Recenzii

5.0 / 5
Panouri solare (încălzire)
Mihai B., Baia Mare
Pentru casa de vacanta pe care o avem intr-o zona muntoasa, panourile solare presurizate au fost solutia cea mai eficienta, cu atat mai mult cu cat nu necesita intretinere si functioneaza la presiunea retelei de apa. Am gasit oferte atat pentru achizitie, cat si pentru montaj, cu o simpla cerere postata pe siteul necesit.ro.
5.0 / 5
Panouri solare (încălzire)
Dumitru T., Târgoviște
Am considerat ca pe termen mediu si lung, solutia cea mai eficienta pentru incalzirea apei menajere sunt panourile solare presurizate. Functioneaza pe timpul iernii, au o durata de viata mare si nu afecteaza mediul. Firma care a lucrat a respectat intrutotul cele stabilite anterior, am gasit-o prin siteul necesit.ro.
5.0 / 5
Panouri solare (încălzire)
George V., Călărași
Pentru prepararea apei calde menajere, am considerat panourile solare presurizate ca fiind solutia cea mai buna, din toate punctele de vedere. Avem o mica pensiune in zona de munte si faptul ca au randament ridicat si la temperaturi exterioare scazute, ne-a convins sa cerem o oferta de pret pe necesit.ro. Am gasit un furnizor care ne-a asigurat si kitul si executia lucrarii.
50.000+ cereri
1000+ furnizori evaluați
4.6 media evaluărilor
Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.
Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte