăturați-vă

Top firme pentru cadastru, topografie și geodezie în România

Solicitări recente pentru cadastru, topografie și geodezie

Cadastru și intabulare

 • Localitate / sector: Rozavlea
 • Tip imobil: Teren intravilan/extravilan
 • Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni

Avem un teren intravilan in Rozavlea, apx.3 HA. In acest moment terenul este pe numele bunicilor care sunt morti - si as vrea sa cunosc procedura pentru intabulare pe numele meu (nepoata). Bunicii au 3 fii, insa ceilalti frati ai tatalui meu vor semna ca sunt de acord cu cedarea partii lor catre mine.

Cadastru și intabulare

 • Tip imobil: Teren intravilan/extravilan
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Mai mult de 3 luni

buna ziua! m-ar interesa care este oferta pentru: 1. cadastru si intabulare - intravilan (Negoesti, com. Soldanu, Calarasi) - 3.m2 2. idem - extravilan (arabil) - 2.20 Ha 3. ce mai trebuie facut pt. a vinde ulterior cele 2.20 Ha? (ele fac parte dintr-un lot mai mare) - dezmembrare? cat ar costa aceasta si ce mai este necesar, va rog? multumesc!

Cadastru și intabulare

 • Localitate / sector: Ploiești, Prahova
 • Tip imobil: Apartament
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Buna ziua, Ma numesc locuiesc pentru moment in Luxemburg si doresc sa vand un apartament de 44m2, in Ploiesti NORD al parintilor mei, decedati, Vin in tara saptamana viitore si as dori sa fac , cadastrul , certificatul energetic al aprtamentului. Doresc oferta Dumneavoastra pentru efectuarea acestor documente? multmesc. Cu respect,

Trasări limite de proprietăți

 • Localitate / sector: Secueni - ROMAN - NEAMT
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Am cadastru și intabulare vreau sa fac un gard de vreo 24 m lungime ,sunt si elemente orientative și vreau o trasare autorizată să pot să mi fac gardul ca vecina e o avara și nu e de acord cum am trasat eu după gardul care a fost făcut de taicasu. Doresc o citire după plan(SCHITĂ) ca să mi pot face gardul să mi imprejmuesc livada.

Cadastru și intabulare

 • Localitate / sector: Pantelimon, Ilfov
 • Tip imobil: Teren intravilan/extravilan
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Bună ziua. Am un teren de 3. de metri pătrați, nu am numărul cadastral, este intravilan agricol.Doresc să-l vând. M-am informat pe internet ca,în vederea vânzării, trebuie să ii fac intabularea. Având în vedere ca este situat în orașul Pantelimon, județul Ilfov iar eu locuiesc în Ploiești, va rog frumos să îmi spuneți unde ,cum,cât costă și ce acte sunt necesare pentru intabularea terenului amintit mai sus. Vă mulțumesc anticipat.

Cadastru și intabulare

 • Localitate / sector: Potigrafu
 • Tip imobil: Casă
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Am nevoie de un topograf cat mai repede posibil,casa parintilor mei are o situatie mai complicata si ulterior am fost la.un notar unde dansul.mi a explicat ca actele casei trebuie refacute si m a sfatuit sa incep cu cadastru si intabulare,tatal.meu nu este singurul.proprietar pe casa respectiva si ulterior are o constructie care in anii trecuti nu s au efectuat avize etc si as vrea sa refac actele cumva.Nu stiu exact de unde sa incep si am.nevoie de ajutorul unor specialisti.

Plan de situație (pentru PUZ/PUD/PAC etc.)

 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Buna ziua, As avea nevoie de plan de situatie pentru un proiect pentru obtinerea autorizatiei de constructie. Spatiul comercial nu va fi compartimentat sau poate doar cu o magazie. Suprafata 60 mp ( 6 latime, 10 lungime). Inca nu avem cartea funciara, dar am inteles ca se poate rezolva. O zi frumoasa!

Dezmembrare sau alipire imobil

 • Localitate / sector: Constanța
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Voiam să știu cât anume ma costă serviciile dumneavoastră și durata procesului ptr dezmembrarea unui teren, al unei case în corbu, CT. (se va întocmi un act de donație) Părinții doresc sa ne lase, mie și surorii mele, o parte din teren și casă situate în intravilan. Vă mulțumesc,

Alte servicii de topografie, geodezie și cadastru

 • Localitate / sector: Mangalia, Constanța
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Buna ziua. Cautam pe cineva ce ne poate trasa fundatia cu proces verbal intr-o saptamana dupa cadastru reactualizat, autorizatia de constructie e gata si dorim sa incepem saparea santului pentru fundatie. Constructia se afla in Mangalia, casa de 56 mp, parter toate actele finalizate, ne intereseaza urgent. Multumim anticipat.

Trasări limite de proprietăți

 • Localitate / sector: Brașov, Brașov
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Detin un teren agricol in apropierea fostelor sere Codlea iar un vecin de tarla a intrat citiva metri cu aratura pe parcela mea, deviind in acelasi timp si drumul de acces tot spre parcela mea. Deoarece a facut acelasi lucru si anul trecut motivind ca suprafata parcelei lui este mai mica decit trebuie am decis sa iau masurile legale ce se impun. Pentru aceasta am nevoie, in prima faza, de o fotografie aeriana care sa dovedeasca devierea drumului si ciuntirea parcelei mele si, daca se ajunge ulterior la mediere sau proces, o lucrare de retrasare a parcelelor si de reinregistrare a lor. Ma intereseaza o estimare de pret pentru cele doua lucrari separat, urmind ca daca ma decid sa lucrez cu ofertantul sa renegociem pe informatii mai precise.