Recenzii

5 / 5
Panouri solare (încălzire)
Antonio C., Zimnicea
Am gasit site-ul dvs cand cautam firme din zona mea pentru instalarea panourilor solare. Chiar daca am fost putin sceptic la inceput, ma bucur ca am folosit site-ul. Am primit toate recomandarile asa cum am fost anuntat si toate firmele m-au contactat telefonic. Firma pe care am ales-o pentru executia lucrarii a fost foarte profesionista, si chiar daca la inceput au fost cateva probleme, totul s-a rezolvat rapid.
5 / 5
Panouri solare (încălzire)
Iuliana M., Buhuşi
De obicei nu las recenzii, dar Necesit a facut tot ce a promis. Mai multe firme specializate in montarea panourilor solare m-au contactat intr-o singura zi, iar cel pe care l-am ales a fost profesionist, punctual, amabil si mi-a facut o oferta foarte buna. Este un serviciu grozav, cu siguranta voi mai apela la el in viitor!
5 / 5
Panouri solare (încălzire)
Patricia B., Popeşti-Leordeni
Servicii grozave! Dupa ce mi-am calculat costurile pentru electricitate, am decis sa-mi instalez acasa panouri solare cu un furnizor de calitate. Pentru ca nu aveam timpul suficient pentru cautari detaliate, mi-am incercat norocul cu Necesit si am fot foarte placut surprinsa. 5 furnizori m-au si contactat in aceeasi zi in care am depus solicitarea. Am ales sa lucrez cu dl Dinu pentru profesionalismul lui si pretul foarte bun cu care m-a ofertat.
50.000+ cereri
1000+ furnizori evaluați
4.6 media evaluărilor
Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.
Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte