6 oferte pentru intabulare teren cu 1 solicitare

Recenzii ale clienților

5,0
Ciprian O. , Botoșani

Am avut nevoie sa intabulez un teren de 10 Ari si fiind mai in varsta, copii mi au trimis de la necesit.ro o lista cu firme, am sunat si in aceeasi zi a si venit cineva sa vada despre ce e vorba. Am batut palma si urmeaza executia. Multumesc si multa sanatate.

5,0
Narcisa J. , Poienarii de Argeș

O singura firma m a contactat dupa ce am trimis cererea, a fost interesata să trimită ofertă. Până acum am colaborat perfect, a primit toate actele solicitate, acum să văd când se va concretiza lucrarea prin primirea intabularii terenului.

5,0
Costica P. , Gogoșu

Avand in vedere ca in zona in care am terenurile nu prea mai este populatie, fiind o zona greu accesibila, nu cunosteam pe nimeni in zona pentru cadastru, am apelat la necesit.ro. Mi au trimis o firma din Craiova, care s a deplasat pentru efectuarea intabularii terenului.Profesioniști de calitate. Toți profesioniștii noștri sunt verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.
Economisiți timp și bani. Până la 6 oferte cu 1 solicitare!

Sunteți profesionist? Clienți noi pentru Dvs. în fiecare zi.

10.000+ proiecte de actualitate pe lună. Decideți ce fel de clienți vă doriți și începeți să faceți proiecte noi. Fără obligații.

Alăturați-vă

Top firme pentru intabulare teren în România

Solicitări recente pentru intabulare teren

Cadastru și intabulare

 • Localitate / sector: Vlădeni
 • Tip imobil: Teren intravilan/extravilan
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Buna ziua, Doresc o oferta pentru cadastru si intabulare teren extravilan in comuna Vladeni, sat ALexandru cel Bun din judetul Iasi. Terenul are o suprafata in acte de 33.mp (80m/m - aprox). Atasez o imagine pentru o localizare in fizic, in acest moment fiind arendat. Cu stima. bogdan munteanu

Dezmembrare sau alipire imobil

 • Localitate / sector: Comarnic, Prahova
 • Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni

Am cumpărat un teren în trei. Am făcut prima dezmembrare ( lot 1, drum de acces și lot 2 ). Pentru a face dezmembrarea lotului 2 , consultând mai mulți topometristi propunerile lor nu au fost acceptate de serviciul sistematizare al primărie. As dori în acest sens propunerea dv. Și dacă aceasta va fi acceptata de primărie, atunci dorim sa facem procedura de dezmembrare cu dv. Va pot trimite pe email sau watap cum arata schita după prima dezmembrare.

Cadastru și intabulare

 • Localitate / sector: Bistrița, Bistrița-Năsăud
 • Tip imobil: Teren intravilan/extravilan
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Buna ziua, bunica mea, care inca mai traieste, are mai multe terenuri in calitate de unic mostenitor al parintilor ei. Doresc ca o parte a acestor terenuri sa fie trecute si intabulate in proprietatea mea. Va solicit ajutorul pentru a intabula si cadastra proprietatile bunicii, ca ulterior sa facem pasul urmator.

Cadastru și intabulare

 • Localitate / sector: Bogdănești, Bacău
 • Tip imobil: Altceva
 • Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni

Buna ziua. Dorim cadastru si intabulare pentru o casa, curtea aferenta si tern intravilan aflate in Bogdanesti, Bacau. Imobilele sunt in posesia a 2 proprietari, fiecare detinator a aproximativ o jumatate din imobile (au fost obtinute prin succesiune de pe urma unui partaj succesoral al fostilor detinatori). Avem certificate de mostenitori, fiecare pe partea lui de proprietate. Atasez certificatul fiscal de la Primarie in care se vede partea noastra de proprietate si pentru care doresc acum oferta (punctele 1, 2 si 3 din certificat). Ofer mai multe detalii si documente ulterior, dupa ce ne auzim. Multumesc frumos.

Dezmembrare sau alipire imobil

 • Localitate / sector: Fardea
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Buna! In urmatoarele zile voi finaliza actele de vanzare-cumparare ale unui teren intravilan agricol pe care doresc sa construiesc un imobil (inteleg ca mai am de lucru pana acolo). Din CF -ul vanzatorului, ne-am inteles pe jumatate dar inca nu am primit CF nou cu 2 parcele din care reiese care va fi in proprietatea mea. Am nevoie de un sfat va rog, in conceptia mea voi semna la notar strict pentru terenul meu, adica vanzatorul trebuie sa faca dezmembrarea si dupa facem vanzarea. Multumesc!

Cadastru și intabulare

 • Localitate / sector: Slobozia, Ialomița
 • Tip imobil: Teren intravilan/extravilan
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Buna ziua! Solicit inscrierea in cartea funciara a doua terenuri aflate in loc. Amara, aflate pe acelasi titlu de prorietate. Mentionez ca unul din terenuri este extravilan (arabil, tarla /7, parcela , suprafata m2), iar celalat intravilan fara constructie (arabil, tarla /6, parcela , suprafata m2. Astept oferte. Multumesc!

Cadastru și intabulare

 • Localitate / sector: Alba Iulia
 • Tip imobil: Altceva
 • Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni

Buna ziua, RNP - ROMSILVA prin trebuie sa propuna actualizarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului prin acte normative. La daca curenta ca si documente avem doar amenajamentele silvice aprobate prin Ordin de Ministru si vrem sa facem achizitie de servicii cadastru pentru pt. insctierea in C.F. a unor drumuri forestiere. Obiectivele sunt: DF Rosioara = 2.2 km, DF Vl. Telnei =11.40km , DF Vl Vailor =4.0km , DF Bucerdea =4.1 km , DF Dealu Berbecului =5.0 km , DF Vl Sasului = 4.2km ,DF Valea Rachitii =7.1 km , DF Pr. Marului =6.1 km , DF Molivis = 4.6km, DF Bosorogu =11.0 km , DF Garda Seaca =3.1 , DF Negovanu-Parva = 5.73km. Total = 68.53. Mentionam faptul ca obiectivele sunt ale statului roman in administrarea RNP-ROMSILVA prin DIRECTIA SILVICA ALBA (lista MFP si amenajamente silvice aprobate prin OM). In oferta de pret a dvs serviciile trebuie sa includa atat parea tehnica de masuratori dar si partea birocratica pentru depunere si obtinere actul normativ CF. Multumim anticipat!

Plan de situație (pentru PUZ/PUD/PAC etc.)

 • Localitate / sector: Turda
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Buna ziua, am nevoie de proiect pentru demolare gard vechi din cărămidă cu fundație din beton, si proiect pentru un gard nou. Deoarece fundatia din beton a fost făcută doar la suprafață, gardul se înclină și nu mai poate fi salvat. Doresc sa fac un gard nou din tablă cu fundație in pământ de 60 -80 cm și deasupra cu 30 cm.

Cadastru și intabulare

 • Localitate / sector: Pitești, Argeș
 • Tip imobil: Casă
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Cadastru și intabulare, (după caz identificare teren după hărțile ce au stat la baza repunerii în proprietate a titlului de proprietate), Ridicari topografice si trasare cote, limite de proprietate documentatii cadastrale, delimitatate proprietate, alipiri. Vb de aprox 20 de lucrări care necesită o expertiză atentă. 2 apartamente, 2 case +terenul aferent, + 16 terenuri din care aproximativ 5 tb identificate

Cadastru și intabulare

 • Localitate / sector: Popești-Leordeni, Ilfov
 • Tip imobil: Casă
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Buna ziua, Parintii mei detin un teren aprox mp, cu o cladire casa veche si o casa noua receptionata in spatele acesteia de aprox mp P+1+M. Doresc sa fac dezmembrare si intabulare cele 2 clariri. apoi casa noua o sa o impart din unifamiliala in 6 apartamente. Va rog sa imi precizati costul si durata documetatiei